- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi minik_mucize
-
Aynen oyle bide kendisi madurmus gibi davraniyor. Madem ben kotuyum oglunu niye gormuyorsunÇok sin
Çok sinir oluyorum böyle tiplere ya yaparken iyi bakarken mi zor. Allahım ya baba olmayı haketmeyen biri anlasilan
Haklisiniz cok tesekkurederim .baslama canım henuz cok kucuk..tamam sende zor bir surecten gecıyorsun ama tavsıyem hoşlandıgın ılgını ceken kurslar aktıvıteler ıllakı vardır..gıt katıl onlara vaktını dolu gecır ama ımkanın varken bu yasta bakıcıya verme. hem en ozel anları kaçırmamıs olacaksın ....2 yastan sonra krese verırsın...
Tesekkurederim . Ogretmen degilim haklisin 1 ay oncesinden gitmem lazim .oğlunuz daha küçükmüş. normalde dadı veya kreş öneriyorum ama bu yaşlarda kontrol eden bir babanne veya anane olmayacaksa dadı için erken.
öğretmenseniz bu sezonu kapatın, önümüzdeki eylül ayı için bir başlangıç hedefleyin diyorum.
gideceğiniz şehire bir kaç ay erken gidip dadı bulabilir veya kreş alıştırması yapmanız gerekecek.
Allah kolaylık versin.
Tesekkurederim . Ogretmen degilim haklisin 1 ay oncesinden gitmem lazim .
Birine biraksam kontrol edecek kimse yok. Bi ben bide oglum olacak. Haklisiniz oglumu dusunmem lazim.şöyle düşünüyorum, çocuğunuzu bir yabancıya bırakacaksanız, ya birileri kontrol etsin (akraba olur, komşu olur, siz işten izin alabilirsiniz) ya da bekleyin çocuğunuz kendini ifade edecek yaşa gelsin. 2 yaşında oğlumu kreşe verdim, çok sıkıntı yaşamadım. Daha geç versem belki daha iyiydi, ama daha erken verseydim de içim rahat etmezdi kötü bir durum olmasa bile.
Hazır izin hakkınız varken, maddi probleminiz de yoksa acele etmeyin derim.
İşe başlamayı tercih ederdim. Sizin psikolojiniz iyi olacak ki çocuğa da iyi bakabilesiniz. Siz şimdi boşanma konusunda sürekli kafanızda al ver yapıp takıntı haline getirirseniz çocuğa da yeteri kadar ilgi gösteremezsiniz. Bence bir an önce düzeninizi kurup çalışmaya başlayın ve kafanız yavaş yavaş boşalacaktır.Selam kizlar . Kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum.
Ben bosanma asamasindayim. Kucuk 10 aylik bir oglum var. Suanda isimin oldugu sehirden baska sehirde ailemle yasiyorum. 2 yil Ucretsiz izin aldim. 1 yildir esimle ayriyiz.
Cok daraldim ne yapacagimi sasirdim. Cocugumla ilgileniyorum sadece kafam hep bu bosanma duygulariyla ve esimin yaptiklariyla karisik. Kendimi toparlayamadim hala.
Ise donsem mi diye dusunuyorum. O zamanda yeni ev kurmam ve ogluma bakici aramam lazim. Gidecegim ilce sehir merkezine uzak.
Siz olsaniz ne yapardiniz.Ise mi baslardiniz ?
Yoksa cocugunuzun buyumesini mi beklerdiniz?
Aslinda ben de böyle dusunmustum. Ama oglumun duzeni bozulacak bencillik mi yapmis olurum diye dusunmeye basladim.İşe başlamayı tercih ederdim. Sizin psikolojiniz iyi olacak ki çocuğa da iyi bakabilesiniz. Siz şimdi boşanma konusunda sürekli kafanızda al ver yapıp takıntı haline getirirseniz çocuğa da yeteri kadar ilgi gösteremezsiniz. Bence bir an önce düzeninizi kurup çalışmaya başlayın ve kafanız yavaş yavaş boşalacaktır.
2 sene sonra yeni eve gidecek ve orada yalnız kalıp yalnız hayata alışmaya çalışacaksın, bu seni daha çok yıpratacak. Çocuğun aklı yetmezken düzenini oturt derim. Üzülmeyesin üzülünce de çocuğuna yansımasın diye. Tabi takdir seninAslinda ben de böyle dusunmustum. Ama oglumun duzeni bozulacak bencillik mi yapmis olurum diye dusunmeye basladim.
Bazi kurumlar bosanmayi mazeret olarak goruyor. Ama bizim kurumda bu kaldirildi. Biz cakili kadro gibi birsey olduk orada. Bende bir duzen kurmak istiyorum ama baska sehirde zor.Benzer durumdayız.henüz boşanmadım ama boşanma aşamasındayım.şuan14 aylık kızımla birlikte ailemin yanındayım.bende memurum ve ücretsiz izindeyim size fikir olması için yazmak istedim.sağolsunlar ailem çok iyi hep yanımdalar ama kendi düzeni mi kurmak adına işe başlamak istiyorum.çocuğumu işe başladığımda anneme bırakmayı düşünüyorum.o nedenle tayin isteyeceğim (ücretsiz izinde olmak tayin istemeye mani değil) önce tayin isteyeceğim kurumun yetkli amiriyle görüşeceğim onay alırsam,kendi çalıştığım kurumun yetkili amiriyle görüşüp muhafakat alacağım.durumumdan bahsedersem sorun çıkarmayacaklarını düşünüyorum.sonra aileme yakın ev tutacağım işe başladığımda kızımı alıp bırakmam kolay olsun.zaten ilk 6 ay 3 saatlik süt izni,sonraki 6 ay 1,5 saatlik süt izni hakkı var.işe giderken ayrılmak zor gelsede erkenden kızımın yanında olacağım.
Insallah denerim bakalim olacak mi.Çok boşanan var tabi ki boşanmak mazeret olmamalı ancak sizin durumunuzu özel yapan boşanmak değil 9 aylık bebeğinizin olması ve işe başladığınızda bebeğinize bakacak kimsenin bulunmaması.bence bu hususta bir görüşün belki vicdanlı davranıp daha esnek olurlar.şansınızı denemekten zarar çıkmaz.sonuçta karşınızdakilerde insan.
Minik mucizenle mutlu bir hayat sürmen dileğiyle.inşallah.Insallah denerim bakalim olacak mi.
Güzel dilegin icin teşekkür ederim. Umarim sende bebeginle mutlu olursun.Minik mucizenle mutlu bir hayat sürmen dileğiyle.inşallah.
Bir şekilde başlaman lazım. Bir yerden..Selam kizlar . Kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum.
Ben bosanma asamasindayim. Kucuk 10 aylik bir oglum var. Suanda isimin oldugu sehirden baska sehirde ailemle yasiyorum. 2 yil Ucretsiz izin aldim. 1 yildir esimle ayriyiz.
Cok daraldim ne yapacagimi sasirdim. Cocugumla ilgileniyorum sadece kafam hep bu bosanma duygulariyla ve esimin yaptiklariyla karisik. Kendimi toparlayamadim hala.
Ise donsem mi diye dusunuyorum. O zamanda yeni ev kurmam ve ogluma bakici aramam lazim. Gidecegim ilce sehir merkezine uzak.
tatlım ailenle yaşadığın şehirde iş bul çocuğuna annen bakar sende çalışırsın kafanı dağıtırsınSelam kizlar . Kafam cok karisik ne yapacagimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?