- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Hayır hayır kan alma bölümündeyimNe okudunuz merak ettim
Yani hemşirelik mezunu bu kadar işsiz varken neden sizi tercih ettiler
Net iş tanımını konuştunuz mu
Servis hemşiresi mi doktor yanı hemşiresi mi işiniz ne olacak
Öğrenir yaparsınız da teknik bilginiz yeterli mi onu biz bilemeyiz sağlık bakanlığı yeterli demiş
Anestezi, kan alma bölümündeyimEnteresan. Hangi bölüm mezunusunuz ki hemşirelik yapabiliyorsunuz
Hayır hayır kan alma bölümündeyim
Hayır hepsi hemşire değil, devlet hastanelerinde paramedikler,attler de kan alma bölümünde ya da acilde.Ayrıca ben anlamadım şimdi... hemşirelik okumayanlar da kan alabiliyor mu yani? Ben hastanelerde kan alan kişileri hep hemşirelik mezunları sanırdım.. yani sorulsa bana hemşirelik mezunlarını tercih ederim en azından. tedirgin oldum bak şimdi :/ bölümünüz neydi sizin?
Soğukkanlı,sakin bir insanım ama heyecanlıyım:/Hayırlı olsun. Soğukkanlı olmanızda fayda var. Alışırsınız ya.
Muhtemelen çok az bir paraya kölelik yaptırılacak da ondan.Ne okudunuz merak ettim
Yani hemşirelik mezunu bu kadar işsiz varken neden sizi tercih ettiler
Net iş tanımını konuştunuz mu
Servis hemşiresi mi doktor yanı hemşiresi mi işiniz ne olacak
Öğrenir yaparsınız da teknik bilginiz yeterli mi onu biz bilemeyiz sağlık bakanlığı yeterli demiş
Bilmez miyim..Muhtemelen çok az bir paraya kölelik yaptırılacak da ondan.
Hiç yapamayacağım diye düşünme üzgünüm moral bozmak gibi olmasın ama özel hastaneler kurt kapanı gibidir etinden sütünden faydalanırlar.
Düşünmemeye çalışıyorum, hemen girsem de daha fazla düşünecek vaktim olmasa :) teşekkür ederimÜcretsiz izin dönüşü ben dr böyleydim sonra harala gürele alıştım,hayırlı olsun düşünüp düşünüp kendini kurma su akar yatağını bulur
O iş heyecanı canım o kadar olur:)Soğukkanlı,sakin bir insanım ama heyecanlıyım:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?