Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooowww bacım senin duygular fenalarda git bir abdest al tövbe et bence nasıl bu kadar şeytan olabildin adını çıkartmak iftira atmakşoklardayımmmmmm
ooowww bacım senin duygular fenalarda git bir abdest al tövbe et bence nasıl bu kadar şeytan olabildin adını çıkartmak iftira atmakşoklardayımmmmmm
harikasınızabdest al ,töbe et he
![]()
içine cin kaçmış arkadaşın sanırım kanserojen cin.
bu arada iimzan çok güzel.
elde etmek kelimesine gelene kadar yazık dedim içimden sonra neyse dedim kaldıramamıştır ama iftira atmak :100:
derin teşekkür ederim![]()
hanımefendi olduğu konusunda şüpheliyizhanımefendiden bi şey olacağı yok,haddini bilsin yeter![]()
ya kiz asiri saygili, gorgulu falan. Ben olsam annesine babasina soyleyip isten attirirdim kendimi coktan. Kiz hala geldiginde iyi calismalar didem hanim isleriniz yolunda mi diye soruyor bi de imali imali. Ama onun elini tutmasina dayanamiyorum
isi birakmayi ciddi ciddi dusunmeye basladim. Ruh halim psikolojim altust. Cocugu dusunmekten is yapamiyorum. Geldiginde beni gormezden gelmesine tahammul edemiyorum. Icim aciyor. Evet kiza asik ve duyada baska bi kiz yokmuscasina asik bunu gorebiliyorum. Sadece hislerime engel olamiyorum. Yapamiyorum iste :2:
kiz cok meshur ve parali bi universitede yuksek lisans yapiyor. Bir de zengin... Kendimi hep onunla kiyasliyorum o sahip ben neden sahip olamayayim diye dusunuyorum. Kizi butun ailesi ve is yerindekiler cok seviyor. Bi sorun oldugunda hep yardimini isterler falan. Ama ben bu kiz yokkende bu cocugu seviyordum. Inan baska hicbir erkek umrumda degil ben ondan baskasini gormek dahi istemiyorum