Ne güzel söyledin canım..Vardır herşeyde bişey diyorum ama işte yoruldum artık bende..
Ahh bir yapabilsem onu işte herşey çözülecek belki de yapamıyorum işte çok denedim ama olmuyo maalesef
Yorulma canım.Umutsuz da olma kesinlikle.Her şer gibi görünen de bir hayır her hayır gibi görünen de vardır bir şer.Zamana bırak hepsini kendi canını da sıkma. Çünkü ne kadar canımızı sıksakta olsun veya olmasın diye kendimizi yıpratsakta her şey olacağına varıyor biz sadece üzülüp yıprandığımızla kalıyoruz.
yanlış anlama sakın ama bu konudaki güçsüzlüğünü buna sığınarak kendi içinde örtüyor olabilirsin.. neyi doğru yapacağını bilemiyor olabilirsin, doğru olduğuna inandığın şeyi yap.. yanlış olsa ne olur ki en fazla ne kaybedersin.
ya da belki de şansına doğru şeyi yapmış olursun..
Evet canım onu da denemedim değil ama ben her zaman hayatımda bişeyler kesinleşsin istiyorum. Öyle girdik bi yola bakalım ne olcak deyip devam edemiyorum çünkü bilmiyorum sonu nereye varıcak. Kendimi de düşünmem lazım belki çok üzülücem,belki çok sıkıntı çekicem..Olmayacak şey için neden bu kadar çekeyim ki..
Naçizane bir kitap tavsiye etsem size, ben sıkıntıda olduğumda bana iyi gelmişti, bazı şeyleri daha kolay idrak etmiştim.
Dua ve Zikir - Ahmed Hulûsi.
(Netten de okuyabilirsiniz.)
Naçizane bir kitap tavsiye etsem size, ben sıkıntıda olduğumda bana iyi gelmişti, bazı şeyleri daha kolay idrak etmiştim.
Dua ve Zikir - Ahmed Hulûsi.
(Netten de okuyabilirsiniz.)
zaten şu anda o üzüntüyü o sıkıntıyı çekiyorsun ama farkında mısın?
hayatta en kesinkes dediğin bişey bile kesin değildir sonuçlrını her ihtimalini hesaplayarak girdiğin bir işten de hiç beklemediğin şeylerle karşı karşıyakalabilirsin ki biz buna hayat diyoruz. hani biz planlar yaparken o gülüp geçen cinsten. kar zarar hesabı tabiki yap bu analitik bir düşünme biçimi, düşünme demiyorum. sadece doğru olduğuna inandığın şeyi yap o kadar.
Canım belki senin ona yakınlaşmanı istiyordur , böyle düşünme. Hep derler Allah sevdiklerine sıkıntı verir ona daha çok yakınlaşsın diye derler. O hiç birşeyi unutmaz hiç bir kulunu görmezlikten gelmez olmuyorsa vardır bir hayır belkide daha iyisi seni bekliyordur sadece zamanının gelmesi lazım. Benimde çok kötü günlerim aylarım oldu. Çok dua ettim tam ümitsiz bir anımda herşey düzeldi sanki. Eminim seninde öyle olacaktır. Allah sabredenlerle birliktedir diyor ayette unutma
Ya ben çok tezcanlıyım sabredemiyorum ki..
Onu bi yapabilsem çok daha iyi olcak ama..
belkide sana sabretmeyi öğretiyordur 7 aydır....
al sana işaret
Evet çok oldu...Arkadaşlar sıkılıp daraldığınızda,belirsizlik içindeyken yukarıdan işaret bekleyip de aldığınız oldu mu hiç? :)
Ne bileyim karşılaştığınız bir olay ya da bir kişi vasıtasıyla veya rüyanızda, ya da başka bir şekilde birşeyleri anladınız mı?
Sanırım yukardaki beni görmezden geliyor 7 aydır kıvranıp duruyorum:/
Allah'tan ümit kesilmez, bir şeyi vermiyorsa vardır bildiği
Ancak şunu belirtmek isterim onu yukarıdaki diye ifade etmek, çok büyük bir günahtır ve saygısızlıktır ! İslam alimleri özellikle bu tabirin altını çizmiştir.
O yukarıda değil, her yerdedir, kullarına şah damarından yakındır
Allah'tan ümit kesilmez, bir şeyi vermiyorsa vardır bildiği
Ancak şunu belirtmek isterim onu yukarıdaki diye ifade etmek, çok büyük bir günahtır ve saygısızlıktır ! İslam alimleri özellikle bu tabirin altını çizmiştir.
O yukarıda değil, her yerdedir, kullarına şah damarından yakındır
Evet çok oldu...
Herşey bir yana, yukarıdaki ne kadar talihsiz bir tabir, daha çok kıvranırsınız bu üslupla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?