- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi minik_mucize
-
Oyle bir sansim yok devlet memuruyum ben.Başka şehirde çocuğunla tek başına çok zor olur. Ailenin yaninda başla calismaya.
Para sıkıntım yok. Ise baslarsam ailem gelemez orada tek olcagim. Kafami meskul etmem lazim.para sıkıntısı yasamıyorsan ıse baslama
ama yok yasıyorsan aılenıde yanına goturerek ıse basla bence
o zaman baslama bebegın aılenın yanında kalamaz dımıPara sıkıntım yok. Ise baslarsam ailem gelemez orada tek olcagim. Kafami meskul etmem lazim.
Babasi tayinini aldi gitti. Gidecegim sehirde degil zaten.Bebegimide gormuyor.Böyle yaparsan bebeğin babasını göremez ki , bence işe başla.
Ozlerim ki ben oglumu dayanamam. Hem babasi cocugu gormesede sorun cikarir.o zaman baslama bebegın aılenın yanında kalamaz dımı
yok zaten kalsın demıyorum bırakmazsın dımı demeye getırmıstım kıbar sorayım dedımOzlerim ki ben oglumu dayanamam. Hem babasi cocugu gormesede sorun cikarir.
Beni en iyi sen anlarsinyok zaten kalsın demıyorum bırakmazsın dımı demeye getırmıstım kıbar sorayım dedım
Tayin isi cok sıkintili iste mazeret olmali oda bende yok.Ücretsiz iznin bitince başla işe. Zaten 2'5 yaşında fln olur. Gözünde arkada kalmaz. Ne zamana kadar evde durcaksın bir taraftanda tayin olmaya çalış ailenin olduğj şehire
Haklisin 2 yasina kadar bekleyeyim en iyisi. Babasi oglumu gormuyor. Cok soyledim gelsin gorsun dedim ama onun umrinda degil. Tayinini aldi bekar gibi yasiyor.Canim madem ailenlesin bence düzenini hiç bozma 1 yıldır ayriymissin zaten belli ki boşanmakta kararlısin. Bi daha o şehre dönme ve ailenle çocuğuna bak ya tayin işte ya da bi süre çocuğun büyüyünce jadar ailenden destek al. Yalnız başına çok zorlanirsin. Ama bu arada sorun ne bilmiyorum ama Eşiniz çocuğunu görsün siz bosaniyorsunuz diye adam çocuğundan bosannmiyor
Çok sinir oluyorum böyle tiplere ya yaparken iyi bakarken mi zor. Allahım ya baba olmayı haketmeyen biri anlasilanHaklisin 2 yasina kadar bekleyeyim en iyisi. Babasi oglumu gormuyor. Cok soyledim gelsin gorsun dedim ama onun umrinda degil. Tayinini aldi bekar gibi yasiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?