İş yerine gelip hakaret etmek??

eminent8787

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
153
187
103
38
Bu konuyu eşim için açıyorum. Sabah işe giderken ışık olmayan bir yerde kafa kafaya bir arabayla çarpışıyor.güzergahı şöyle ifade edeyim yukardan aşağı giden yol sağdan sola giden yol kavşak yok. Karşı taraf suratli geldiğinden durma veya kaçma durumu olmamış. Ciddi bir hasar yok sadece karşı tarafın ön kaput biraz kalkmış.Eşim tutanaklık birşey olmadığından ve bekleyen hastaları olduğundan(devlette hekim) telefon numarasını vermeye çalışmış bayana, bayan ısrarla eşimle konuşun deyip numarayı almamış eşimde beklemek istemediğinden çalıştığı hastaneyi söyleyip 3.30 gibi gelirseniz konuşuruz demiş. Karı koca polikliniği basıp hakaretler etmiş hatta adam eşimin üzerine yürümeye kalkmış güvenlik dışarı çıkarmış. Eşim tüm masrafı karşılamaya razı (kendisi %100 kusurlu olmadıpı halde) ancak karşı tarafın takındığı fütursuzca tavır sonrasında Mahkemeye vermek istiyor.durum nasıl işler? Ne olur? Fikri olan?elinde kamera kaydı ve şahitler var.

Not:eşim anlatırken hatta video izletirken ben sinirlendim bile ama eşim anlıyorum onları mutsuzlar o sebepten verdikleri tepki çok anormal dedi. Yani kendisi halim selim insandır.

Kamu davası olur büyük ihtimalle verin avukatınızn halletsin hakaret içinde bir dava ne olduğunu görsün edepsiz insanlar nasıl sinirlendim şimdi süründürmekn lazım böylelerini.

anlıyorum onları mutsuzlar o sebepten verdikleri tepki çok anormal dedi.
Cümlenin gidişatına göre çok normal demis olmasi lazim. Cok normalse dava yoluna gitmesi de beklenmezdi.

Neyse. Kadın katiline ceza vermekten aciz bir hukuk sisteminden çok fazla şey beklememek gerekiyor kanımca.

Tüm masrafları karşılamaya razı olduğu halde neden üzerine yürümüşler
Telefon numarası verdiği için mi

Eşinin gelmesini beklmediği, nasılsınız birşeyiniz var mı diye sormamış( eşim sordum diyor) ona göre beklemesi işinden iZin alması gerekiyormuş(videoda öyle şeyler söylüyordu)

Eşim durumu izah etmeye çalışmış hastalarım var bekliyor gitmem gerek diye ama tam olarak sıkıntıları ne anlamadım.

Yani adam size telefon numarasını vermeye çalışmış almamış muhattap olması gereken kocasıymış( kazayı sen yapmışsaın yani senin kusurun) ona rağmen sana iş yerinin adresini veriyor şu saatte gelin görüşelim diye

Cümlenin gidişatına göre çok normal demis olmasi lazim. Cok normalse dava yoluna gitmesi de beklenmezdi.

Neyse. Kadın katiline ceza vermekten aciz bir hukuk sisteminden çok fazla şey beklememek gerekiyor kanımca.
Doğru normal dedi ben yanlış yazmışım. Aslında uğraşmak istemiyor ama karşı tarafın sonraki hamlesinin yine ölçüsüz olacağını düşündüğünden süreç hukuki olarak ilerlerse duracakları yeri bilir diye yoksa bende bekle verme belli ki insanların sıkıntıları var pandemide herkes patlamaya hazır bomba gibi olurda yine rahatsız ederlerse seni verirsin dedin
O sebepten ne kadar süreye kadar karşı taraftan şikayetçi olabilir?

Öyle poliklinik basmak falan olacak işler değil. Gereken işlemleri yapın tabiki. Fakat kaza halinde yapılacaklar bellidir. Eşinizin işi varmış, beklemek istemiyormuş vb. bunlar kabul edilebilir değil. İnsanlar sizin eşinizin peşinden koşmak, iş yerine gitmek zorunda mı? Karşı taraf cahilmiş. Ben olsam olay yerine polis çağırır, eşinizin kaza yerinden kaçtığını belirtip işlem yaptırırdım. Gidip hastanede olay çıkaracak kadar aptal oldukları için bunu akıl edememişler. Oysaki yapmaları gereken hastaneye polisleri gönderip eşinizi karakola aldırmaktı :)

Tutanak tutulmamasına karşı tarafta tamam diyor çünkü kusurlu hızlı gelen kendisi ara yol burası ne duracak ne manevra yapacak alan bırakmıyor. Kazayı yapan bayan peki eşim neden bayanın kocasının gelmesini beklemek zorunda kendi başına karar veremiyor mu?arabayı alıp trafiğe çıkabiliyorsa kendi başına karar verecek yetkinliktede olması gerekmez mi?

Kaza yerinden kaçan adam iş adresini mi verir? Sizin bu tavrınız zekanızı değil niyetinizi gösterir.
Konudaki adam da tutanak tutturup hakkını aramasını bilir. Ama diyor ya hastalar bekliyor. Bu da adamın zekasını değil niyetini gösterir.

Dediğiniz gibi iş yerine gelmek zorunda değiller. Olduğum yerde çok olur kaza daha öncesindede benzer kazada eşim verdi telefonunu iki tarafında mesai bitiminde uygun bir yerde buluşup konuşup halledildi.
Burada karşı taraf ısrarla telefon numarasını almıyor eşimi bekle de bekle. Beklemek zorunda değil ki muhatabı eşi değil kadının kendisi. Kadının tutumu sonrasında adresini veriyor daha başka ne yapabilirdi?

karşı tarafın yaptığı çok saçma. ben olsam neden eşinize güveneyim ki? bir kaza oluyor, aracımda hasar var. hatalı ben ya da karşımdaki olsun farketmez. neyse gereken yapılmalıdır. tutanaklık bişey olup olmadığına polis karar vermeli. düşünüyorum da adam bana şu an acelem var, numaram bu adresim de bu şu saatte gel konuşalım dese neden güveneyim? belki numara yanlış, belki adres yanlış, belki ben gittiğimde bilmezden gelecek. böyle şeyler de oluyor. keşke bu kadar uzatıp saçmalayıp iş yeri basmak yerine olay yerine polisi çağırıp olması gereken neyse onu yapsalardı. veya kadın kendisiyle değil eşiyle konuşumasını istemiş orda da bir saçmalık var mesela eşiniz de polis çağırabilirdi. hastaları bekletmek istememsi güzel bişey ama başımıza böyle olaylar da geliyor. herkese güven olmuyor.

+1
Beklemek istememek, gelin görüşelim deyip saat vermek vb uygunsuz olmuş. Karşı taraf kabul etmiyorsa beklenmesi gerekir. Kaza yapmak da ise geç gitmek acısından kabul edilebilir mazerettir.
Kadın bilmiyor olabilir ne gibi işlemler gerektiğini. O yüzden eşini polisi her neyse beklemek istemiştir.
Ya da tanımaz etmez doktorum diyor...ay pardon hekimim diyor ama belki kaçıp gidecek güvenmek zorunda da değil.
Benim park halindeki arabama çarptılar bir sürü işlem gerekti kasko için.
Cahile çatmış eşiniz gelip kavga çıkarmak hakaret vb çok fena.
Benim de yapacağım hareket sudakiiz in yapacağı hareket olurdu. 155i arayip kaza olduğunu ve karşı tarafın kaçtığını söylerdim.

Çok geçmiş olsun öncelikle . Keşke eşiniz numarasını kabul etmeyen kadına ısrar edeceğine polis çağırıp tutanak tuttursaydı , işi en fazla yarım saat uzayacaktı ve böylece kimseyle muhattap olmak zorunda kalmayacaktı
Belli ki iyilik yapmaya çalışmış fakat İyilikten maraz doğar derler .

Ayrıca “bayan” kelimesini hayatımızdan çıkarsak mı artık

O zaman başta anlaşmayıp polisi arasaydı belki dediğiniz gibi bu kadar uzamazdı.

Bu arada hekim diye belirtmem kibirden değil siz her ne kadar bununla dalga geçmiş olsanızda

Keşke işte baştan tutanak tutulsaydı. Hastalar da bekleseydi

Is adresini doğru verdiği ne malûm hanımefendi...doktor olduğu ne malûm...ya da gidince arabayı ben kullanmiyordum demeyeceği...ya da ben ordan hiç geçmedim ki bile diyebilir...
Muhattabın kadın olduğuna katılıyorum kesinlikle. Eşini beklemek zorunda değil esiniz ama karşı taraf razı değilse polis beklenmeliydi.
Siz hiç tanimadiginiz insanlara iyi niyetle guveniyorsunuz hemen o zaman. Bunu hiç tavsiye etmem nacizane.

Birşey daha eşim kadının kocasını beklemek zorunda değil polisi evet beklemek zorunda(ki polis istemeyen kendisi)

Telefon numarasına açıklık getireyim daha öncede oldu karşı tarafla çaldırıyor birbirlerini yani ortada yalan dolan yok.

Kaza yeri, anı arabaların durumu çevre her yerin videosunu çekmiş ki eşim tutanak tutulması gerekirae polise gösteririm diye.

Başta da söylediğim gibi karşılıklı tutanak tutulmaması noktasında kadınla konuşmuş anlaşmış. Tek tarafflı değil yani

Kadın kendi işini kendi halledemiyorsa araba kullanmasın o zaman o ne demek öyle ya. Yaptığın kazada muhattap için velisi gelecek öyle mi. Valla bunları görünce diyorum babam benim gibi hanım evladı tipi bile komando yetiştirmiş. 20 yaşımda kaza yaptım baba napiyim diye ağlayarak aradım. Bir arabaya fena çarpmıştım. Tutanak tut sigorta şirketini ara polisi ara öğren. Kaza yapıyorsan al sorumluluğunu dedi kapadı. Şimdi de asla eşimi aramam.

Son dediğinize katılıyorum insanlara güvenmemek gerekmiş bundan sonra aklımızda olur her ne konuda olursa olsun herşey hukuki süreçte ilerlemeli, ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…