sabah güne burda başlayanlar hoşgeldiniz...
ıııııımmmm açıkçası hiç düşünmüyorumm emekli olmayı çalışarak çok zorrr kendimden ödün veriyorum ama çalışmadanda yapamıyorumHb gene işteyiz :) emekli olana kadar böyleyiz
ıııııımmmm açıkçası hiç düşünmüyorumm emekli olmayı çalışarak çok zorrr kendimden ödün veriyorum ama çalışmadanda yapamıyorum
Rahatız böylee
akşama kadar masa başında otur yapcak başka bişey yok iyiki buna iye olmuşum vakit geçiyor yaş kaç bu arada....
Aynen cm 22 senin
Aynen öyle :)))
bn 28 küçükmüşsünn dehaaa ne işle meşgulsunn....
tedaş memurum...erken başlamışsın çalışmaayaa o yuzden diosun emekli olanana kaadar bnm 8 yılım öldüm:):) Karayollarında memurum sen
tedaş memurum...erken başlamışsın çalışmaayaa o yuzden diosun emekli olanana kaadar bnm 8 yılım öldüm:)
Kaç yıldır çalışıyosun :) anlamadm
bn 28 yaşındayım 8 yıldır çalışıyorum bnde sen gibi erkn başladım bi hevesle ama şimdi zaman aratıyor
Aynen öyle ama bi bakımdan da güzel erken emekli oluruz :) yaşlanınca rahat ederiz
çokkk işimiz var cicim olsun emekliliği düşünme bile bu zamanda vallahi bebek istiyorum olsun hemen istifamı vercem .:)tek çarem rabbim en kısa zamanda nasip etsin...
İnş cennet kokulularımızı alırız kucağımıza bende 5 kasımda 17 haftalık anensefaliden bebğimi kaybettim korunma sürecim bitti ama cesaret edemiyorum o konudan diğer yarım eksik
geçmiş olsun bende 3 haftalıkken düştü aşılama yaptırmıştım hayırlsıı bu ayın sonunda yeniden denicemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?