- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Henüz öyle mi tecrübe edinmedi. Günlük hayatında hiç bir engeli yok. İşaret parmağı yerine orta parmağını kullanıyor . Ama.saglikta ince işler olduğu için belki sorun olur diye dusundukkan alma damar yolu acma gibi işlemleri için elini kullanabiliyor mu ? Cok büyük bir kısıtlaması yoksa tıp okuyabilir sanki ama ilerde cerrah olmasında problem cıkar gibi geldi bana.yakınlarda bir uzmana götürseniz hareketlerini kontrol ederek yardımcı olur diye düşünüyorum kazansa bile başlamak için Sağlık raporu isteniyor çünkü
Hırslı biri ama yine de tereddüt ediyor sıkıntı olur mu ya da hocalar birşey der.mi diyeHevesi ve hırsı varsa neden olmasın ki işarek parmağı yerine orta parmağını kullanabilir.
Bence destek olun.
sanırım kolsuz agop’u hiç duymadınız :)
Hayır hiç duymadım . Sanırım o da bir doktor. Arastiricamsanırım kolsuz agop’u hiç duymadınız :)
Psikiyatrist olmak ister mi bilemiyorum. Ama okurken notlarını vs etkiler mi acaba .Cerrahlık için önemli elbette. Ya da diş hekimliği. Ama psikiyatri gibi bir bölümde önemli olduğunu sanmıyorum. Tıp fakültesine girerse uzmanlıktan önce okuması gereken 6 yıllık eğitim sürecinde uzmanlık tercihini yaparken bu konuda yeterli bilgiye sahip olacaktır.
Saglak kendisi. Sol elinin isaret parmağı yokÖnemli olan sağ veya sol hangi tarafı kullanıyor? Ve parmak hangi tarafta kesik?
Zor olacaktır özellikle cerrahlik ama imkansız diye bisey tabi ki yok.
Tam bunu yazmaya gelmiştim :)
Cildiyeciydi galibasanırım kolsuz agop’u hiç duymadınız :)
Ay o adamın hayat hikayesine bayılıyorum. Dermatolog
Saglak kendisi. Sol elinin isaret parmağı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?