ise basladim esim cok tepkili ;/

Belliki çalışmanızı istemiyor...aklınca zora koşuyor sizi..bazen oılacak ki en ufak şeyden tartışma cıkarıp sizi delirtecek ama sabredin zamanla alışıcaktır ve gün gelecek size yardımcı bile olacak emin olun..

Kıskanç sanırım eşiniz.
Ondan üstün olmanızı istemiyor demek ki...
Çalışan kadınların kendine özgüveni gelirya hani, bunu hazmedemiyor.
Bayağı merhametsiz biriymiş eşiniz, kalk şunu yap pişir et dediğine göre.
Sizde; size böyle davrandığı için akşamları sırtınızı dönün yatın hakediyor yani...

Ver kredi kartını sınırsınız,çek altıma arabamı,tut eve yardımcı tamam çalışmıyorum de. Tabikide çalışacaksın,yardımcı tut haftada bir yarım gün gelsin. Temizliğini yapar. Sana günlük dağınıklık toplama kalır. Taviz verme alışır zamanla.

Hic sallama,dagitsin dursun, hayat musterek kendisi de ev isi yapmak zorunda
Seni tebrik ediyorum. Evde oturayim uc cocugu yaptim kocam bana baksin demiyorsun,gerekiyorsa maasini son kurusuna kadar bakici ve temizlikciye ver ama yine de calis. Evden cikmak bile sana iyi gelir. Kocan da nabarsa yapsin

Ya yorumlar cok sert gelmis ama bana bu durum normal geldi sonucta 8 yilin alisilmisligi var oyle kolay kolay vazgecilmez. Kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum esinizin. Muhtemelen sizi kiramadigi icin 3.5 aylik bebegi birakip calismaniza razi oldu simdide aklinca yildirmaya calisiyor. Buyuk bir sabirla konusun onunla kisaslar yapmadan sinirlenip gerilmeden ( tum direnmelere ragmen esiniz gerginlik cikarmak isterse orasi baska altta kalmayin) eminim zamanla kabullenecektir. Zor gunler bekliyor sizi ama yilmayin eger simdi birakirsaniz isi birdaha baslamaniz cok zor. Allah yardimciniz olsun

İşten çıkman için yapıyor.

Ya böyle karısı ayakları üstünde durunca bi haller oluyor bu adamlara, bilerek iş çıkarması ayrı terbiyesizlik,bırakma işini söyle çok dağıtmasın,kıskanç adam

3,5 aylık bebeği bakıcıya bırakacak kadar durumunuz acilse keşke korunsaydınız.Daha önceki konularınızı bilmiyorum şimdiki konuya yazıyorum.Annem yada Kv bakıyor deseniz neysede bakıcı bana ters geldi.Devlet memur ları bile ücretsiz izne ayrılıyor çoğu zaman bebekleriyle birebir ilgilenmek için.Çok büyük bir maddi sıkıntı yoksa bence çalışmanız şuan için gereksiz.Eşinize hak veriyorum ben.

Evet diymi onlar bile 3 ay 6 ay derken bazen bir sene bile ediyor izinleri.adamda evinde 60 yasinda kadindan rahatsiz oluyor belki..bebek agladiginda annesini istediginde baba uzuluyordur yavrusuna.kazandigin para da bakiciya gidiyormus.bu yavrucak hic mi emmiyor uzuldum ben.

2 yaşında kızım var. Devlet memuruyum. 2 yıl ücretsiz izin aldım. Nisan sonunda işe dönüyorum. Kızımı kreşe alıştırmam gerek. 3.5 aylık bebek çok minik yaff.

ayni sekilde bende 2 yil ucretsiz izin aldm subatta baslicam simdi tekrar hamileyim doguma kdr calisip dogumdan sona tekrar 2 yil talep etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…