kızlar artık gerçekten tahammül edemiyorum bu iş yerine.. adam gözümün içine bakabaka yalan söylüyor bana. yarım gün izini çok görüyor.. bencilliklerinden ve herkesin hakkını yemelerinden çok sıkıldım. tahammülüm kalmadı artık.. şimdi şu an istifamı verip çıkmak istiyorum ama başka bi iş bulmadan da çıkamam. iş bulup çıkmak istesem bu defa hukuken hemen ayrılamam.. napcam bilmiyorum.. işçi işverene en az kaç gün önceden işden ayrılacağını bil dirmesi gerekir.. napmalıyım ben sizce ?:26:
cnm ben özel bi firmada yöneticiyim bnmde çalışanlarım var mümkün olduğunca anlayşlı olmaya çalışıorum ben ama sni çok üzmüşler sanırım çalıştığım süreye bağlı olmakla beraber en az 15 gün öncesinden haber vermen lazım ayrılacağını ihbar süresi var çnkü peki ne iş yapıosun neden bu ani kararı verdin
kızlar artık gerçekten tahammül edemiyorum bu iş yerine.. adam gözümün içine bakabaka yalan söylüyor bana. yarım gün izini çok görüyor.. bencilliklerinden ve herkesin hakkını yemelerinden çok sıkıldım. tahammülüm kalmadı artık.. şimdi şu an istifamı verip çıkmak istiyorum ama başka bi iş bulmadan da çıkamam. iş bulup çıkmak istesem bu defa hukuken hemen ayrılamam.. kendime güveni yitirdim zaten burda... napcam bilmiyorum.. işçi işverene en az kaç gün önceden işden ayrılacağını bil dirmesi gerekir.. napmalıyım ben sizce ?:26:
Sigorta girişiniz o şekilde ise, 6 hafta önceden haber vermeniz gerekiyor
yaklaşık 1 yıl 7 aydır çalışıyorum...
6 hafta mııııııııııııııııııııııııı
o 6 hafta iyice zindan olur bana burası
Eğer orada 6 ayı geçmediniz ise hukuken hemen istifa edip bugün bile ayrılabilirsin.
Ama 6 ayı geçti ise ihbar süren başlıyor, sanırım 2 haftadan başlayıp her 6 ayda birer hafta artarak devam ediyordu..
Ben de size yakın bir durumdayım diyebilirim aslında, memnun değilim kesinlikle ancak beklediğim şeyler var işte..
Neyse Allah kurtarsın, sıkma canını.. ama bir yandan işsizmiş gibi iş aramaya başla mutlaka..
canım benim çok iyi anlıyorum seni. buna benzer şeyleri bende yaşadım.iyi niyet maskesi altında yapmıyorlar mı yapacaklarını insan iyice çileden çıkıyor valla.ben öyle daralmıştımki yeni iş bulmadan ayrıldım sonra çok zzorluk çektim. aman haa sakın sakın yeni bir iş bulmadan çıkma. hakkında hayırlısı olsun.
Eğer orada 6 ayı geçmediniz ise hukuken hemen istifa edip bugün bile ayrılabilirsin.
Ama 6 ayı geçti ise ihbar süren başlıyor, sanırım 2 haftadan başlayıp her 6 ayda birer hafta artarak devam ediyordu..
Ben de size yakın bir durumdayım diyebilirim aslında, memnun değilim kesinlikle ancak beklediğim şeyler var işte..
Neyse Allah kurtarsın, sıkma canını.. ama bir yandan işsizmiş gibi iş aramaya başla mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?