Hala onu nasıl elde edebilirim diye mi soruyosun gerçekten?
Ben olsam seni işten attırırdım.
duygu hanım gerekli cevabı çok güzel vermiş gayet kibar bir dille ben o kadar kibar olamazdım.
ya kiz asiri saygili, gorgulu falan. Ben olsam annesine babasina soyleyip isten attirirdim kendimi coktan. Kiz hala geldiginde iyi calismalar didem hanim isleriniz yolunda mi diye soruyor bi de imali imali. Ama onun elini tutmasina dayanamiyorum
hayir ozel bi insan degil arkadasi saniyordum. Yasim 25
sonra da muasebede calıştıgım için butun tatı l planlarını ve sevgılısıne aldıgı hedıelerı bılıyorum demişsiniz. ben anlamadım yanı şimdi, sevgılısı oldugunu bılıyor muydunuz bılmıyor muydunuz, bılmıyorsanız da öğrendınız sevgilisi var halen neyın peşindesiniz?Sevgilisi oldugunu bilmiyordum ama meger butun aile taniyormus Duyguyu..
sonra da muasebede calıştıgım için butun tatı l planlarını ve sevgılısıne aldıgı hedıelerı bılıyorum demişsiniz. ben anlamadım yanı şimdi, sevgılısı oldugunu bılıyor muydunuz bılmıyor muydunuz, bılmıyorsanız da öğrendınız sevgilisi var halen neyın peşindesiniz?
Asik olabilirsin seviyor olabilirsin ama bu o insani nasil elde ederim demek olmuyor ustelik sevgilisi olan bir insani.Gercekten garibime gitti bak hediyeler,tatiller,yavru atlardan bahsediyorsun demek cocuk kizi seviyor gercekten.Sen seni sevmeyen bir insani napicaksin bence aralarina girme ayirmayada kalkma ya duygularina sahip cik ya da isten ayril bu tip insanlar bizim toplumumuzda pek normal karsilanmazlar
bir daha gorusmemek elde degil onlarin aile sirketinde calisiyorum. Uzun suredir hoslaniyorum seviyorum bu cocugu ben. Muhasebe burosunda calistigim icin de sevgilisiyle olan butun tatil planlarindan butun aldigi hediyelerden haberim oluyor iyice cildiriyorum. Biliyorum yanlis ama ben bu cocuga asigim. Bugun de yavru at aldigini ogrendim sevgilisine dayanamiyorum bensiz mutluluguna :2:
Anlattigin kadariyla kz sevilmeyecek gibi degil egitimli külturlu asilmana ragmen hal hatir soruyor böyle guzel bir cift amaaaaaa burda unuttugun bisey var o egitimli hos kiz yada o asik oldugun adam degil asli olan sensin sen degerlisin ask acitsada unut bir arkadasimiz demis zaten disarda bir suru insan var ama kendini kucuk dusurme daha fazla hic kimse icin kendini üzmeye degmez
kiz cok meshur ve parali bi universitede yuksek lisans yapiyor. Bir de zengin... Kendimi hep onunla kiyasliyorum o sahip ben neden sahip olamayayim diye dusunuyorum. Kizi butun ailesi ve is yerindekiler cok seviyor. Bi sorun oldugunda hep yardimini isterler falan. Ama ben bu kiz yokkende bu cocugu seviyordum. Inan baska hicbir erkek umrumda degil ben ondan baskasini gormek dahi istemiyorum
kiz cok meshur ve parali bi universitede yuksek lisans yapiyor. Bir de zengin... Kendimi hep onunla kiyasliyorum o sahip ben neden sahip olamayayim diye dusunuyorum. Kizi butun ailesi ve is yerindekiler cok seviyor. Bi sorun oldugunda hep yardimini isterler falan. Ama ben bu kiz yokkende bu cocugu seviyordum. Inan baska hicbir erkek umrumda degil ben ondan baskasini gormek dahi istemiyorum
nefsin tavan yapmış.yanlış şeyler yapabilecek gibi duruyorsun...Allah doğru yola götürsün ve nefsini temizlesin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?