- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi pembesalyangoz2
-
Tam da bunu diyecektim. Allah rahmet eylesin. Ne de iyi bir doktordu.sanırım kolsuz agop’u hiç duymadınız :)
Henüz öyle mi tecrübe edinmedi. Günlük hayatında hiç bir engeli yok. İşaret parmağı yerine orta parmağını kullanıyor . Ama.saglikta ince işler olduğu için belki sorun olur diye dusunduk
Ben olamaz diye biliyorum. Zaten diş hekimliği ve cerrahlık asla yapamaz.Merhaba herkese.
Bir akrabamizin kızının sol işaret parmağı çocukluğunda başına gelen bir kaza sonucunda 2.bogumdan kesilmiş
.
Kız sağlıkla ilgili birşey okumak istiyor önceliği tıp. Daha sonra dış hekimliği eczacılık diye gidiyor. Bu mesleklerde el becerisi önemli. Ailesi sağlıkci olmasını çok istiyor ama kız emin degil. Okurken ve ileride meslegi yaparken sorun olabilir diye düşünüyor.
Biz internetten araştırdık ama pek bısey bulamadık. Aranızda doktor olan ya da öğrenci oolanlar vardır belki daha sağlam bir bilgi alırız diye buraya danışmak istedim.
evet rahmetli çok iyi bir hekimdi , o şekilde muazzam başarılar elde etti.http://www.gazetevatan.com/hakkarili-tek-kollu-coban-hacettepe-tip-i-kazandi-194615-yasam/
bazı bölümlerde sıkıntı olabilir. muhtemelen cerrahlık falan yapamaz gibime geliyor ayrıca kolsuz agop ünlü bir dermatolog ve kolu omuzuna kadar yok. çocukken kaybetmiş
Merhaba herkese.
Bir akrabamizin kızının sol işaret parmağı çocukluğunda başına gelen bir kaza sonucunda 2.bogumdan kesilmiş
.
Kız sağlıkla ilgili birşey okumak istiyor önceliği tıp. Daha sonra dış hekimliği eczacılık diye gidiyor. Bu mesleklerde el becerisi önemli. Ailesi sağlıkci olmasını çok istiyor ama kız emin degil. Okurken ve ileride meslegi yaparken sorun olabilir diye düşünüyor.
Biz internetten araştırdık ama pek bısey bulamadık. Aranızda doktor olan ya da öğrenci oolanlar vardır belki daha sağlam bir bilgi alırız diye buraya danışmak istedim.
Akla gelen ilk ve tek isim sanırım ben de onu yazacaktım.sanırım kolsuz agop’u hiç duymadınız :)
ezacılık okursa işsiz kalabilir, tabi kendi açmayacaksa. Tıpta benim bildiğim ikinci sınıfta branşlara yönelme, alanda uzamanlaşma var, seçtiği alana göre çalışıyorlar ama mesela genel cerahide neşteri nasıl tutacak bu var.
Tıp öğrenciliğinde el becerisi gerekmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?