- Konu Sahibi uckizanasi
-
oğlum 3,5 aylıkken işe döndüm
mama yemedi
sağdım sütümü içti, emzirmeye de yıllarca devam ettim
işe başlamak emzirmeyi bırakmak değil ki
teknoloji çoğu şeye çözüm sunuyor
çık işten tatlım çatır çatır eşinin parasını ye.3 cocugum var evlendigimde yalniz 1 yil calisip biraktim. simdi tekrar bir ise girdim .ama esim hep triplerde surat asiyo durmadan heralde hep ev hanimi oldugum icin alisik degil.en kucugum 3.5 aylik isyerim cok yakin bir bakici tuttum kizlari devletin kresine verdim.calismak iyi geldi ama evimide ihmal etmiyom .dikkat ettim esim evi daha cok dagitiyo ben calismaya basladigimdan beri camasirlari .mutfagi sonra donup .calisacagina evini temizle diyo. hic huzurum kalmadi napiyim bu adama ben
Çalışmanız güzel bişey tabi ama 3.5 aylık bebek çok küçük. bakıcıya bırakmaniz bence zorunlu değilseniz doğru değil. En azından biraz daha büyüyünce çalışsanız belki eşiniz böyle tepkili olmazdı. Belki tepkisi bu yüzdendir bilemiyorum.3 cocugum var evlendigimde yalniz 1 yil calisip biraktim. simdi tekrar bir ise girdim .ama esim hep triplerde surat asiyo durmadan heralde hep ev hanimi oldugum icin alisik degil.en kucugum 3.5 aylik isyerim cok yakin bir bakici tuttum kizlari devletin kresine verdim.calismak iyi geldi ama evimide ihmal etmiyom .dikkat ettim esim evi daha cok dagitiyo ben calismaya basladigimdan beri camasirlari .mutfagi sonra donup .calisacagina evini temizle diyo. hic huzurum kalmadi napiyim bu adama ben
Kocada para mı varBebeğin cok küçük çık işten bence eşinde sigortanı ödesin
Sizinle laf dalaşına girmeyeceğim işin dini boyutundan baktığım için böyle bir açıklama getirdim herkesin şahsi görüşü saygı duymak gerekEşin rızası olmadan çalışılması neden doğru değil? Kadınlar evlendikten sonra birey olmaktan çıkıyor mu? Eşine mi tabi oluyor? Kendi kararlarını verebilecek yeterlilikten çıkıyor mu? Erkek kadının sahibi mi oluyor evlendikten sonra?
Çok haklısınızSizinle laf dalaşına girmeyeceğim işin dini boyutundan baktığım için böyle bir açıklama getirdim herkesin şahsi görüşü saygı duymak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?