Hİç birşey olmamış gibi hayatına devam edeceksin hem çocugun sevgilisi varmış sevgilisi olan birisi İÇİn nasıl elde ederim diye soru mu olur hem bütün aile bildigine göre ciddi düşünüyorlar demekki bir daha görüşmezsin olur biter.Merhaba arkadaslar, hep gelir okurdum bir gun gelip de buraya derdimi yazacagim aklima gelmezdi. Ama hayat iste artik o kadar caresizimki size anlatmak akil almak istedim. Ben calistigim is yerindeki patronun ogluna asigim. 2 senedir calisiyorum, 1 senedir de platonik hislerim var. Onun bana karsi is disinda bir yakinlasmasini gormedim ama iste seven insan bir bakisini bile farkli yorumlamak istiyor. Neyse konuya girecegim..
Patronun oglu, (Can diyelim) bir gun hasta olmasina ragmen is icin sehir disina cikmasi gerekti. O yola ciktigindan beri aklim hep onda kaldi, ne ise bakabildim ne baska biseye. Telefonuna ulasamadim, nasil oldugunu ogrenemedim. Gece 10da da mail attim, insanlar sana nasil ulasabiliyor giderken hastaydin merak ediyorum seni iyi misin kendine dikkat et diye. Cevap falan gelmedi. Bende umudumu kestim yattim. Ertesi gun bir mail aldim Duygu diye bir kizdan megerse sevgilisliymis! Bana "Didem hanim can a ulasamamissiniz merak etmissiniz acaba isle ilgili bir sorun mu vardi? Eger isle ilgili bir durumsa ben on a ulasabiliyorum iletebilirim sorununuzu, ama eger bu merakiniz kisisel sebeplerinizdense size Canin sevgilisi olarak iyi oldugunu haber vermek istedim" yazmis... Bende evet isle ilgili diye kivirdim ama yutmadi tabiki. Bana isle ilgili meselelerinizi daha profesyonel bir uslupla dile getirin lutfen demis sonrada
Sevgilisi oldugunu bilmiyordum ama meger butun aile taniyormus Duyguyu.. Iste baska kimse bilmiyor ama Can dondugunde bana herkesin ortasinda Didem hanim bundan sonra sizi ilgilendiren mevzulari bana yonlendirmeyin gibisinden bir laf etti. Herkes isle ilgili sandi ama ben mevzuyu kaptim tabiki..
Sizlere sorum su bundan sonra nasil davranirim da bu cocugu elde ederim? Rezil oldum evet ama hislerim gecmedi
bir daha gorusmemek elde degil onlarin aile sirketinde calisiyorum. Uzun suredir hoslaniyorum seviyorum bu cocugu ben. Muhasebe burosunda calistigim icin de sevgilisiyle olan butun tatil planlarindan butun aldigi hediyelerden haberim oluyor iyice cildiriyorum. Biliyorum yanlis ama ben bu cocuga asigim. Bugun de yavru at aldigini ogrendim sevgilisine dayanamiyorum bensiz mutluluguna
sevgilisiyle olantatil planlarını sevgilisi olduktan sonra öğrenmemişsi n demekki sevgilisi olduğunu biliyordun ya da tahmin ediyordun.
bu kadar ciddi olduklarini bilmiyordum. Bilmek de duygularima engel olmuyor ama
pardon da bunlar kaç yaşında siz kaç yaşşındasınız?
15 yaşlarında olduğunuzu düşünmeye başladım bu kadar ciddi olduklarını sanmıyorum nedirki?
demekki ilk mesajı da yanlış aksettrdiniz bize. sevgilisinin olduğunu bilmiyordum değil sevgilisinin olduğunu biliyordum yazmalıydınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?