- 12 Ekim 2016
- 624
- 1.039
- 28
- 41
- Konu Sahibi uckizanasi
-
benim anlamadigim ise gitmiyorken yardimci olurdu bosver sonra yaparsin derdi simdi kalk yap bunu pisir onu gotur derdinde
Ya yorumlar cok sert gelmis ama bana bu durum normal geldi sonucta 8 yilin alisilmisligi var oyle kolay kolay vazgecilmez. Kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum esinizin. Muhtemelen sizi kiramadigi icin 3.5 aylik bebegi birakip calismaniza razi oldu simdide aklinca yildirmaya calisiyor. Buyuk bir sabirla konusun onunla kisaslar yapmadan sinirlenip gerilmeden ( tum direnmelere ragmen esiniz gerginlik cikarmak isterse orasi baska altta kalmayin) eminim zamanla kabullenecektir. Zor gunler bekliyor sizi ama yilmayin eger simdi birakirsaniz isi birdaha baslamaniz cok zor. Allah yardimciniz olsun3 cocugum var evlendigimde yalniz 1 yil calisip biraktim. simdi tekrar bir ise girdim .ama esim hep triplerde surat asiyo durmadan heralde hep ev hanimi oldugum icin alisik degil.en kucugum 3.5 aylik isyerim cok yakin bir bakici tuttum kizlari devletin kresine verdim.calismak iyi geldi ama evimide ihmal etmiyom .dikkat ettim esim evi daha cok dagitiyo ben calismaya basladigimdan beri camasirlari .mutfagi sonra donup .calisacagina evini temizle diyo. hic huzurum kalmadi napiyim bu adama ben
Evet diymi onlar bile 3 ay 6 ay derken bazen bir sene bile ediyor izinleri.adamda evinde 60 yasinda kadindan rahatsiz oluyor belki..bebek agladiginda annesini istediginde baba uzuluyordur yavrusuna.kazandigin para da bakiciya gidiyormus.bu yavrucak hic mi emmiyor uzuldum ben.3,5 aylık bebeği bakıcıya bırakacak kadar durumunuz acilse keşke korunsaydınız.Daha önceki konularınızı bilmiyorum şimdiki konuya yazıyorum.Annem yada Kv bakıyor deseniz neysede bakıcı bana ters geldi.Devlet memur ları bile ücretsiz izne ayrılıyor çoğu zaman bebekleriyle birebir ilgilenmek için.Çok büyük bir maddi sıkıntı yoksa bence çalışmanız şuan için gereksiz.Eşinize hak veriyorum ben.
2 yaşında kızım var. Devlet memuruyum. 2 yıl ücretsiz izin aldım. Nisan sonunda işe dönüyorum. Kızımı kreşe alıştırmam gerek. 3.5 aylık bebek çok minik yaff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?