ise basladim esim cok tepkili ;/

şuan sana en çok destek olması gereken kişinin eşi olması gerekiyor. Sessiz kalma ve sakince konuyu ayrıntılı olarak ele almalısınız.

Eşinizin yaptığını normal bulmuyorum da sizin işe başlamanız da normal değil bence.

7 senedir zaten çalışmamışsınız, belli ki kariyer vs durumunuz yok. Eee durup durup 3,5 aylık bebeği bırakıp işe başlamak neden?

Sırf sigorta içinse, eşinizle konuşup anlaşın, işten ayrılmamı istiyorsan isteğe bağlı sigortalı olayım, primi yatır deyin...

Birçok insana örneksiniz.
Çocuklarınızın durumunu gayet güzel ayarlayıp iş hayatına dönüp kendinizi besliyorsunuz. Hemde bir değil üç çocuğunuz var.
Sizi tebrik ediyorum.
Eşinizde durumu hazmedememiş. Alışır. Onunla bu konuyla ilgili tartışmaya girmemeye özen gösterin.

oğlum 3,5 aylıkken işe döndüm

mama yemedi

sağdım sütümü içti, emzirmeye de yıllarca devam ettim

işe başlamak emzirmeyi bırakmak değil ki

teknoloji çoğu şeye çözüm sunuyor

evet ileride kaybetme korkusundan anksiyete olduğu zaman bebekte teknoloji anksiyolitik ilaçlarla yine çare bulacak :)

Bakıcıya rica et azcık evı toparlar.. mennunsan işinden devam et alışır bir süre sonra nasıl olsa

Bence sizi yıldırmaya çalışıyor ama pes etmeyin derim ben. Mesleğimi yapmak istiyorum diye sırf bunun yüzünden sevdiğim insan beni terketti. Daha yeni. Anlamıyorum. Güçlü bir kadın istemiyorlar mı. Kendilerini kötümü hissediyorlar. Anlam veremiyorum. Bence ayrılmayın işten ve pes etmeyin. Ezildikçe boyun eğdikçe daha beter oluyoruz. Taviz tavizi doğururmuş. Kendimizden, hayatımızdan, kişiliğimizden, isteklerimizden ödün verdikçe hep gerilerde kalmaya mahkum olduk. Eşinizin yıldırma çabalarına kulak asmayın derim ben.

çık işten tatlım çatır çatır eşinin parasını ye.

Çalışmanız güzel bişey tabi ama 3.5 aylık bebek çok küçük. bakıcıya bırakmaniz bence zorunlu değilseniz doğru değil. En azından biraz daha büyüyünce çalışsanız belki eşiniz böyle tepkili olmazdı. Belki tepkisi bu yüzdendir bilemiyorum.

Valla canm akil vermek gibi olsun *akil almak icin yazmissin zaten* bu adam bu huyundan vazgecsin yok kadin calisamaz yok kadin ev hanimi olur ya neden inanamiyorlar sen kadinlik vazifeni yapiyorsan rahat ol kocan isi yokusa suruyor

Sizinle laf dalaşına girmeyeceğim işin dini boyutundan baktığım için böyle bir açıklama getirdim herkesin şahsi görüşü saygı duymak gerek

Çalışmak istemeniz,işe başlamanız gayet güzel ama yanlış anlamazsanız birşey söylemek istiyorum,genelde doğum öncesi çalışan kadınlar dahi en az 6ay bebeğine bakmak istiyor,gerekiyorsa doğuma çok az zaman kalana kadar çalışıyor hamileyken,siz neden biraz daha beklemediniz? Bilemiyorum mecburiyet/aciliyet durumu yokken 3.5 aylık bebek ve bakıcı fikri sıcak gelmiyor bana. 6 aylık olurdu,1 yaşında olurdu bir nebze ama çok minik. Bilemiyorum belkide eşiniz bebeğiniz küçük olduğu için tepki gösteriyor.

3,5 aylık bebeği bırakıp işe başlamak kusura bakmayın da bana da hiç mantıklı gelmedi
Kıyamam ya Nasıl arar o sizi Can'ım yavrum
Eşinizin de hoşuna gitmeyen bu olabilir bilmiyorum
Şu an dünyada en çok size ihtiyacı var o bebeğin
Ben çalışmaya karşı değilim yanlış anlamayın
Ama kendisine yapılanı dile getiremeyecek kadar minik bebeğin bakıcıya bırakılmasına karşıyım
Güveniyor musunuz
Ben hayatta güvenmem
Öf dese içime çöker

Sizinle laf dalaşına girmeyeceğim işin dini boyutundan baktığım için böyle bir açıklama getirdim herkesin şahsi görüşü saygı duymak gerek
Çok haklısınız
Site de anlaşılmayan şu nokta var
Dinen caiz olan bıdur diye yorum yaptığınız anda
Sanki tövbe haşa o kararı siz vermişsiniz gibi size yükleniliyor
Benim de çok başıma geldi konularımda ordan biliyorum
Dinen caiz değil ise eğer orda biter yorum bile yapamayız bu konuda
( ama tabii kişi farklı dine mensuptur ya da inançsızdır bunu bilemeyiz)
Bildiğimizi söylemekle mükellef olduğumuzdan " caiz değil" dediğiniz bir konuda bize dalmak yerine kaynaktan araştırılmaya fitilse daha mantıklı olmaz mı
Ve son olarak bu durum gerçekten eşe bağlı
Hoşumuza gider ya da gitmez o ayrı konu ama pek çok konuda eşe tabiiyiz gerçekten
( taarruza geçmeden evvel bir araştırın )

kimin paraya ihtiyaci yokku dogru uzun yillar calusmadim ama yillar sonra is ayagima kadar geldi tepemedim cocuklarimib gelecegi icin calisiyorum en ufagindan bir ornek artik bana biraz para verebilir misin demicem onunda keyfini beklemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…