İşe başlamali miyim? Yardimci olun cok kararsizim.

Haklisiniz zaten oglum yuzunden kafam karisik ona uzuluyorum dogmadan babasiz kaldi. Onun icin kendimi toplamaliyim.

Bir şekilde başlaman lazım. Bir yerden..
Annen falan yok mu bu süreçte en azından çocuğa bakabilecek?

tatlım ailenle yaşadığın şehirde iş bul çocuğuna annen bakar sende çalışırsın kafanı dağıtırsın
Annem gelirim diyor ama evde okula giden yigenim var. Benim bolumumdr ozel sektor sıkıntı devlete girmek icin cok emek verdim birakamam.

Annem gelirim diyor ama evde okula giden yigenim var. Benim bolumumdr ozel sektor sıkıntı devlete girmek icin cok emek verdim birakamam.
annen yanına gelsin o zaman. çocuğun büyüyene kadar idare et. yada otur devlete girmek için çalış özel sektörün sonu yok

9 aylık bir yabancıya bırakmak için ya da kreş için çok küçük ve ihtiyacının hiç bitmediği, yeni emeklemeye / yürümeye başladığı için annenin bile tahammülle zor yetiştiği dönemde yanında aileniz olmadan bir bakıcıya teslim etmeniz çoook sakıncalı bana göre
bekleyebildiğiniz kadar bekleyin derim

annen yanına gelsin o zaman. çocuğun büyüyene kadar idare et. yada otur devlete girmek için çalış özel sektörün sonu yok
Canim zaten devlette calisiyorum ben. Annemde kucuk cocuk var evde onun okulu var o yuzden gelemez. Gidersem tek basimayim.

eğer anneniz gelmek isterse hemen kabul edin... okula giden çocuk ile bakıma ihtiyacı olan bebek bir değil

Iste bu sıkinti . Orada bakıcı bulabilirmiyim onu bile bilmiyorum. Kendimi caresiz hissediyorum.

Bence kafanızı dağıtmanız açısından başlamalısınız
Bu size ilaç gibi gelecektir değişiklik olacaktır diye düşünüyorum
Aile fertlerinden biri yanınızda gelmez mi ?
Gelmezse bile bakıcı bakarak yapabilirsiniz,kolaylıklar dilerim

Boşanıyorsun ve tek başına çocuk büyüteceksin, kimseye muhtaç olmamak için çalışmak zorundasın, ya annenler bir süre senin olduğun şehire gelsin yardımcı olsun ya da sen onların yaşadığı şehirde iş bul ki çocuğunu güvenle bir yere bırakabil, biraz büyüdükten sonra kreşle falan halledilebilir ama şuanda çok küçük ama mutlaka mutlaka çalışmak zorundasın, kendin için ve o çocuğa baba yokluğu hissettirmeden bakabilmek için, Allah kolaylık versin zor iş ..

Annem temelli bakicak ona gittigim yere gelemez. Napicam bilmiyorum.

Çocuğu hem annesiz hem babasız başka şehirde bırakmaktansa anneni ve babanı bir kaç yıl yanına gelmeye ikna etsen, hem sen de yanında annen, baban, çocuğun olunca daha kolay atlatırsın boşanmayı, ne sen tek kal ne çocuğun tek kalsn, zaten biraz geçince kreşe gider, anneler fedakardır sen ikna etmeye çalış ya da başka olabilecek bi akrabayla konuşabilrsin, işinin olduğu şehirde yaşayan varsa

Babamin kendi isi var birakamaz annemde dedigim gibi yigenime bakiyor bizimle kaliyor yigenim o yuzden gelemez. Mevbur tek gidecegim. Gittiğim yerde kimsem yok.

ıznın bıtene kadar bekle derım
evladınla gecırebıldıgın kadar zaman gecır sana en ıyı ılac o olacaktır
aılenle kalabılıyor olsan basla derdım barı kreş yasına gelsın evladınız
allah kolaylık versın

Babamin kendi isi var birakamaz annemde dedigim gibi yigenime bakiyor bizimle kaliyor yigenim o yuzden gelemez. Mevbur tek gidecegim. Gittiğim yerde kimsem yok.

İyi bakıcılar var ama bulmak çok zor, annemde çalışırdı ve biz büyüyene kadar 11 bakıcı falan değişmişler, Allah kolaylık versin

Aileniz eger cocugunuza bakabılecek durumdaysa, ailenızın bulundugu sehırde ıs arayın bence.. Yenı bı duzen kurarsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…