İş yerinden kaçma isteği

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
Burada nefes alamadığımı hissesiyırum uykum geliyo içimde sürekli bir yerlere gitme isteği var.ayda iki gün iki gün yıllık iznimi kullanıyorum.biraz yeniliyo ama yetmiyo aynı şeyleri yaşayan var mı kızlar

Başka iş baksan..
Şimdi insanlar işsiz değerini bil derler de içindeyken öyle olmuyor işte..
Eskiden çalıştığım 2 şirkette çok bunaldığımı hatırlıyorum. 2 çift laf edecek ortam yoktu.
İnsan haliyle çıkıp gitmek istiyor..

eski işimde ben de öyleydim :D
8 sene izin ala ala calıstım
burada da 8 senedir bir gün izin yapamadım :D

niye yıllık izninizi yiyorsunuz ki, sonra çok pişman olursunuz.

İşini sevmıyorsan sevdiğin bir işe gir böyle hep mutsuz olursun .

Arada yıllık iznimden ikişer gün kullanıyorum diyorsun ama,
Azıcık sabredip 20 gün kaybolsan daha iyi gelmez mi sana? 2 gün nedir ki hiçbir işe yaramaz.

İzinlerin bile fayda sağlayamadığı bir bıkkınlık varsa iş değiştirmeyi düşünsen iyi olur. Hayat bu kadar nefret ettiğin bir yerde çalışmak için çok kısa.

Bugün herkeste mi böyle acaba? :KK35:
Ben dahil bugün arkadaşlarımda ve şirketteki arkadaşlarda bugün bu düşünce var. :KK34:

Benim de oluyor bazen. İş dışında sevdiğim şeyleri düşünüyorum böyle anlarda, akşam ve haftasonu için plan yapıyorum...
işinizi değiştirme imkanınız var mı?
Bir iki gün izin alınca insan yenilenmiyor. Bir iki hafta uzaklaşmadan yenilenemez kafanız. Yıllık izniniz de biter.

Kan değerlerinize baktırsanız, demir ya da ferritin düşüklüğü yapmıştı bende bu bahsettiklerinizi. Gözümü açık tutmak için verdiğim çabalar...Lavaboya gidip uyuyakalmalar... İyi çarpılmamışım. Ama dişinizi sıkıp izinleri birleştirin. Çyle iki iki bir süre sonra o da kesmez.

Back
X