ise basladim esim cok tepkili ;/

Eğer eşinizle aranız bozuluyorsa bu durum evliliğinizi zedeleyecekse işten çıkın derim. Eşinizin rızası olmadan çalışmanız doğru değil zaten

Ne kadar bencilce ya.okurken ben sinirlendim ya.sanki keyfine çalışıyorsun geleceğini garanti altına Alman daha iyi yemek içmek çocuğuna daha çok alabilmek için .üstelik kocandan daha çok yoruluyorsun eminim .çocukları hazırla evi topla yemeği yap çocuk yedir temizlik yap adam gelsin birde toplayacağına dağıttsın .var mı böyle şey ya

Ben olsam 3buçuk aylık bebeğimi bakıcıya bırakıp çalışmam.
Sonuçta çalışma hayatına 7yıl ara vermişsiniz zaten, birkaç ay daha sabredip sonra başlayabilirdiniz, 1 yaş filan olsaydı.
Benim fikrim tabii..

Ben eşimi razı etmeden de çalışmazdım.
Gönlünü yapamıyor musunuz, bi konuşmayı deneseniz.

ayy keşke benimki de çalışma otur evde dese ,birgün telefonda şakasına işten çıktım dedim ,adamdan uzun bir süre ses gelmedi dedim yüreğine indi herhalde ,ama ne olursa olsun çalışmak gibisi yok ,kendini ifade etmenin ,ekonomik özgürlüğün en güzel yanıdır çalışmak.özellikle bu devirde kadın mutlaka çalışmalı

Çalışmak tabiki güzel birşey ama bebeğin çok küçükmüş kuzum ya şimdi o ilgi bekliyordur o aylarda herşeyi yeni yeni keşfediyor bence işi ertelemelisin

Eğer eşinizle aranız bozuluyorsa bu durum evliliğinizi zedeleyecekse işten çıkın derim. Eşinizin rızası olmadan çalışmanız doğru değil zaten

Sana göre doğru olmayabilir de konu sahibi çalışmak istiyormuş ve çalışıyor. 3 çocuk doğurmuş kendi kararlarını alabilecek olgunlukta bi kadın. Kocasıyla bu konuyu zaten konuşup fikir alışverişinde bulunmuştur eminim. Ama kimseden izin almak zorunda değil.

Çalışma azminizi ve kararlılığınızı taktir ettim doğrusu. Eşinizle konuşun çalışacağınızı kabullensin artık ve ev işlerinde yardım etsin size. En azından dağıtmasın. Ama sizi yıldırmasına asla izin vermeyin!

+1

Eşin rızası olmadan çalışılması neden doğru değil? Kadınlar evlendikten sonra birey olmaktan çıkıyor mu? Eşine mi tabi oluyor? Kendi kararlarını verebilecek yeterlilikten çıkıyor mu? Erkek kadının sahibi mi oluyor evlendikten sonra?

Son düzenleme:
Kocan hizmetci istiyosa sigortani yatirsin asgari ücret versin her ay sen de calisma.Nasil sacma bi sey bu?Eşin anlayacak biriyse güzelce anlatmaya calis bence derdini,neden calismak istedigini falan.Bazen tatli dille anlatmak cozebiliyo.

keşke en küçüğün 1 yaşına geldiğinde çalışmaya başlasaydın
tabi bu senin kararın saygı duymalıyız
eşinle ilgili oturup konuşmanı tavsiye ederim
neden böyle yapıyorsun sebebini sorun
sizde yorulursunuz böyle eşinizde

Faturaları sürekli sen ödemeye başla ya da mutfak masrafını filan sen yap.. Bak nasıl çalışmanı seviyor..
Paranın yüzü sıcaktır

Tabii evlenmeden aileye tabii evlenince kocaya.Bunu kabullenen kadinlar yuzunden zaten toplum boyle.

İşe girmen , çalışman çok güzel ama keşke biraz bekleseydin.3.5 aylık bebek çok küçük değil mi?Devam eden bir işin olsaydı ve ara vermiş olsaydın şartlar gereği olabilir denirdi ama işe birkaç ay geç gidebilirdin bence.Artık başlamışsın yapcak bişey yok , geri dönüş yapma bir sonraki denemende eşin daha çok üstüne gelir.

Sakın işten çıkmayın, sizi kendinden düşük görmeye alışmış.

gayret ile çalışmaya devam et. bi gün o da pes edecek. pes eden sen olma

bu devirde iş bulmuşsnuz eşiniz dahil kimseyi dinlemeyin sımsıkı sarılın işinize, sizin yerinizde olmak isteyen binlerce işsiz var bu ülkede.
eşiniz de şımarıklık ve nankörlük yapıyor, madem evin işleri aksıyor çıksın işten kendisi yapsın, yemiyor tabi...

oğlum 3,5 aylıkken işe döndüm

mama yemedi

sağdım sütümü içti, emzirmeye de yıllarca devam ettim

işe başlamak emzirmeyi bırakmak değil ki

teknoloji çoğu şeye çözüm sunuyor

cevaplariniz icin tesekkur ederim calisma hayati aklimda dahi yoktu firsat cikinca tepmadim.evet bebegim kucuk ama calismam gerek diye dusundum kendimi ezdirmemek icin ben anneysem esimde babasi ikiz kuzlarimda maddi olarak cok yipranmistik simdi oldu 3 cocuk onlarin gelecegini dusunmem gerek esim hala anlamiyo tamamen ona bagimli olayim diyor .bebegime sutumu sagiyorum isim eve cok yakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…