- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Baş başa olmanız veya olmamanızın hiç bir önemi yok..peki sence konuya nasıl gireyim. Baş başa olalım dimi
Evet yemeğe çıkacağız az sonra onunla orada konuşayım ben en iyisi. Çünkü bu şekil devam ederse yakında herkes bana KIZ demeye başlayacak..odana gelmesini bekle ya da çağır.
kendini asla patronun kızı olarak ayrıcalıklı görmediğini konuşmasını yanlış anlamaması söyle.
ancak konuşma şekli olarak hem senin hem de özellikle babanın rahatsız olduğunu, iş ortamında daha mesafeli olunması gerektiğini net uzatmadan söyle. dışarıda yine arkadaşız diyerek de gönlünü alabilirsin ki kırılmasın ya da takmasın bu noktaya.
ama o çok sert olur yapamam kiBaş başa olmanız veya olmamanızın hiç bir önemi yok..
Siza karşı yapılan saygısızlığı herkesin içinde de rahatlıkla yapmış..
Ya insan içinde ciddi anlamda uyaracaksınız..
Ya da odanıza çekip konuşacaksınız..
İçimden bir ses değişmeyeceğini söylüyor..
Sizin yerinizde olsam , herkesin içinde bir uyarı çakardım..
Yani sabrınızın son doruklarına ulaştığınızı fark etsin herkes..
Hem şahitlerinizde olur..
Yarın bir gün işten çıkarsa herkes sizin için kadın uyarmıştı. Ama o uyarıları bile dikkate almadı daha ne yapsın diye düşünürler..
Bazen sert olmak gerekiyor ama..ama o çok sert olur yapamam ki(
babam konuşsa iyi olur ama babamda dengesini bilemez
çıkarta bilir yani
bu arada abimde bizle çalısıyor ama ona bey demeden asla yapamaz.
bence ilk konuşmanı baş başa yap. her insan bir şans hak eder.ama o çok sert olur yapamam ki(
babam konuşsa iyi olur ama babamda dengesini bilemez
çıkarta bilir yani
bu arada abimde bizle çalısıyor ama ona bey demeden asla yapamaz.
evet üstelik düşünün beni ilk haftadan yöneticiye şikayet etti aslında çizmeyi çoktan aştıBazen sert olmak gerekiyor ama..
Haksız yere tepki göstermiyorsunuz ki..
Ben samimi olacak hiç bir şey yapmadım desem yeridir. Ama bu kız samimiyetle lavbaliliği birbirine karıştırdı.konus bana kalirsada...yani sorun ne biliyor musun? siniri cizememeniz...yani ne gerek var bu kadar samimiyete anlamiyorum??? is baska arkadaslik baska demisler...kaldiki samimi olmaya ne gerek var ???
bence ilk konuşmanı baş başa yap. her insan bir şans hak eder.
umarım kendini düzeltebilir.
E daha ne =) Elinizde sağlam sebepler varken hala kırarım düşüncesine kapılmanıza ben anlam veremiyorum açıkcası..evet üstelik düşünün beni ilk haftadan yöneticiye şikayet etti aslında çizmeyi çoktan aştı
Ben samimi olacak hiç bir şey yapmadım desem yeridir. Ama bu kız samimiyetle lavbaliliği birbirine karıştırdı.
İnşallah yoksa o kadar borçla mücadele etmek zorunda kalacak...
eger gereken mesafeyi koysaydiniz o da kendi kendine samimi olacak hali yok ya?? siz sinirinizi cizememissiniz...alcak gonullusun gordugum kadariyla...o yuzden uyarinii yap..baktin olmadi borcunu harcinida kendi dusunuversin bi zahmet.ı
Ben samimi olacak hiç bir şey yapmadım desem yeridir. Ama bu kız samimiyetle lavbaliliği birbirine karıştırdı.
E daha ne =) Elinizde sağlam sebepler varken hala kırarım düşüncesine kapılmanıza ben anlam veremiyorum açıkcası..
O sizi gram düşünmüyorken bi de..
eger gereken mesafeyi koysaydiniz o da kendi kendine samimi olacak hali yok ya?? siz sinirinizi cizememissiniz...alcak gonullusun gordugum kadariyla...o yuzden uyarinii yap..baktin olmadi borcunu harcinida kendi dusunuversin bi zahmet.
Valla o kadar ileri gidemez demek isterdim ama bende böyle salakça bir merhamet varken dahada beterini yapabilir. zaten onun yüzünden çaycı abla yemek bile koymak istemiyor önüme . Oturuyor bir kenara kendimiz alıyoruz ama babamla abime gelince ayaklarına götürüyor..Ya hakikaten saka gibi, kimi kime sikayet ediyorsun sen ya? Dalga mi geçiyor? Bence herkesin icinde küçük bir uyarini yap, benim adim med34 hanim diye üstüne vurgulayarak söyle. Hic hazetmem boyle insanlardan. Eğer ki baktin degismiyor babana havale et o uyarsin bu sefer ayağını denk alir. Lütfen insanları da alistirma, hediyeye falan filan alistigi için size boyle davranıyor. Allahtan sizden kahve falan istemiyor. Belli olmaz ki. Yorgunum bi cay sen yapsana, su cayi sunlara gotursene falan. Patronunun kizina kız diyen biri bunlari da yapabilir...
O zaman daha sinir olmaya hazır ol:)ayyy nasıl sınır oldummm yonetıcıye sıkayettekı konu neydı... o olaydan sonra tavrını koysaydın keske ama zararın neresınden donersen kardır cek karsına konus devam ederse ınsan ıcınde soyle
herkes boyle nankor degildir, ama maalesef sana boylesi denk gelmis demekki...herkes yerini bilsin genede..yani şöyle söyliyeyim ben şuan konum olarak daha güçlü olduğum için güçsüzün üstüne gitmyeyeyim diye düşündüm.
üstelik bu kız ciddi anlamda çok yoksul bir ailede yetişmiş. ailesiyle tanıstım çünkü yapılan iyilik söylenmez ama bir gün ta anadolu yakasından avrupaya babası fenalaştığı için arabamla alıp götürdüm.
İyilikten maraz doğuyor maalesef
Valla o kadar ileri gidemez demek isterdim ama bende böyle salakça bir merhamet varken dahada beterini yapabilir. zaten onun yüzünden çaycı abla yemek bile koymak istemiyor önüme . Oturuyor bir kenara kendimiz alıyoruz ama babamla abime gelince ayaklarına götürüyor..
annaaaaammmmm ınanmıyorummm evet dahada sınır oldum gercekten pesO zaman daha sinir olmaya hazır ol:)
ben daha 1 haftalık çalışırken işlere çok hakim değildim ve basit şeyler veriyorlardı e haliyle işim çabuk bitiyordu. Bende bu kalan sürede telefonuma bakıyordum. Buda gitti bunu yöneticiye söyledi " kusura bakma ama bunu söylemem lazım. med34 telefonuna bakınca benimde konsantrasyonum dağılıyor " diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?