- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi minik_mucize
-
Bir şekilde başlaman lazım. Bir yerden..
Annen falan yok mu bu süreçte en azından çocuğa bakabilecek?
Annem gelirim diyor ama evde okula giden yigenim var. Benim bolumumdr ozel sektor sıkıntı devlete girmek icin cok emek verdim birakamam.tatlım ailenle yaşadığın şehirde iş bul çocuğuna annen bakar sende çalışırsın kafanı dağıtırsın
annen yanına gelsin o zaman. çocuğun büyüyene kadar idare et. yada otur devlete girmek için çalış özel sektörün sonu yokAnnem gelirim diyor ama evde okula giden yigenim var. Benim bolumumdr ozel sektor sıkıntı devlete girmek icin cok emek verdim birakamam.
Bırakma zaten neden bırakasın ki?Annem gelirim diyor ama evde okula giden yigenim var. Benim bolumumdr ozel sektor sıkıntı devlete girmek icin cok emek verdim birakamam.
Canim zaten devlette calisiyorum ben. Annemde kucuk cocuk var evde onun okulu var o yuzden gelemez. Gidersem tek basimayim.annen yanına gelsin o zaman. çocuğun büyüyene kadar idare et. yada otur devlete girmek için çalış özel sektörün sonu yok
Iste bu sıkinti . Orada bakıcı bulabilirmiyim onu bile bilmiyorum. Kendimi caresiz hissediyorum.9 aylık bir yabancıya bırakmak için ya da kreş için çok küçük ve ihtiyacının hiç bitmediği, yeni emeklemeye / yürümeye başladığı için annenin bile tahammülle zor yetiştiği dönemde yanında aileniz olmadan bir bakıcıya teslim etmeniz çoook sakıncalı bana göre
bekleyebildiğiniz kadar bekleyin derim
Selam kizlar . Kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum.
Ben bosanma asamasindayim. Kucuk 10 aylik bir oglum var. Suanda isimin oldugu sehirden baska sehirde ailemle yasiyorum. 2 yil Ucretsiz izin aldim. 1 yildir esimle ayriyiz.
Cok daraldim ne yapacagimi sasirdim. Cocugumla ilgileniyorum sadece kafam hep bu bosanma duygulariyla ve esimin yaptiklariyla karisik. Kendimi toparlayamadim hala.
Ise donsem mi diye dusunuyorum. O zamanda yeni ev kurmam ve ogluma bakici aramam lazim. Gidecegim ilce sehir merkezine uzak.
Siz olsaniz ne yapardiniz.Ise mi baslardiniz ?
Yoksa cocugunuzun buyumesini mi beklerdiniz?
Annem temelli bakicak ona gittigim yere gelemez. Napicam bilmiyorum.eğer anneniz gelmek isterse hemen kabul edin... okula giden çocuk ile bakıma ihtiyacı olan bebek bir değil
Annem temelli bakicak ona gittigim yere gelemez. Napicam bilmiyorum.
Babamin kendi isi var birakamaz annemde dedigim gibi yigenime bakiyor bizimle kaliyor yigenim o yuzden gelemez. Mevbur tek gidecegim. Gittiğim yerde kimsem yok.Çocuğu hem annesiz hem babasız başka şehirde bırakmaktansa anneni ve babanı bir kaç yıl yanına gelmeye ikna etsen, hem sen de yanında annen, baban, çocuğun olunca daha kolay atlatırsın boşanmayı, ne sen tek kal ne çocuğun tek kalsn, zaten biraz geçince kreşe gider, anneler fedakardır sen ikna etmeye çalış ya da başka olabilecek bi akrabayla konuşabilrsin, işinin olduğu şehirde yaşayan varsa
Babamin kendi isi var birakamaz annemde dedigim gibi yigenime bakiyor bizimle kaliyor yigenim o yuzden gelemez. Mevbur tek gidecegim. Gittiğim yerde kimsem yok.
ama annen geleceğini söylemişCanim zaten devlette calisiyorum ben. Annemde kucuk cocuk var evde onun okulu var o yuzden gelemez. Gidersem tek basimayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?