az önce yemekteydım çorba istedim koyayım bari dediOoooo iş bu noktaya kadar gelmişse lutfen ağır bir sekilde tavrini koy. Benim yemegimi de verir misiniz falan de.. uff bir an once ya duzeltin ya da kadroyu degistirin
aynen öyle değişik işler bunlar...bana göre değil maalesef.bazen acımamak gerekir bunuda söyleyeyim...ona yazık buna yazık diyoruz ama kimse bize ay buna da yazık demiyor malumunuz.
Ya siz gelsenize buraya yönetici olarak . Harika cevaplarınız var bana da özel ders verirmisiniz:)bir daha ay kız dediğinde azerbeycanlı mısın yoksa arka mahalleden oyun arkadaşım mı diye bir tersle ..ilgisini kaybeder sana böylece..
memuriyetten bınaldım dolgun bir ücret alacaksam neden sebep olmasın ay kıııızzzzYa siz gelsenize buraya yönetici olarak . Harika cevaplarınız var bana da özel ders verirmisiniz:)
Umarım gerçekten verdiği sözde durabilir.ARKADAŞLAR ŞİMDİ ÇAĞIRDIM KONUSTUK . BAYA ÖZÜRLER DİLEDİ AMA BEN EPEY TERLEDİM BUNDAN SONRA HANIM DİYECEĞİM DEDİ
OH BE SAĞOLUN SAYENİZDE BUNUDA ATLATTIMMM
hahahah yapmaa böyleee:)memuriyetten bınaldım dolgun bir ücret alacaksam neden sebep olmasın ay kıııızzzz
konuştum yapmayacagım diyip özür diledi bakalım:)canım benim babamın bir kafesi vardı orayı ben işletiyordum sabah 5 akşam 8 yanımda çalışan bir abi vardı daha öncede orda çalışıyordu zamanla biz iyi anlaştık dertleşiyorduk felan ama o abartı işyerine giren çıkandan tut herşeye müdahale etti ve dediklerimi yapmamaya başladı bende aldım karşıma dedimki bak eşimden ailemden çok seni görüyorum sende beni,istiyorum ki burda geçirdiğimiz zaman kabusa dönmesin lütfen işveren işçi ilişkisi oluşturmayalım aramızda yapman ve yapmaman gerekenleri biliyorsun.tamam o zaman sen patronsun öyle davranayım dedi ben de sen bilirsin dedim..herşey düzeldi ve başkalarının yanında patronu yanlızkende kardeşiydim..demem o ki al karşına konuş işine gelirse kendini germen gereksiz
Umarım gerçekten verdiği sözde durabilir.
Bu da sana ders olsun iş yerinde bundan sonra herkese karşı daha mesafeli olursun.
asıl sen yapma tatlım ben istanbulda 2500 liranın altıyla nasıl geçinirim Burda bile zor geçiniyom bu paraylahahahah yapmaa böyleee:)
merhaba arkadaşlar
Arkadaşlar ben babamın yanında özel ufak bir şirkette çalışıyorum. çalışmaya yaklaşık 6 ay önce başladım. Burada da çalışan bir kız var. kız iyi niyetli gibi görünen fakat aşırı kıskanç bir şey. işe ilk girdiğim zaman epey samimi olmuştuk . Beni gidip yöneticiye şikayet etti hemde gözlerimin içine bakarak. Yöneticimiz de baya kızdı kimi kime şikayet ediyorsun o buranın sahibi diye. Ben gene bir şey demedim geldi bir ton ağladı. Ben hiç bir zaman patronun kızıyım havalarında gezmedim hatta hep arkadaş gibi davrandım. Şirkette çaycı olmasına rağmen kendime kahve yaparken ona da yaptım vs.. Fakat bu kız dengeyi tamamen şaştı . 2 aydır bana çalışanların yanında sürekli ay kız bilmem ne diyor.Ve buna babamda şahit oldu aşırı tepki verdi . Sınırlarını neden çizmiyorsun diye. Ki bence de haklı. Bana git onla konuş yoksa ben uyaracağım dedi. Babam çok asabidir . bu işin sonunda kızın işten çıkarılmasını falan asla istemem. Çünkü ailesine yardım ediyor . Kredi ödüyor. Ben bu kızla nasıl konuşmalıyım onu kırmadan. Yani tamam samimiyet iyi bir şey ama kızlı falan konuşmak hiç olmuyor. yardım edin ...
sende epey masraflısınasıl sen yapma tatlım ben istanbulda 2500 liranın altıyla nasıl geçinirim Burda bile zor geçiniyom bu paraylaşimdi birde ders vermeye geleceğim içün ayy kıııız deme hakkım vaz zaar
yol yemek akbil mi pil mi ondan işte istemedim bak kuru kuru bir maaş 2 bardak ta çay (çay önemli bak)sende epey masraflısın
yalnız çaycı çay getirirken surat asabilir haberin olsunyol yemek akbil mi pil mi ondan işte istemedim bak kuru kuru bir maaş 2 bardak ta çay (çay önemli bak)
kamudayım burdakiler de kafana fırlatacak alışkınım bu duruma çaycıya ihtiyacım yok benim çayımı kahvemi gidip kendim alıyom günde bir kez söyler söylemem yani..nadirdir isteklerim çok efendi bir kişiliği var ayıptır söylemesiyalnız çaycı çay getirirken surat asabilir haberin olsun
yapılacak inşallah bu haftasonuBence o şirkette acil toplantı yapılmalı.. Herkes kuralları sil baştan öğrensin..
Arkadaşlar bu smeeller nerede Allah askina. Ben onları bulmustum e şimdi yoklar ;(
isabetli karar olmuş toplantıyapılacak inşallah bu haftasonu
ben smileyleri yazı yazdığımız yerde gülen surat varya ordan yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?