iş yok

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.442
43.941
798
Şu son 3 senedir bilfiil çalışıyorum her zaman. Tek tatil zamanım pazarları oldu genelde ve yazın kısa bir süre işsiz kalıp tekrar işe başladım ama şuan 2 aydır işsizim. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. Kitap okuyorum, film izliyorum temizlik yapıyorum, pasta börek çörek bilumum herşeyi yapmama rağmen sıkıntıdan patlıyorum ve sanki iş bulamayacak gibi hissediyorum kendimi. :( Boğulmak üzereyim az kaldı. Pandemi döneminde çıkıp gezmeyi sevmiyorum. Açıkçası alışveriş ve acil işler dışında çıkmıyorum da evden ama bunaldım, sıkıldım.

Katılabileceğin kurslara bak, subatta yuz yuze egitime gecilecekmis belki is imkanini arttirir. Bir de internetten online kurslar var, oralardan kurs satin alip udemy gibi uygun fiyata zamanini bir seyler ogrenerek gecirebilirsin dil ogrenmek gibi. Hayvanlarla vakit gecirebilirsin mama dagitabilirsin seviyorsan gonullu olarak, yoga yapabilirsin ogrenebilirsin, doga gezi gruplarina katilabilirsin suan herkes doga da geziler yapiyor grup kurup vs. aklima bunlar geldi.

Şu son 3 senedir bilfiil çalışıyorum her zaman. Tek tatil zamanım pazarları oldu genelde ve yazın kısa bir süre işsiz kalıp tekrar işe başladım ama şuan 2 aydır işsizim. Sıkıntıdan patlamak üzereyim. Kitap okuyorum, film izliyorum temizlik yapıyorum, pasta börek çörek bilumum herşeyi yapmama rağmen sıkıntıdan patlıyorum ve sanki iş bulamayacak gibi hissediyorum kendimi. :KK43: Boğulmak üzereyim az kaldı. Pandemi döneminde çıkıp gezmeyi sevmiyorum. Açıkçası alışveriş ve acil işler dışında çıkmıyorum da evden ama bunaldım, sıkıldım.
Çalıştığım halde bunaldım. Ama ben yürüyorum tek başıma ara sokaklarda öbür türlü fena tıkıldık eve zaten 1 saat yetiyor

Katılabileceğin kurslara bak, subatta yuz yuze egitime gecilecekmis belki is imkanini arttirir. Bir de internetten online kurslar var, oralardan kurs satin alip udemy gibi uygun fiyata zamanini bir seyler ogrenerek gecirebilirsin dil ogrenmek gibi. Hayvanlarla vakit gecirebilirsin mama dagitabilirsin seviyorsan gonullu olarak, yoga yapabilirsin ogrenebilirsin, doga gezi gruplarina katilabilirsin suan herkes doga da geziler yapiyor grup kurup vs. aklima bunlar geldi.
Pandemi döneminde şuan maalesef kurs yok cnm yüz yüze

Ben de son 11 senedir bilfiil calisiyorum, okullar kapandığından beri psikolojim bozuk. Artik isimin basinda olmak istiyorum. Evde kalmak, surekli ev isi yapmak, cocuk bakmak, yemek pisirmek ve bu kısır döngüden kurtulamamak asiri yipratici. Calisirken de ev isi, cocuk bakimi tabi ki yapiyordum ama en azindan hayata karisiyordum.
Simdi bir dokun bin ah işit gibi oldu bu cevap ama sana verecek tavsiyem yok malesef. Icimi döktüm biraz 😁

Ben de son 11 senedir bilfiil calisiyorum, okullar kapandığından beri psikolojim bozuk. Artik isimin basinda olmak istiyorum. Evde kalmak, surekli ev isi yapmak, cocuk bakmak, yemek pisirmek ve bu kısır döngüden kurtulamamak asiri yipratici. Calisirken de ev isi, cocuk bakimi tabi ki yapiyordum ama en azindan hayata karisiyordum.
Simdi bir dokun bin ah işit gibi oldu bu cevap ama sana verecek tavsiyem yok malesef. Icimi döktüm biraz 😁
İyi yaptın canım :) iç dökmek iyi geliyor . Ya sıkıldım günde 3 defa sofra kur kaldırdan:) inanır mısın yemek yemekten sıkıldım :)

İyi yaptın canım :) iç dökmek iyi geliyor . Ya sıkıldım günde 3 defa sofra kur kaldırdan:) inanır mısın yemek yemekten sıkıldım :)
Biz onu iki ogune dusurduk. Sabah biraz gec kahvalti yapinca aksam yemegine kadar acikmiyoruz 🤣 ara ogunlerle gecistiriyoruz. Ay uc ogun ne bulup ne pisirecegim? 😳

Biz onu iki ogune dusurduk. Sabah biraz gec kahvalti yapinca aksam yemegine kadar acikmiyoruz 🤣 ara ogunlerle gecistiriyoruz. Ay uc ogun ne bulup ne pisirecegim? 😳

ayyy ne güzel

bizde 5 öğün yemek var

şimdi yine iyi eşim en azından işe gidiyor

mart sonrasında bir de sürekli sipariş vardı herkes evdeyken

5 yıldızlı otel modundaydı ev

hatta survivor izleyip onlar yedikçe biz de yapıyorduk adamlar ıssız adada bizden yii yaşıyorlar diye

ayyy ne güzel

bizde 5 öğün yemek var

şimdi yine iyi eşim en azından işe gidiyor

mart sonrasında bir de sürekli sipariş vardı herkes evdeyken

5 yıldızlı otel modundaydı ev

hatta survivor izleyip onlar yedikçe biz de yapıyorduk adamlar ıssız adada bizden yii yaşıyorlar diye
:D restauranta dönüyor ev bir süre sonra

Sıkılmak konusuna empati kuramıyorum.
Resmiyette işim olmasa da hep bi işim vardır.
Hatta zaman yetiremem.
En son lisede sıkılmıştım.
Söyleyeceklerim bu kadar.
Konuyu yeşillendirmeye geldim kısacası.
Yigünner.

:KK70: restauranta dönüyor ev bir süre sonra

valla deliye bağlamıştım

işim de durmadı bu süreçte

sabah kalk kahvaltı hazırla ye

iş yap çocuk online okula gitsin

öğle arası zaten sınırlı, o araya öğle yemeğini yetiştir

o bitti ikindi kahvaltısı saati var oraya da birşeyler

akşam yemeği zaten zorunlu

üstüne de bir de gece atıştırmalık vs

artık yemek vs yapasım da göresim de kalmadı

ilk günler ekmek de yaptım karantinanın 11. günü yazan kekler de

eşime doğum günü pastası bile yaptım ama artık sıkıldım

Bence yetersizlik hissi gibi birşey yaşıyorsunuz, sık sık işsiz kalmanız mesleğinizin tam oturmadığını gösteriyor bence eğitiminizde eksik varsa onu tamamlayın kpss çalışın, youtube den İngilizce öğrenin, Diamond tema isimli youtuber den din felsefesi dinleyin, 2021 teorilerini açıp izleyin, dark, sherlock holmes ve lucifer dizisini bitirin, kişisel gelişim vb tarzınızı bulup zevk alarak okuyun, güzel bir atkı örün, mesela ben tırnak yemeyi ve sigarayı bırakmayı deniyorum tüm gün evdeyim o kadar mutluyum ki, bi uyuyorum bi uyanıyorum garfield gibi oldum, onedio haberleri takip ediyorum, agah aydının youtube videolarını izliyorum. Gelmiş geçmiş en iyi filmleri izliyorum ne bileyim.

Back
X