İş yerine gelip hakaret etmek??

Birşey daha eşim kadının kocasını beklemek zorunda değil polisi evet beklemek zorunda(ki polis istemeyen kendisi)
Evet aynısını yazdım...kusura bakmayın dalga geçtiğimi düşünmüşsünüz hekim kelimesiyle.sadece Şunu demek istiyorum eşiniz bir dr yani toplumun büyük bir yüzdesine oranla iyi eğitim almış bir insan ve ben de çok saygı duyuyorum kendi adıma. Kolay yetişen insanlar değiller bilimle uğraşan insanlar tüm dr.lar. şimdi böyle bir insanın böyle cahilleri iş yeri basttirtip hakaret derecesine getirmenin anlamı var mı?

Hayır arayabilir eşine sorabilir ne yapmam gerek diye ama eşimi beklede bekle olmaz ki

Ayy bi kaza olunca kocasini cagiracaksa, kocasi muhattap olacaksa ne diye yalniz basina trafiğe cikiyormuş, cikmayacak ozaman. Ne uyuz kadinlar var yahu kocam da kocam.
Adam doktor, onun kocasinin keyfini mi bekleyecekmiş? Oyle olmasa bile beklemek zorunda degil. Kazayi kim yaptiysa onunla muhattap olunur, olamiyorsa cikmasin yola. Keske eşiniz biraz geç kalmayi goze alip polisi cagirsaydi polis onun kocasini filan beklemezdi herhalde.
Tutanak şart.

Geçen burada kaza oldu taraflardan biri kadindi, gectiler kenara tutanak tutuldu bitti gitti.
Ha yine de hoşlarina gitmeyen bir durum varsa konuşulur, dava mi edilecek edilir. Nefret ediyorum şöyle konuşmayi bilmeyen insanlardan.

Anladım sizi. Kusura bakmayın önce ki mesajınızda yanlış anladığım için.
Dediğiniz doğru keşke baştan tutanak tutulsaydı iş buralara gelmeseydi.

Görevi başında ki devlet memuruna saldırı katagorisine girermi bilemedim.

Ya eger isin icinde baska bi sorun yoksa, boyle kadinlar cidden iftitlik!!

Yapmissin bi kaza hekim kisi bagirip cagirmamis insanlikla hallolsun demis maddi talebi olmamis. Kocanin tapulu finosu musun sen, kendin insan gibi konusup anlasamiyor musun..

Kendi yaptigin kazayla ilgili esin neden konusuyor. Cunku ezik.Cunku cahil. Cunku esiyle hekim arasinda olay buyusun kavga ciksin cinayet yaralama vs olsun falan istiyor.
Trafige cikabildigine gore insanlarla konusacak kapasitede olmali kisiler. Dava da acin sikayetci de olun. Boylelerini baska turlu azaltamayiz. Bi de su ehliyeti boyle magandalara degil insanlara verseler cok iyi olacak!

Konudaki kişi benim eşim değil. Ben yorum yapıyorum sadece. Karşı taraf polisi çağırmak isteyip kişiyi beklerse kesinlikle haklısınız. Ama kadın polisi değil, kocasını beklemesini istiyor.
Ha siz polise şikayet edebilirsiniz. Ama zaten polisi olaya müdahil etmek istiyorsanız ilk baştan çağırırsınız. Polis çağırmak istemeyip de sen benim kocamı beklemedin diye polise kaçtı diye şikayet edilir mi?
Tamam yine de şikayet ettiniz. Ama şunu dersiniz. 'polise şikayet ederdim'. Ama benim cevap olarak yazdığım yorumda tabir şu 'hastaneye polisleri gönderip eşi karakola aldırmak'!

Anladım sizi. Kusura bakmayın önce ki mesajınızda yanlış anladığım için.
Dediğiniz doğru keşke baştan tutanak tutulsaydı iş buralara gelmeseydi.
Rica ederim...aktif araç kullanıyorum öyle kisilerle karsilasiyorum ki onlarla 3 kelime konusmamak icin, muhattap olmamak için her şeyi polis kanaliyla çözmek gerekiyor. Kadın polis istemese dahi eşiniz mutlaka çağırmalı. Sonradan işler neye döner belli olmuyor. Vahşi tabiat ortamı var trafikte.
Eşiniz olay yerini terk ederek kendini tehlikeye atmış ...ki bir de sürücü kadın. Aracıma carpti beni de sozle taciz etti kaçtı dese düşünün olacakları.

Hayır kadını anlıyorum anlamaya çalışıyorum. Kaza yapmış muhtemelen şokta karar verme yetisi tam yerinde değil. Ya da ne bileyim insanlar mal mülk edinebilme adına ömürlerini harcıyor, tüketiyor. Belki hala arabanın ödenecek kredisi var ne biliyim olabilir yani sıkıntıları, sıkıntılarımız ama gidip te karşı tarafın görev başındayken rencide edici, onur kırıcı hakaret etmezdim ben edemezdim.bilmiyorum açıkcası

Bunu söylediğiniz iyi oldu. Bu olasılıklar hiç aklıma, aklımıza gelmezdi. Teşekkür ederim

Oyle bisey yok. Kocasi olmasan ne yapacakmiş? Butun kadinlar kocayla mi yaşiyor? Karar verecek, veremiyorsa en fazla telefonla danişir. İlle da bekle kocami diyemez.
Eşiniz tutanak tutturmali bu arada, tutanak tutturmamak çoğu zaman sikinti dogurur.

olay yanlış gelişmiş
Polis çağırıp tutanak tutturması gerekirdi
Hastalar bekliyor ama sonuçta kaza olmuş bu olağanüstü bir durum
Karşı tarafın hakaret etmesi de suç
Polisi aramaları gerekirdi
Çok basit bir işlem Sarpa sarmış
Mahkemeye verse de bir şey çıkacağını sanmam
Geçmiş olsun

Teşekkür ederim. Evet dediğiniz doğru. Bu da bize ders olsun. Olayların bu şekilde ilerlemesi hiç te hoş olmadı.

Eşiniz keşke tutanak tuttursaymış. Kaza sonuçta bu hastaları yarım saat bekleyebilirdi. Bundan bağımsız olarak kaza yaptığında ne yapacağını bilmeyen “bayan” bir zahmet araba kullanmasın. Eşi Fizan da olsa da onun gelmesini mi bekleyeceksiniz.

Her isin bir adabi var,kaza var ise tutanak tutulur ,hekimde olsa
Kacmaya girer, esinizin is yerini basmak yerine keşke polise sikayet etselermis ,kacti tutanaksiz diye
Kadin anlamamis panikten belli 2 dk esiyle konussa nolurdu,
En bastan hatali ,
Son durum icin alacakli mahkrmeye versede bisi olmaz ,salarlar,

Eğer karari kesinse bence hemen kolları sıvaması lazım. Belki para cezası filan verirler. Eşinizin şahidi de var. Allah hakkınızda hayırlısıni versin

Şöyle ki eşim kadının telefonunda eşi ile konuşmuş zaten tamam anlaşırız konuşuruz demişler. Yani eşi razı olmuş polikliniğe geldiklerinde konuşurken eşim %100 suçlu olduğunu düşünmediğini söyleyince bağıröaya çağırmaya hakaretler tehditler küfürler etmiş.

Ortada kaza sonrası video var. Gerekirse eşim çevrede kamera kayıtlarını bakılır demiş. Yani niyetleri tam olarak be bilmiyorum. Olay sabah 8 civarı oluyor öğleye kadar bekliyorsun duymak istedikleri her ne ise duymadıkları için bağırıyorsın çağırıyorsun kamera kayıt altına aldığına görünce gidip kaçtı diye şikayetçi oluyorsun.

Evet en büyük hata tutanak tutturmaktı yani insanları kendin gibi sanmamaktı,başta anlaştığını zaanedip insanların sözlerine davranışına güvenmemekti.

Yani kaçtığını söylüyorsun neden sabah olay sonrası hemen bildirmiyorsunda öğleden sonra istediği cevabı alamayınca şikayette bulunuyorsun? Ben iyi niyet göremiyorum malesef.

Ama dediğiniz gibi başta tutanak tutulmalıydı. Bu da bize ders oldu

ne garip insanlarsınız basit bir tampon sürtmesi için beklememiş adam doktor doktor hemde devlette. lazım okunca doktor doktor demeyi bilirsiniz. devlette randevu almak zaten zor. bin bir zorlukla işinizden gücünüzden izin alıp gittiğiniz belki bebeğinizi çocuğunuzu evde birisine emanet edip gittiğiniz belki evinize uzak bir yerde olan hastanede randevuya doktor 2 saat geç gelsin o zaman görürüm sizi. bir de o doktoru bekleyen hastanın yerine koyun kendinizi?
bir doktorun zamanında işinin başında olmaması kaç kişiyi etkiler? basit bir kaza adamcağız kaçmamış etmemiş numarasını vermiş tüm zararı ödemeyi kabul etmiş daha ne yapsın?

Son düzenleme:
Numarasını da vermiş adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…