HarikaBu pandemiden sonra hayal ettiğim yaşam tarzı. Hem doğal ortam hem deniz❤ Keyfini çıkarın inşallah.
bayildim
bereketli olsun çok, canım domates istedi, kalkıp yiyeyim bir tane en iyisi
cnm ALLAH güle güle yedirsin."Ben artık kimsenin olmadığı bir dağ evine yerleşip ,bahçe, tarla işleriyle uğraşıp tek derdim çürüyen domates olsun istiyorum "
Diyeli ve bu hayalimi gerçekleştireli 2 yıl oldu..
Çanakkale Assos taraflarında 5 dönümlük bir zeytinliğimiz var. Bahçenin bir bölümüne ekip dikmek amacı ile ben el koydum.
Geçen yaz bahçemi öncesi ve sonrası diyerek paylaşmayı, sebzelerimin gelişim aşamalarını paylaşmayı çok istedim ama bahçe işi öylesine yoğundu ki fırsat bulamamıştım. Ama yine de bir ara paylaşacağım.
Bu yıl ise özel sebeplerden dolayı biraz uzak kalsam da bahçemden yine de ektirip, sulattım. Dün geldiğimizde bahçeyi görünce yaşadığım heyecanı ve mutluluğu tarif edemem. Geçen yıl kabaktı bahçenin hakimi bu yıl domates olmuş..
İşte bahçemin güzelleri..
Eki Görüntüle 2667002 Eki Görüntüle 2667001 Eki Görüntüle 2666997 Eki Görüntüle 2666998 Eki Görüntüle 2667000 Eki Görüntüle 2667003
Eki Görüntüle 2666999
Çok teşekkür ederimcnm ALLAH güle güle yedirsin.
Çok teşekkür ederimMaşallah,bereketli olsunAfiyetle yiyin
Teşekkür ederim. İlk yıl oluyor acemilikler zamanla alışacağız. Ben ilk yıl yani geçen yıl garanti olsun diye her bir yuvaya 3 adet vkabak tohumu bırakmıştım .Sonrası yer gök kabak. Dağıta dağıta bitirememiştimElinize saglik afiyetle saglikla yiyin. Benimde kucucuk bi bahcem var. Bu sene ilk kez bahce isiyle ugrastim acemilik cektim oldukca
Amin, inşallah..Çok teşekkür ederimAllah bol bereket mutluluk sağlık versin çok çok güzel hepsi emeklerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?