İs yükü

Nebaktincanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
1.088
680
123
Eskişehir
İş konusunda tecrübeli yada duygusal değilde profesyonel bakan ablalarım dan fikir alma ihtiyacı hissediyorum. Lutfemln fikirlerinizi esirgemeyin. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok yani onu demiyorum. Özel sektörde işi yapamazsan uyarı alırsın sonra atılırsın vs. Devlette kovulma yoksa yapamazsan yapamazsın. Ben yetişmeyeceğini söylemiştim size der arkana yaslanırsın. Olay ne anlayamadım ben?

Size yeni çekmişler maalesef.

Dişinizi sıkacaksınız, gerekirse işi devreden kişiyi rahatsız edin, bu iş sizdeydi daha tecrübelisiniz şu kısımları halledemeden yardımcı olur musunuz vs. gibi.

Galiba çok çalışkansın ondan. Azıcık yavaşla işe gereken önemi verme o vakit işi alıp başkasına verirler. Ne acı bir durum yatanın arkasında amirler. Devlet veya özel farketmiyor asalak her yerde asalak. Sizin çalıştığınızı görünce işi yürütmek adına vermişlerdir özel bir nedeni yoktur yani.

Kamu yu yanlış biliyorsunuz sanırım. Yapamazsan yapamazsın diye bir şey yok. Önüne bitmesi gereken bir iş veriyorlar. Ve yapmak zorundasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…