İş yerindeki torpilli yeğen ve laubali müdür !

sufisentir

İnsandan örülmüş duvarlar içindeyim.
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
5.715
12.058
448
Arkadaşlar herkese merhaba.
5 aydır bir özel eğitim kurumunda çalışıyorum öğretmen olarak.Aslında yaptığım işi seviyorum işyerimi de.Çalışma arkadaşlarım da çok çalışkan ve işini bilen insanlar.Ancak konu başlığında da bahsettiğim gibi kendime sorun ettiğim şey hiçbir vasfı ve eğitimi olmayan ne dediğini bilmeyen cahil bir patron yeğeni.
Konum olarak birebir muhatap olmasam da her hareketi batıyor ve beni mutsuz ediyor.Zaten ben muhatap olmamak için kaçıyorum adeta ama bir şekilde olunuyor aynı işyerinde ister istemez.
Bu arkadaş sürekli bel altı muhabbet eden,en ciddi konuyu bile geyiğe çeviren,dalgaya alan,sürekli abuk sabuk hareketler yapan bir vatandaş.İşin ilginç yanı kurum müdürü de bunu benimsemiş bütün gün birlikte dolanıp geyik çeviriyorlar.Hiçbir şey yapmadan günü tamamlıyorlar diyebilirim.Bu iki insan beni içten içe çok huzursuz ediyor.Olmadık yerde olmadık şekilde laf sokuyorlar ciddi bir şey söylüyorum geyiğe alıyorlar falan.Şakayla karışık soğuk nevale olduğumu filan söylüyorlar.Ama kurumda bunu söyleyen bir tek bu ikisi sanırım onları sevmediğim yüzüme yansıyor.Ya da oturup geyik yapmamı filan bekliyorlar ben de yapmıyorum yapmak ta istemiyorum.

Ben müdürle tek başına ciddi olarak konuştum bi sorununuz var mı benimle ilgili ya da işimi yapış şeklimle ilgili vs. diye?Bana benden çok memnun olduklarını ,beni çok sevdiğini ,beni görünce mutlu olduğunu filan söyledi.Ancak ben hiç öyle hissetmiyorum çünkü samimiyetsiz geliyor bana.Yani böyle söylüyor ve patronun yeğeninin yanında benim mal olduğuma dair imalar şakalar komiklikler filan yapıyor.Ben sert tepki verince de ya yok biz senin çok iyi biri olduğunu düşünüyoruz filan diye geri vites yapıyorlar.

İşin ilginç yanı ben hep mesafemi koruyan biriyimdir.Onlara bunları söyleyecek fırsatı asla vermedim sanırım o yüzden bu kadar zoruma gidiyor.Huzursuz çalışıyorum onları görünce çok mutsuz oluyorum.
Bu arada patron da kurumla doğru dürüst ilgilenmeyen biri o yüzden şikayetimi iletebileceğim bi üst merci de yok.Bir de şu var herkes bu lakayt yeğenden şikayetçi ama kimse bir şey yapmıyor.

Bi şekilde içimi dökmek istedim sanırım okuyanlara teşekkür ederim.Tavsiye verin de diyemiyorum ne tavsiye verilebilir ki bilemedim bu durum karşısında?

Takmamaya devam et sen. ŞımarıklığA ilaç Bulunamadı malesef
Aslında evet kesinlikle öyle yapmam gerek ki çoğu günler takmıyorum da.Ama bazen öyle bi an geliyor ki ne işim var bu insanların arasında diye sorup duruyorum kendime?

Aslında evet kesinlikle öyle yapmam gerek ki çoğu günler takmıyorum da.Ama bazen öyle bi an geliyor ki ne işim var bu insanların arasında diye sorup duruyorum kendime?
seni anlıyorum. ama her yerde böyle insanlar var malesef kurtuluş yok. nereye gitsen karsına çıkacak. o yüzden la havle çek bol bol. Allahtan sabır dile. yapacak bir şey yok ki.

Bizim lisede Ahmet isminde bir müdürümüz vardı ve gerçekten anlamsız ve haksızlıklarla dolu şeyler yapardı.Hiç kimse sevmezdi öğretmenlerimiz de dahil.Normalde hiç sinirli halini görmediğim Edebiyat öğretmenimi bile çileden çıkarmıştı ve uzun bir konuşmadan sonra gittiğiniz her yerde bir tane Ahmet Bey olacak üniversiteye gideceksiniz orada olacak işe başlayacaksınız orada olacak hep böyle kişiler olur zaten demişti.Şimdi gıcık,hayat enerjimi sömüren biriyle tanışırsam demek buranın Ahmet'i de bu der gülerim içimden :) Canınızı sıkmayın bu işten çıkacaksınız başka işe gireceksiniz orada da belki cinsiyet değişikliği olacak ama yine bir Ahmet bulacaksınız çünkü her yerdeler :)

Sakayla karışık hakaret etmelerı cok yanlış.. Susup tavız vermeyın geyık yapmaya orda bulunmuyorsunuz cok yuce bır işiniz var cokta zor enerjınızı düşürüp verımli calışmanızı engelliyorlar.izin vermeyın tekrar ederlerse işinizi gozden gecırın derım

Çok güzel ifade etmişsiniz :) Çok doğru bu işten ayrılsam bile başka Ahmetler karşıma çıkacaktır.Ama insan ister istemez içinde bulunduğu duruma göre bi ruh haline bürünüyor elbette.Sadece iyi bi insan olmaya çalışıyorum ve ben karşımdakine nasıl davranıyorsam bana da öyle davranılsın istiyorum o kadar aslında çok basit.Hayat aslında çok kolay ama insanlar zorlaştırıyor malesef.Verdiğiniz şahane örnek için de ayrıca teşekkür ederim moral oldu:)

Kesinlikle yaptığımız iş inanılmaz yorucu zaten.Bir de psikolojik olarak yorgunluk çekilmiyor.Aslında çok gözden geçirdim bi taraftan pes etmekte istemiyorum.İki densizin yüzünden iş değiştirmek istemiyorum açıkçası.Çünkü bu işte öğrencilere alışmak velilere kendini kabul ettirmek falan bi sürü faktör var.O yüzden çok fazla düşünüyorum.Teşekkür ederim tavsiyeniz ve değerlendirmeniz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…