- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Herdaimgunes
Başınız sağolsun kaybınız için çok üzüldüm. Bu tarz insanlar inanın her yerde var sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Şöyle düşünün memursunuz maaşınızı veren onlar değil kimseye muhtaç değilsiniz. Kilo probleminizin olması veya sağlık sorununuzun olması kimseyi ilgilendirmez. Tavrınızı rahatsız oldugunuzu belli etseniz sizinle uğraşmayı keserler belkide, siz eğer susup cevap vermiyorsanız bilerek üzerinize geliyorlardır bazı insanlarda gerçekten karakter yok bile bile incitiyorlardır sizi eminim ki. Siz değerlisiniz kıymetlisiniz böyle insanlar için bir damla göz yaşı dökmeye değmez üzmeyin kendinizi. Umarım herşey sizin için çok daha güzel olur sözleşmeli iseniz kadro geldiği zaman tayin istersiniz, önümüzdeki sene belkide kadro gelir başka bir şehre gidersiniz sizin için herşey çok daha güzel olur umarımGeçenlerde insan ilişkilerinden yorulmak diye bir konu açmıştım. Problem iş yerindeki kendini sırf kıdemli oldukları için bir bk sananlar herşeye kaf sokmaları aşağılamaları hakaret etmeleri. Birde bunları kendilerince açık sözlülük veya espri diye yutturmaya çalışmaları. Kilolu biriyim artık hakaret yemekten bıktım usandım alttan alttan sürekli dayanacak gücüm kalmadı. Kronik hastalıklarım var birçok sebebi var ama kime neye anlatacaksın. Bu arada memurum tayin hakkım yok çekip gidemiyorum bu iğrenç yerden. Şikayet etsen kimi kime edeceksin hepsi sorumlumun has kankaları. Asla anlamıyor onların tarafında hep.
Bugün durup dururken seninde kronik hastalıkların var erken öleceksin dediler bana. Güya espri yapıyorlar birde gerçekler acıdır diyip gülüyorlar. Ben yakın zamanda hem babamı hem ablamı kaybettim anksiyete ve ölüm travması yüzünden ilaç kullandım tam olarak iyileşmiş değilim çok iyi biliyorlar neler yaşadığımı. Ağlamamak için zor duruyorum mesai henüz bitmedi boğazım düğüm düğüm sinirden işime odaklanmıyorum. Bazen gerçekten dayanamayacakmışım gibi geliyor