• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ise baslasam mi başlamasammm mi

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
18 aylık ikizlerim var daha önce çalışıyordum bazı nedenlerden dolayı işimi bırakmak zorunda kaldım bu zamana kadar kendim baktım sizce tekrar ise başlamalı miyim yoksa kendim bakmaya devam ki etmeliyim ise baslarsam bakıcı ile devam edeceğim çabuk karar vermem gerek salı günü başla dediler

18 aylık ikizlerim var daha önce çalışıyordum bazı nedenlerden dolayı işimi bırakmak zorunda kaldım bu zamana kadar kendim baktım sizce tekrar ise başlamalı miyim yoksa kendim bakmaya devam ki etmeliyim ise baslarsam bakıcı ile devam edeceğim çabuk karar vermem gerek salı günü başla dediler
İş kolay bulunmuyor. Güzel bir fırsatsa başlayın derim.

Işin niteliğine maddi durumu göre değişir

Siz salı başlarsanız bakıcı ne zaman alışıp başlayacak

Kim bakacak zira 1,5 yaşındaki çocukların rutini vardır ve yabancıdan hoşlanmaz

Onların dilinden anlatan huyunu bilen insan önemli biri gözünü kalır uykusu gelince biri ağlar biri bebeğini kucağına alır

Eğer işten sonraki vakitlerinizde bebeklerinizle verimli zaman geçireceğinize inanıyorsanız çalışın derim.Çünkü onlar için bir bakıcıya adapte olmak zaman gerektiriyor.Er ya da geç çalışma gibi bir düşünceniz varsa bir an önce başlayın fakat bebekleriniz için yeni bir düzen olacaktır,ne kadar önce o kadar iyi...

Bence maddi imkan varsa 3 yasina kadar bakmalisiniz.Sonra da krese baslarlar.

Ben, cocuklara annenin bakmasi taraftariyim. Zaten maasinizdan bakici parasi cikarirsaniz size ne kadar kalir ki?

2 çocuk için bakıcı ne kadar para alacak. Hem bence acele etmeyin zira salı günü ise baslarsaniz bakıcı hazır mı? Hem çocukların bakıcıya alışması için aslında bir süre sizinle beraber çocuklarla ilgilenmesi gerek bence.

Son düzenleme:
2 çocuk için bakıcı ne kadar para alacak. Hem bence acele etmeyin zira salı günü ise baslarsaniz bakıcı hazır mı? Hem çocukların bakıcıya alışmayı için aslında bir süre sizinle beraber çocuklarla ilgilenmesi gerek bence.

Eşimin 1.5 ay izni var o arada bakıcı işini hallederim diye düşünüyorum zaten tanıdık bir bakıcı var 650 ye gelirim demişti yan apt komşum

Tek çocuğuma bakıcı baktı standart üzeri maaşımın dörtte birini aldı

Asgari ücret üstü alıyordu

Sizinki de 1500 alsa sizin 3000 maaş almanız lazım

Eğitiminizi deneyiminizi bilmem ama bu şartlarda iş bulunamıyabiliyor her zaman derseniz kim bakacak

Hani bir ay alıştırma imkanı olsa iyi olur

Back
X