• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Is yerindekilere rezil oldum cok kotuyum :(

Peki nasil unutabilirim? Isten ha deyince ayrilamam yeni is bulmadan, maddi sikintilarim var. O surede ne yapmam nasi davranmam lazim? Yani bu ikisini elele gorunce nasil sakin kalabilirim ben bari onu soyleyin :2:

ne demek nasıl sakin kalabilirim adam sana umut vermemiş ki üstelik herkese adıyla hitap ederken sana didem hanım demiş yani mesafesini hep korumuş amannn neyse susuyorum yoksa ağzımdan fena şeyler çıkacak.... Allah senin gibi kadınlardan bizi,kocalarımızı,çocuklarımızı korusun ne diyeyim........

valla ben kızı takdir ettim ne kadaaan güzel bi cevap vermiş. usturuplu bir şekilde. soğukkanlılıkla gerekeni yazmış
burda bu kadar sevgilisi eşi olan bayan var. Hepsi kendini Duygunun yerine koyar ister istemez.
Sevenleri ayırmak :20::19:

sevgilisi olan bi erkeği nasıl elde ederim gibi bi soruyu aldatıldığı için canı çok yanmış bu kadar kadının olduğu bi forumda sormak büyük cesaret !

nasıl yani adamın sevgilisi var hem sevgilisi hem de kendisi seni fena halde bozmuş ve sen hala onu nasıl elde ederim derdinde misin?

bence hiç bir şekilde elde edemezsin çünkü sevdiği kişi sen değilsin ve asla olamayacak gibisin.o yüzden insanları rahat bırak huzurlarını bozma.

İşyerindekiler diyorsun, çocuğun aile şirketinde çalışıyorum diyorsun akabindeki cümlede muhasebe bürosunda çalıştığın için tatil planlarını biliyorum diyorsun :)
Birincisi muhasebe büroları bağımsızdır, şti bünyesinde olması meslek yasasına aykırıdır.
İkincisi muhasebe bürosunda, mükelleflere mali ve hukuki konularda danışmanlık yapılır, beyanları, bildirgeleri verilir. Tatil çizelgesi tutulmaz, tatil planları takip edilmez.
Anlaşılan platonik olan sadece aşkın değil :)
Allah yardımcın olsun.

cidden ya adamın aldığı hediyeler nasıl görülüyormuş ordan yavru at mat :44:

Can ın arabasının lastiklerini patlat, otobüse binince sen de bin paltolarınızı birbirine bağla. Başka türlü şans veremiyorum.

Gayet kısa net bir biçimde diyeyim edemezsiniz. Adamın sevglisi var hala nasıl elde edebilirim diyorsunuz? Anlayamıyorum sizin gibileri. Biz sevgilimizi, nişanlımızı nasıl güveneceğiz sizin gibilere. Yazık vallahi yazık. Soruya bak nasıl elde edebilirim. Aşık olabilirsiniz, red de edilebilirsiniz ama bu çok yanlış bir soru. Elde edemezsiniz adamın sevdiği kadını tüm aile tanıyor siz tanımasanız da olur ve bu saatten sonra asla bu iş olmaz, olamaz. Adam hayatını planlamış.

bazilariniz baya sherlock holmesculuk oynamak istemis, kimseyi inandirmak gibi bir cabam yok inanan inanir inanmayanin da keyfi bilir. Yavru atin faturasi falan yok tabi, konusmalardan duydum onu ama geri kalanini emin olun faturalardan ogrendim. Kredi kartlarinin ekstreleri ofise gelir her zaman butun ailenin.

Sadece bi arkadas kiz arkadasi degilde kendisinin boyle bir mail atabilecegini soylemis bu mantikli geldi. Bence kizin hicbiseyden haberi olmayabilir, cunku benimle selamlasiyor ve bazen imali da olsa biseyler sorabiliyor.

Bu kadar bilgiyi nerden ogrendigimi aciklayim, cocugun annsiyle ofiste yemek yerken sordum ne hos kizmis ogrenci mi falan dye. Zengin oldugunu da arabasini gorunce okulu da Bilkent olunca kendim cikarttim. Var mi baska ahiret sorusu olan?

Ictenligimle yardim istiyorum, bi cikis yolu istiyorum. Evet kiza tapiyor ve ayrillmayacak. Ayrilsa bile bana bakmayacak, ama bende normal dusunemiyorum napiym

aslında üzüldüm sana daydank.Karşılığını göremiyeceğin bir aşka düşmüşsün zor bir durum ama sana bişey söyliyim mi bak seni kırmak için söylemiyorum ama emin ol ki o kızda üzülüyordur senin sevgilinede aynı şey yapılsa üzülürsün o yüzden en sağlıklısı kendine yeni bir iş bul ve işten ayrıl...

tesekkur ederim icten cevabiniz icin emin olun bende uzuluyorum her gun her saat kahroluyorum, geceleri aglamaktan uyuyamiyorum.. Bu hafta savciliga gidecektik beraber baska birisini yollatmis falan. Isle ilgili aradigimda bile yanindan kizin sesi gelince gozum doluyor, anlamadim bu nasi bi ask nasi bi sevgi... Kiskanmak mi imkansizlik mi bilmiyorum ama fena tutuldum :(

ne deemek nasıl elde ederım ya gormuyomusun cocuggun sevgılısı var nasıl boyle bır soru sorarsın yol yakınken vazgec cocuk gayet cııddıymıs kı aılesıı bılıymusss

Belki de içten içe nasıl elde ederim planları yaptığın için mutlu olamıyorsundur hııııı?
Senin olay tamamen takıntı. Niye ben değil de o meselesi. Yüzüne bakmaması da bu duygunu tetikliyo.
Sağlıklı düşünemiyosun.

Rezil oldum diyosun ama daha çok rezil olmak için de çabalıyosun, ne garip.

Allahım esımızden falan uzak tuttusun bole durumarı ınsanın psıkolohısı bozulur bence arkadas cok yanlıs yapıyor derhal ısı bırakalı yva yıkanın asla yuvası olmaz.. o cocuk cıddı dusundugu ıcın onu ayıramazssıın erkekler kadınlar gıbı degıldır bır yola baskoyduysalar kolay kolay aklına gıremezsın bır erkegınn bayanlar cok azda olsa etkılenır ama erkekler ole degıl sende sonucunu goruceksın zaten onlar mutlu olcuak sen mutsuz bence yoluna bakkk

Elde etsen ne olacak? Onun baskasini sevdigini bile bile mutlu olabilecek misin? Bisey olmamis gibi devam etmelisin...

Can da sevgilisi de seni herkese rezil etmişler, sen hala nasıl elde ederim diye taktik istiyorsun, azıcık gururun olsun...

Can ın arabasının lastiklerini patlat, otobüse binince sen de bin paltolarınızı birbirine bağla. Başka türlü şans veremiyorum.

:27: bu sahne çok tanıdık geldi üle, taktik verme millete :27:

hala nasıl unuturum diyorsun konu sahibi, ne yaşadın da ne unutacaksın allah aşkına.. tut ki o mesajı Can yazmış olsun, senden kurtulmak için yazdı değil mi? kaçan kovalanır felsefesine sadık kalmak için değil.. az gurur yahu, minnak kadar gurur lütfen!! :ssz:

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış :53::53: nasıl sakin kalabilirim diyor yavvv:53:

tesekkur ederim icten cevabiniz icin emin olun bende uzuluyorum her gun her saat kahroluyorum, geceleri aglamaktan uyuyamiyorum.. Bu hafta savciliga gidecektik beraber baska birisini yollatmis falan. Isle ilgili aradigimda bile yanindan kizin sesi gelince gozum doluyor, anlamadim bu nasi bi ask nasi bi sevgi... Kiskanmak mi imkansizlik mi bilmiyorum ama fena tutuldum :(

işten ayrılamam diyorsun hemen madem öyle birazda sende sanki takıntı gibi olmuş uzman birinden yardım almayı dene psikologla bir görüş belki yardımcı olabilir insan sevdiğinin mutlu olmasını ister ama sen mutlu olmasınada dayanamıyorsun sanki bilmiyorum senin durumunda zor ama doğru yol değil uzman birinden yardım al tek başına başedemiyorsan.

ben Can'ın sevgilisinin uslübunu çok beğendim :46: Bir insan ancak bu kadar güzel saf dışı bırakılır :46: sizde lütfen azıcık gururlu olun.

bence bir an önce bir psikolog ile görüş çünkü sen işten ayrılsan da bu hastalık seninle beraber devam edecek, bir dahaki sefere daha da ilerlemiş olacak. bu bir rahatsızlık bir kere bunun da lütfen farkında ol hatta bu hakkında filmler falan çekilmiş bir rahatsızlık. normal bir durum değil. bu yüzden bir an önce tedavi olmanızı öneririm, hayatınız elinizden akıp gitmeden önce...

Back
X