iş yok

kesme tahtasını bile atıyorum ben :KK70: kendmi de atacağım sığacağımı bilsem oh ne güzel foşur foşur yıkıyor :KK70:
Aslında yanlış yapıyorsunuz uzmanlar tahtadan yapılan ürünlerin deterjanı emdiğini bu yüzden sağlığa zararlı olduğunu söylüyorlar.

Ayy eşimin annesi bıçak plastik tahta hiçbişey atmaz. Makine sadece tabaklara çalışır. Ben herrrşeyi atarım boyası akacak bardakları bile atarım asla acımam. Evimde bir kaç defa atmayalım girişiminde bulundu yok ben atıyorum diyip attım. Onun evinde atmıyor 🤣🤣🤣
Bu mesaja gerçekten şok oldum. Ben özellikle sevdiğim bardağın bile boyası çıkar diye nazikçe elimde yıkarım. Eşyalarımın göz göre göre zarar görmesine dayanamam😂

Ben de son 11 senedir bilfiil calisiyorum, okullar kapandığından beri psikolojim bozuk. Artik isimin basinda olmak istiyorum. Evde kalmak, surekli ev isi yapmak, cocuk bakmak, yemek pisirmek ve bu kısır döngüden kurtulamamak asiri yipratici. Calisirken de ev isi, cocuk bakimi tabi ki yapiyordum ama en azindan hayata karisiyordum.
Simdi bir dokun bin ah işit gibi oldu bu cevap ama sana verecek tavsiyem yok malesef. Icimi döktüm biraz 😁
+10000... çalışırken hayata karışıyordum, eve gelen giden oluyordu, pandemi yoktu geziyorduk... her gün üç çeşit yapıyorum şahsen listeyi verebilirim:) geç uyanış ve kahvaltı geç olunca bu sefer de gece geç yatıyor çocuklar o ne olacak asjdjdhj 😂 konuya gelirsek şahsen spora zaman ayırırdım evde sıkılsaydım

+10000... çalışırken hayata karışıyordum, eve gelen giden oluyordu, pandemi yoktu geziyorduk... her gün üç çeşit yapıyorum şahsen listeyi verebilirim:) geç uyanış ve kahvaltı geç olunca bu sefer de gece geç yatıyor çocuklar o ne olacak asjdjdhj 😂 konuya gelirsek şahsen spora zaman ayırırdım evde sıkılsaydım
oda feci düzenimi bozdu geç uyuyp uyanmak eskiden işe giderken erkenden kalkıyordum gün daha bereketli oluyordu

oda feci düzenimi bozdu geç uyuyp uyanmak eskiden işe giderken erkenden kalkıyordum gün daha bereketli oluyordu
Aynen aynen. Sevmem sabah çok yatmayı. Her yerim ağrıyor o zaman. Şimdi de sekiz buçukta kalkıyorum zaten işe gider gibi

geç yatınca o olmuyor. uyudukça uyuyası geliyor insanın benim için öyle şahsen
Ben gece 1 de yatıyorum ortalama, sabah sekiz buçukta kalkıyorum. Çünkü çocuklar sabah o saate ayarlılar, uyanıyorlar. Ben de uyanıyorum çoğu zaman onlardan önce.

Ben gece 1 de yatıyorum ortalama, sabah sekiz buçukta kalkıyorum. Çünkü çocuklar sabah o saate ayarlılar, uyanıyorlar. Ben de uyanıyorum çoğu zaman onlardan önce.
bende çoluk çocuk olmayınca eh uyanmak için bir iş vs de olmayınca aman nasılsa vaktin var sabahvesen uyu diyorum

öyle de daha sıcak su ile yıkandığı için daha hijyenik geliyor
Ekstra temizlik için tencereye kaynar suya karbonat ve sirke koyup tahta kaşıkları kaynatabilirsiniz. Böylece hem emmiş olduğu yağı atar hem de deterjan emmeden sağlıklı şekilde temizlenmiş olur.

Back
X