Arkadaşlar herkese merhaba.
5 aydır bir özel eğitim kurumunda çalışıyorum öğretmen olarak.Aslında yaptığım işi seviyorum işyerimi de.Çalışma arkadaşlarım da çok çalışkan ve işini bilen insanlar.Ancak konu başlığında da bahsettiğim gibi kendime sorun ettiğim şey hiçbir vasfı ve eğitimi olmayan ne dediğini bilmeyen cahil bir patron yeğeni.
Konum olarak birebir muhatap olmasam da her hareketi batıyor ve beni mutsuz ediyor.Zaten ben muhatap olmamak için kaçıyorum adeta ama bir şekilde olunuyor aynı işyerinde ister istemez.
Bu arkadaş sürekli bel altı muhabbet eden,en ciddi konuyu bile geyiğe çeviren,dalgaya alan,sürekli abuk sabuk hareketler yapan bir vatandaş.İşin ilginç yanı kurum müdürü de bunu benimsemiş bütün gün birlikte dolanıp geyik çeviriyorlar.Hiçbir şey yapmadan günü tamamlıyorlar diyebilirim.Bu iki insan beni içten içe çok huzursuz ediyor.Olmadık yerde olmadık şekilde laf sokuyorlar ciddi bir şey söylüyorum geyiğe alıyorlar falan.Şakayla karışık soğuk nevale olduğumu filan söylüyorlar.Ama kurumda bunu söyleyen bir tek bu ikisi sanırım onları sevmediğim yüzüme yansıyor.Ya da oturup geyik yapmamı filan bekliyorlar ben de yapmıyorum yapmak ta istemiyorum.
Ben müdürle tek başına ciddi olarak konuştum bi sorununuz var mı benimle ilgili ya da işimi yapış şeklimle ilgili vs. diye?Bana benden çok memnun olduklarını ,beni çok sevdiğini ,beni görünce mutlu olduğunu filan söyledi.Ancak ben hiç öyle hissetmiyorum çünkü samimiyetsiz geliyor bana.Yani böyle söylüyor ve patronun yeğeninin yanında benim mal olduğuma dair imalar şakalar komiklikler filan yapıyor.Ben sert tepki verince de ya yok biz senin çok iyi biri olduğunu düşünüyoruz filan diye geri vites yapıyorlar.
İşin ilginç yanı ben hep mesafemi koruyan biriyimdir.Onlara bunları söyleyecek fırsatı asla vermedim sanırım o yüzden bu kadar zoruma gidiyor.Huzursuz çalışıyorum onları görünce çok mutsuz oluyorum.
Bu arada patron da kurumla doğru dürüst ilgilenmeyen biri o yüzden şikayetimi iletebileceğim bi üst merci de yok.Bir de şu var herkes bu lakayt yeğenden şikayetçi ama kimse bir şey yapmıyor.
Bi şekilde içimi dökmek istedim sanırım okuyanlara teşekkür ederim.Tavsiye verin de diyemiyorum ne tavsiye verilebilir ki bilemedim bu durum karşısında?