dün çok kötü şeyler yaşadım

2 sene önce üniversiteden mezun oldum 2 yıllıktı okulum muhasebe bölmünü bitirdim 1 sene içine iş buldum ayakkabı firmasının muhasebe departmanında işe başladım 1 hafta içinde grdümki gelen müşteriler aşkım diye labali konuşmalar bakan o pis gözlerden rahatsız oldum banada bağırıp çağırıyolardı rahatsız oldum bu durumdan çok ayrıldım orda çalıştığım süre içinde ağlıyarak geliyodum eve çok kötüydüm daha ayrıntısına bile grmiyorum
2. iş yerim bulunduğum şehrin en tanınmış kozmetikçisnde çalışmaya başladım satış danışmanı olarak maaşımda muhasebe işinden daha yüksekti 2. iş günümde hırsızlıkla suçladılar beni yaka paça mutfağa attılar ve üstümü çantamı aradılar dışarıya çıktığımda ağlamaktan yolda bayılmışım (rahatsızlığım var nefesim kesiliyo )zabıtalar hastaneye gtürmüşler orda gözümü açım babama sylediğimde oh iyi yapmışlar dedi yanımda olmadı zaten bu konuda babamda bu arada polis memuru buna rağmen yılmadım şikayet ettim şefimi karokala gdince beni patron yanına çağırdı ve anlaşma sağladık ama gel gelelim ordaki çalışanlar bana gardını aldı beni ordan çıkartmak için elinden geleni yaptılar sağolsun ve 3 ayın sonunda ordanda çıktım
ordan sonra emlak bürolarında çalıştım fabrikalarda işçi olarak çalıştım ya onlar beni çıkardılar yada beni çıkmaya zorladılar bir türlü işim rast gtmedi bana bakanlar ne kadar şanssızsın diyolar evet öyleyim
gelelim dünkü olaya evde sürekli baskı var çalışmadığım için napayım bulamıyorum bulduğumda böyle oluyo diyorum son 6 aydır internetten yaptığım başvurulara cvap bile gelmiyo h. sonları marketlerde ürün tanıtımı yapıyodum o ajansta artık beni aramıyo
sürekli aileme yük oluyomuş gbi davranıyolar boş duruyosun bi hedefin yok seni boşuna okuttuk oraya koca bulmaya gtmişin okumaya değil erkek arkadaşımla orda tanıştık 4 yıldır birlikteyiz napayım dedim ben evlenmek için gtmedimki orda bulucağım varmış napayım diyorum sürekli üstüme geliyolar bağırıp çağırıyolar bişey dicekler diye yemeği bile az yiyorum bi şekilde kendime ait olan bişeyleri satıp para kazanmaya çalışıyorum ama olmuyor olmuyor işte dışarıya çıkmıyorum par istemiyeyim onlardan diye üstüme başıma bişey almıyayım diyorum yaşım oldu 26 ama son 2 yılda o kadar çöktümki sanki 40 yaşındaymışım gbi hissediyorum kendimi sağolsun çok ihtiyacım bişey olduğunda sevgilim para yolluyo onada anlatamıyorum bunları ailemi kötü bilmesin diye biraz rahatlamak için buraya yazmak istedim
ne yapayım ben siz syleyin ne yapayımm