Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah 5 bucukta uyanıyorum. Mutlu ve enerjik mi uyaniyorsun dersen hayır.Ama maaş günleri coguzel oluyor.
Bu arada yeni ortam için tavsiyem: mesafeli ol, insanları incele, sormadan fazla anlatma birden eteğindeki taşları dökme. Zamanla kimlerle samimi kimlerle mesafeli olman gerektiğini anlarsın zaten.
Yarın işe başlıcam ama sabahları nasıl uyanicam yatagimdan nasıl ayrilcam :)
Uzun bi donem çalışmadım, suanda ne kadar calismayi istesemde sabahları uyanmak o kadar zor geliyo ki..
Sorum şu, sabahlari siz neler yapiyosunuz mutlu uyanabilmek için ve güne enerji dolu baslayabilmek icin?
Bideee,
Yeni ortam yeni kisilerle tanışmak beni çok geriyo. Nasil bir tutum sergilemeliyim?
Var mi önerisi olan?[/QUOTE
bende işe başlayalı 1.5 ay falan oldu. okulu bu sene bitirdim iki senedir doğru düzgün erken uyandığım zaman olmamıştı. işimde ilk hafta açıkçası çok yoruldum zaten uzak biyerde çalışıyorum belki o yuzden dicem ama bünyemde alışmamış zaten düzenli bi işe erken kalkmata ilk hafta canım çıktı bi hafta on gün sonra hersey yoluna girdi artık haftasonları bile erkenden uyanıyorum uyumak istesemde olmuyor :)
aynen. keşke işim olsaydı. sabahın köründe kalkmaya bile razıyım. o derece.Keske benimde bi isim olsaydi sabahin korunde kalkmaya bile gikim cikmazdi... bide boyle dusun