- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- Konu Sahibi eminent8787
-
Evet aynısını yazdım...kusura bakmayın dalga geçtiğimi düşünmüşsünüz hekim kelimesiyle.sadece Şunu demek istiyorum eşiniz bir dr yani toplumun büyük bir yüzdesine oranla iyi eğitim almış bir insan ve ben de çok saygı duyuyorum kendi adıma. Kolay yetişen insanlar değiller bilimle uğraşan insanlar tüm dr.lar. şimdi böyle bir insanın böyle cahilleri iş yeri basttirtip hakaret derecesine getirmenin anlamı var mı?Birşey daha eşim kadının kocasını beklemek zorunda değil polisi evet beklemek zorunda(ki polis istemeyen kendisi)
Hayır arayabilir eşine sorabilir ne yapmam gerek diye ama eşimi beklede bekle olmaz kiKadın kendi işini kendi halledemiyorsa araba kullanmasın o zaman o ne demek öyle ya. Yaptığın kazada muhattap için velisi gelecek öyle mi. Valla bunları görünce diyorum babam benim gibi hanım evladı tipi bile komando yetiştirmiş. 20 yaşımda kaza yaptım baba napiyim diye ağlayarak aradım. Bir arabaya fena çarpmıştım. Tutanak tut sigorta şirketini ara polisi ara öğren. Kaza yapıyorsan al sorumluluğunu dedi kapadı. Şimdi de asla eşimi aramam.
Anladım sizi. Kusura bakmayın önce ki mesajınızda yanlış anladığım için.Evet aynısını yazdım...kusura bakmayın dalga geçtiğimi düşünmüşsünüz hekim kelimesiyle.sadece Şunu demek istiyorum eşiniz bir dr yani toplumun büyük bir yüzdesine oranla iyi eğitim almış bir insan ve ben de çok saygı duyuyorum kendi adıma. Kolay yetişen insanlar değiller bilimle uğraşan insanlar tüm dr.lar. şimdi böyle bir insanın böyle cahilleri iş yeri basttirtip hakaret derecesine getirmenin anlamı var mı?
Görevi başında ki devlet memuruna saldırı katagorisine girermi bilemedim.Bu konuyu eşim için açıyorum. Sabah işe giderken ışık olmayan bir yerde kafa kafaya bir arabayla çarpışıyor.güzergahı şöyle ifade edeyim yukardan aşağı giden yol sağdan sola giden yol kavşak yok. Karşı taraf suratli geldiğinden durma veya kaçma durumu olmamış. Ciddi bir hasar yok sadece karşı tarafın ön kaput biraz kalkmış.Eşim tutanaklık birşey olmadığından ve bekleyen hastaları olduğundan(devlette hekim) telefon numarasını vermeye çalışmış bayana, bayan ısrarla eşimle konuşun deyip numarayı almamış eşimde beklemek istemediğinden çalıştığı hastaneyi söyleyip 3.30 gibi gelirseniz konuşuruz demiş. Karı koca polikliniği basıp hakaretler etmiş hatta adam eşimin üzerine yürümeye kalkmış güvenlik dışarı çıkarmış. Eşim tüm masrafı karşılamaya razı (kendisi %100 kusurlu olmadıpı halde) ancak karşı tarafın takındığı fütursuzca tavır sonrasında Mahkemeye vermek istiyor.durum nasıl işler? Ne olur? Fikri olan?elinde kamera kaydı ve şahitler var.
Not:eşim anlatırken hatta video izletirken ben sinirlendim bile ama eşim anlıyorum onları mutsuzlar o sebepten verdikleri tepki çok anormal dedi. Yani kendisi halim selim insandır.
Hayır arayabilir eşine sorabilir ne yapmam gerek diye ama eşimi beklede bekle olmaz ki
Konudaki kişi benim eşim değil. Ben yorum yapıyorum sadece. Karşı taraf polisi çağırmak isteyip kişiyi beklerse kesinlikle haklısınız. Ama kadın polisi değil, kocasını beklemesini istiyor.Is adresini doğru verdiği ne malûm hanımefendi...doktor olduğu ne malûm...ya da gidince arabayı ben kullanmiyordum demeyeceği...ya da ben ordan hiç geçmedim ki bile diyebilir...
Muhattabın kadın olduğuna katılıyorum kesinlikle. Eşini beklemek zorunda değil esiniz ama karşı taraf razı değilse polis beklenmeliydi.
Siz hiç tanimadiginiz insanlara iyi niyetle guveniyorsunuz hemen o zaman. Bunu hiç tavsiye etmem nacizane.
Rica ederim...aktif araç kullanıyorum öyle kisilerle karsilasiyorum ki onlarla 3 kelime konusmamak icin, muhattap olmamak için her şeyi polis kanaliyla çözmek gerekiyor. Kadın polis istemese dahi eşiniz mutlaka çağırmalı. Sonradan işler neye döner belli olmuyor. Vahşi tabiat ortamı var trafikte.Anladım sizi. Kusura bakmayın önce ki mesajınızda yanlış anladığım için.
Dediğiniz doğru keşke baştan tutanak tutulsaydı iş buralara gelmeseydi.
Hayır kadını anlıyorum anlamaya çalışıyorum. Kaza yapmış muhtemelen şokta karar verme yetisi tam yerinde değil. Ya da ne bileyim insanlar mal mülk edinebilme adına ömürlerini harcıyor, tüketiyor. Belki hala arabanın ödenecek kredisi var ne biliyim olabilir yani sıkıntıları, sıkıntılarımız ama gidip te karşı tarafın görev başındayken rencide edici, onur kırıcı hakaret etmezdim ben edemezdim.bilmiyorum açıkcasıAyy bi kaza olunca kocasini cagiracaksa, kocasi muhattap olacaksa ne diye yalniz basina trafiğe cikiyormuş, cikmayacak ozaman. Ne uyuz kadinlar var yahu kocam da kocam.
Adam doktor, onun kocasinin keyfini mi bekleyecekmiş? Oyle olmasa bile beklemek zorunda degil. Kazayi kim yaptiysa onunla muhattap olunur, olamiyorsa cikmasin yola. Keske eşiniz biraz geç kalmayi goze alip polisi cagirsaydi polis onun kocasini filan beklemezdi herhalde.
Tutanak şart.
Geçen burada kaza oldu taraflardan biri kadindi, gectiler kenara tutanak tutuldu bitti gitti.
Ha yine de hoşlarina gitmeyen bir durum varsa konuşulur, dava mi edilecek edilir. Nefret ediyorum şöyle konuşmayi bilmeyen insanlardan.
Bunu söylediğiniz iyi oldu. Bu olasılıklar hiç aklıma, aklımıza gelmezdi. Teşekkür ederimRica ederim...aktif araç kullanıyorum öyle kisilerle karsilasiyorum ki onlarla 3 kelime konusmamak icin, muhattap olmamak için her şeyi polis kanaliyla çözmek gerekiyor. Kadın polis istemese dahi eşiniz mutlaka çağırmalı. Sonradan işler neye döner belli olmuyor. Vahşi tabiat ortamı var trafikte.
Eşiniz olay yerini terk ederek kendini tehlikeye atmış ...ki bir de sürücü kadın. Aracıma carpti beni de sozle taciz etti kaçtı dese düşünün olacakları.
Hayır kadını anlıyorum anlamaya çalışıyorum. Kaza yapmış muhtemelen şokta karar verme yetisi tam yerinde değil. Ya da ne bileyim insanlar mal mülk edinebilme adına ömürlerini harcıyor, tüketiyor. Belki hala arabanın ödenecek kredisi var ne biliyim olabilir yani sıkıntıları, sıkıntılarımız ama gidip te karşı tarafın görev başındayken rencide edici, onur kırıcı hakaret etmezdim ben edemezdim.bilmiyorum açıkcası
Teşekkür ederim. Evet dediğiniz doğru. Bu da bize ders olsun. Olayların bu şekilde ilerlemesi hiç te hoş olmadı.olay yanlış gelişmiş
Polis çağırıp tutanak tutturması gerekirdi
Hastalar bekliyor ama sonuçta kaza olmuş bu olağanüstü bir durum
Karşı tarafın hakaret etmesi de suç
Polisi aramaları gerekirdi
Çok basit bir işlem Sarpa sarmış
Mahkemeye verse de bir şey çıkacağını sanmam
Geçmiş olsun
Eğer karari kesinse bence hemen kolları sıvaması lazım. Belki para cezası filan verirler. Eşinizin şahidi de var. Allah hakkınızda hayırlısıni versinDoğru normal dedi ben yanlış yazmışım. Aslında uğraşmak istemiyor ama karşı tarafın sonraki hamlesinin yine ölçüsüz olacağını düşündüğünden süreç hukuki olarak ilerlerse duracakları yeri bilir diye yoksa bende bekle verme belli ki insanların sıkıntıları var pandemide herkes patlamaya hazır bomba gibi olurda yine rahatsız ederlerse seni verirsin dedin
O sebepten ne kadar süreye kadar karşı taraftan şikayetçi olabilir?
Şöyle ki eşim kadının telefonunda eşi ile konuşmuş zaten tamam anlaşırız konuşuruz demişler. Yani eşi razı olmuş polikliniğe geldiklerinde konuşurken eşim %100 suçlu olduğunu düşünmediğini söyleyince bağıröaya çağırmaya hakaretler tehditler küfürler etmiş.Her isin bir adabi var,kaza var ise tutanak tutulur ,hekimde olsa
Kacmaya girer, esinizin is yerini basmak yerine keşke polise sikayet etselermis ,kacti tutanaksiz diye
Kadin anlamamis panikten belli 2 dk esiyle konussa nolurdu,
En bastan hatali ,
Son durum icin alacakli mahkrmeye versede bisi olmaz ,salarlar,
Numarasını da vermiş adamKaza yerinden kaçan adam iş adresini mi verir? Sizin bu tavrınız zekanızı değil niyetinizi gösterir.
Konudaki adam da tutanak tutturup hakkını aramasını bilir. Ama diyor ya hastalar bekliyor. Bu da adamın zekasını değil niyetini gösterir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?