Is yerindekilere rezil oldum cok kotuyum :(

daydank

Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2013
24
0
6
Ankara
Merhaba arkadaslar, hep gelir okurdum bir gun gelip de buraya derdimi yazacagim aklima gelmezdi. Ama hayat iste artik o kadar caresizimki size anlatmak akil almak istedim. Ben calistigim is yerindeki patronun ogluna asigim. 2 senedir calisiyorum, 1 senedir de platonik hislerim var. Onun bana karsi is disinda bir yakinlasmasini gormedim ama iste seven insan bir bakisini bile farkli yorumlamak istiyor. Neyse konuya girecegim..

Patronun oglu, (Can diyelim) bir gun hasta olmasina ragmen is icin sehir disina cikmasi gerekti. O yola ciktigindan beri aklim hep onda kaldi, ne ise bakabildim ne baska biseye. Telefonuna ulasamadim, nasil oldugunu ogrenemedim. Gece 10da da mail attim, insanlar sana nasil ulasabiliyor giderken hastaydin merak ediyorum seni iyi misin kendine dikkat et diye. Cevap falan gelmedi. Bende umudumu kestim yattim. Ertesi gun bir mail aldim Duygu diye bir kizdan megerse sevgilisliymis! Bana "Didem hanim can a ulasamamissiniz merak etmissiniz acaba isle ilgili bir sorun mu vardi? Eger isle ilgili bir durumsa ben on a ulasabiliyorum iletebilirim sorununuzu, ama eger bu merakiniz kisisel sebeplerinizdense size Canin sevgilisi olarak iyi oldugunu haber vermek istedim" yazmis... Bende evet isle ilgili diye kivirdim ama yutmadi tabiki. Bana isle ilgili meselelerinizi daha profesyonel bir uslupla dile getirin lutfen demis sonrada

Sevgilisi oldugunu bilmiyordum ama meger butun aile taniyormus Duyguyu.. Iste baska kimse bilmiyor ama Can dondugunde bana herkesin ortasinda Didem hanim bundan sonra sizi ilgilendiren mevzulari bana yonlendirmeyin gibisinden bir laf etti. Herkes isle ilgili sandi ama ben mevzuyu kaptim tabiki..

Sizlere sorum su bundan sonra nasil davranirim da bu cocugu elde ederim? Rezil oldum evet ama hislerim gecmedi

Hİç birşey olmamış gibi hayatına devam edeceksin hem çocugun sevgilisi varmış sevgilisi olan birisi İÇİn nasıl elde ederim diye soru mu olur hem bütün aile bildigine göre ciddi düşünüyorlar demekki bir daha görüşmezsin olur biter.

Son düzenleme:
duygularına hakim olarak!
tamam sevgili olduğunu bilmiyordun olabilir, ama şimdi öğrendin.. bence aradan çekil ve bu sevdayı da kapat! olacağı varsa da olmaz artık bu olanlardan sonra..

İs yerinde rezil odum deyince ve basina gelenleri okudugumda ( en sonunu okumadan önce ) seni teselli etmek istedim duygularindan utanma rezil olmamissin sevmek ayip degil ne bicim tepki vermisler filan diycektim en sonunu okudum ama anladim ki benim sana verecegim hic bisey yok.... sasirdim valla

sevgilisi var ve belliki onu çok seviyor böyle erkekleri elde etmek isteyen insanlara ne gözle bakıldığını bence biliyorsunuz

Nasıl elde ederim derken ?
Sevgilisinden ayırıp sizin mi olacak ?
O zaman ne kadar mutlu sağlıklı bir ilişkiniz olacak bunu düşündünüz mü ?
Onlara mutluluklar dileyip yolunuza bakın...

nasıl elde ederim diye akıl danıştığınızı görene kadar ben de nasıl teselli edeyim diye düşünmüştüm ama o sorunuza nasıl bir karşılık verilir bilemiyorum.karşılıklı seven iki insan var orada..sevenlerin arasına girmeyin.zaten karşı taraf da sizi terslemiş.gördüğünüz gibi...

hala elde etme pesindesin adamin sevgilisi var yapmaya calistigin seyden ikisi de rahatsiz olmus uygun bir dille de seni uyarmislar ben olsam yuzlerine bakamazdim niye aralarina girmeye calisiyosun

bir daha gorusmemek elde degil onlarin aile sirketinde calisiyorum. Uzun suredir hoslaniyorum seviyorum bu cocugu ben. Muhasebe burosunda calistigim icin de sevgilisiyle olan butun tatil planlarindan butun aldigi hediyelerden haberim oluyor iyice cildiriyorum. Biliyorum yanlis ama ben bu cocuga asigim. Bugun de yavru at aldigini ogrendim sevgilisine dayanamiyorum bensiz mutluluguna :2:

kızın dediği gibi profesyonel ol.
nasıl elde ederim nasıl bir soru? sevgilisi olan birini elde etmeyi mi düşünüyorsun hala?
çok garip

sevgilisiyle olantatil planlarını sevgilisi olduktan sonra öğrenmemişsi n demekki sevgilisi olduğunu biliyordun ya da tahmin ediyordun.

Son düzenleme:
ya kiz asiri saygili, gorgulu falan. Ben olsam annesine babasina soyleyip isten attirirdim kendimi coktan. Kiz hala geldiginde iyi calismalar didem hanim isleriniz yolunda mi diye soruyor bi de imali imali. Ama onun elini tutmasina dayanamiyorum

Hala onu nasıl elde edebilirim diye mi soruyosun gerçekten?
Ben olsam seni işten attırırdım.

Gururunu daha fazla incitme hic kimse buna degmez. Sen degerlisin ve disarda sevgilisi olmayan bi ton normal adam var. Ugrasma cabalama em onu birakip sana gelen senide birakip baskasina gider. Unutmani ve zorunlu olmadikca ayni ortamda bulunmamani tavsiye ediyorum

siz bu sevdadan vaz gecin bence ıkı kısılık ilişkiye 3 kişi dahil olmaz aynı sekılde bırı sızın erkek arkadasınıza kafayı taksaydı siz nasıl olurdunuz.Hem bugun sizin için o kadını terk eden ertesi gün baska kadın için sizi terk eder mantıgınız cok yanlız sızin aranızda hıc bırsey olmaz.

duygu hanım gerekli cevabı çok güzel vermiş gayet kibar bir dille ben o kadar kibar olamazdım.

daha da rezil olmak mı istiyorsun.

bir daha aynı şekilde ulaşmaya çalışırsan "pul" kadar değerin kalmaz zaten adamın gözünde

bu kadar ciddi olduklarini bilmiyordum. Bilmek de duygularima engel olmuyor ama

pardon da bunlar kaç yaşında siz kaç yaşşındasınız?

15 yaşlarında olduğunuzu düşünmeye başladım bu kadar ciddi olduklarını sanmıyorum nedirki?

demekki ilk mesajı da yanlış aksettrdiniz bize. sevgilisinin olduğunu bilmiyordum değil sevgilisinin olduğunu biliyordum yazmalıydınız.

hayir ozel bi insan degil arkadasi saniyordum. Yasim 25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…