- 30 Kasım 2010
- 1.121
- 1.387
- 333
Olmadığıma göre sorun yok.diyosunuz ya o daire başkanı bütün akrabasını sokmuş sizde o daire başkanının yeğeni baldızı vs. olsyadınız eminim sizde o işe girerdiniz o zaman bu şekil konuşmazdımız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmadığıma göre sorun yok.diyosunuz ya o daire başkanı bütün akrabasını sokmuş sizde o daire başkanının yeğeni baldızı vs. olsyadınız eminim sizde o işe girerdiniz o zaman bu şekil konuşmazdımız.
sorun yoksa yazmayın konuya yorumda yapmayınOlmadığıma göre sorun yok.
sorun yoksa yazmayın konuya yorumda yapmayın
hayir direk kpss ile girdim b grubu 87 ile. 3 matematik 5 turkce ile oluyor o isler. denedim.yaptim. hem de ozelde kppek gibi kendi isimibyaparken yine devlette kendi isimi mezun oldugum bolumde calisiyorum. calisiyordum.Galiba sizde şirket elemanısınız ki KPSS ye girenlere laf atmışsınız. Pardon da benim üniversitesini okuduğum bölümde çalışmak istemem neden anormal geliyor size? Çekemeyecekler nasıl bir laftır Allah aşkına neyini çekemeyeceğim ben hakkımla girdim çok şükür sınavını kazanıp atandım çoğu şirket personelinin nasıl işe girdiği çok belli burada polemik yaratmayın isterseniz.
3 matematik,5 türkçe ile olmuyor o işler madem size o kadar kolay geliyor sizde girin de atanan memur olun.
Ama şöyle düşünün , sizin işiniz ömür boyu garanti, ama onlarınki değil ki, haklarınızın da aynı olacağını sanmıyorumTam tahmin ettiğim gibi işte. Şirket elemanlarının da nasıl girdiğini biliyoruz biz, tabii ki sevilmezsiniz. Şahsen bu şekilde yolunu bulup giren kimseye ben de selam vermiyorum. Ben KPSS çalışmaya çalışırken, işsiz güçsüz sürünürken, atanabilmek için 2-3 yılımı harcarken siz böyle havadan giriyorsunuz devlete. Evet herkes rızkı için uğraşıyor ama hak da önemli bir kavram tabii.
Galiba sizde şirket elemanısınız ki KPSS ye girenlere laf atmışsınız. Pardon da benim üniversitesini okuduğum bölümde çalışmak istemem neden anormal geliyor size? Çekemeyecekler nasıl bir laftır Allah aşkına neyini çekemeyeceğim ben hakkımla girdim çok şükür sınavını kazanıp atandım çoğu şirket personelinin nasıl işe girdiği çok belli burada polemik yaratmayın isterseniz.
3 matematik,5 türkçe ile olmuyor o işler madem size o kadar kolay geliyor sizde girin de atanan memur olun.
Memur olmuşsunuz evet ama keşke ... keşke isteSiz neden gerildiniz onu anlayamadım yoksa sizde mi şirket çalışanısınız? Yoksa dayınız sayesinde mi işe girdiniz herhalde ondan bu tavrınız.
Yorum yapıp yapmayacağıma siz karar veremezsiniz keyfim bilir onu.
Memurlarda kadrolu atanmıyor zaten onlarda sözleşmeli başlıyor , k.bakmayın ama bencede torpüliniz büyük sınavsız nerde görülmüş kamuya girildiğimemur değil şirket elemanı olarak girdim. o da memur değil sözleşmeli... muhatap olmak zorunda değil resmi de olabilir ama çirkin ve imalı bakışlarıyla bakması çok rahatsız ediyor beni. Bakmasa hiç sorun yok
Zaten çok büyük torpille giren bizzat kendisi... benim öyle bir torpilim olmadı... konu burda memurluk şirket elemanlığı konusu değil zira o kişi de memur değil. Bir kadının düşmanı yine herzaman kadın oluyor. Ve görüyorum ki bu zihniyette kişiler de hiç az değil.. Bu davranışın savunulacak hiçbir tarafı yok bana göre. Birini sevmezsiniz elektrik almazsınız ama ona kendini iğrenç hissedirecek gibi alaylı bön bön de bakmaya hakkınız yoktur. Bu sizin edebinizi kalitenizi gösterirkonu sahibinden once buna yanit vericem. ben de kamuda calisiyordum. sinav arti mulakat ile alinan bir kurum. benim de onceki is tecrubelerim ve aldigim egitimlerden etkilenerek beni ise aldilar. yani her kuruma sinav tek basina yetmiyor.
konu sahibi; bu tarz insanlar hep olacak. oncelikle kendinize guveninizi yitirmeyin aksine daha guclu ve dinamik olun. kisi size selam vermiyorsa siz de vermeyin. ayni bakislarla karsilik verin hatta umursamayin umursamadiginizi belli edin.
kendi emeginiz ile girdiginiz yerde yine kendi emeginizle yukseleceksiniz. kisi kendinden bilir isi demek ki torpille giren cok ki torpille girdiginizi dusunuyorlar.
Haklısız torpille girdim ama burda tanımadığım siz ve sizin gibi düşünen kişilere çok çekiniyorum söylemeye(!)Memurlarda kadrolu atanmıyor zaten onlarda sözleşmeli başlıyor , k.bakmayın ama bencede torpüliniz büyük sınavsız nerde görülmüş kamuya girildiği
Keşke ??? ne demek istediniz anlamadım ben gördüklerimi söyledim 10 yıldır çalışıyorum ama hiç kimse referansı olmadan girmiyor üzgünüm o kadar atanmayı bekleyen işsiz insan var hemde okulunu okuyup onlar giremiyor ama ne hikmetse bazıları hooop hemen işe kabul ediliyor. Siz o şekilde girmemiş olabilirsiniz ama çoğunluk bu şekilde.Memur olmuşsunuz evet ama keşke ... keşke iste
Hanım efendi siz zaten derslerinize çalışıp sınavınızı verip memur olmuşsunuz şirket elemanı adı üzerinde şirket elemanı... birileri beni alip da el altından memer mu yaptı ki tepki verilmesi normal? Sosyal haklarımız ve maaşlarımız aynı mı? Üstelik bu çirkinliği yapan arkadaşta memur değil bu kurumda... sizin de zihniyetinize bakarsak iyi ki memur değilmiş o arkadaş sizin gibi yoksa daha fazla çirkinleşecekti desenize
Ahh kuzum siz iyi ki memur olmuşsunuz tebrik edeirm.Doğru memur olamadım ama kendini yetiştirmiş, şartlar ne olursa olsun bir insana asla hor davranmayan, bile isteye gönül yıkmayan, kalitesinden, duruşundan taviz vermeyen , tek gayesi "İNSAN" olabilmek olan insan oldum ben deBence siz benim ne demek istediğimi tam anlamadınız galiba. Önce ki mesajımda yazdım benimle aynı işi yapıp benden fazla maaş alan vardı kurumda bu haksızlık değil mi? Benim tepkim buna çirkinleşmek değil bu hak yenmesine göz yummamak. Zaten memur olabilseydiniz olurdunuz.
Daha fazla da konuma yorum yapmayın lütfen. Zira memur zihniyetinize ve yaptığınız yorumlara ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Burada davranış değerlendiriyoruz statü değilBence siz benim ne demek istediğimi tam anlamadınız galiba. Önce ki mesajımda yazdım benimle aynı işi yapıp benden fazla maaş alan vardı kurumda bu haksızlık değil mi? Benim tepkim buna çirkinleşmek değil bu hak yenmesine göz yummamak. Zaten memur olabilseydiniz olurdunuz.
Ne güzel sizin adınıza sevindim İNSAN olmayı başaran İNSANAhh kuzum siz iyi ki memur olmuşsunuz tebrik edeirm.Doğru memur olamadım ama kendini yetiştirmiş, şartlar ne olursa olsun bir insana asla hor davranmayan, bile isteye gönül yıkmayan, kalitesinden, duruşundan taviz vermeyen , tek gayesi "İNSAN" olabilmek olan insan oldum ben de