işe başlıcam ama....

Beyonce ile shakiranın bir şarkısı var beraber söylüyorlar ben onla uyanırdım bekarken. Sonra eşim uyandırmaya başladı. 9.5 aydır keyfimin kahyası kızım o ne zaman ağlarsa kalkıyorum. İş güç de yok izindeyim.

Ayy keske benimde senin gibi bi derdim olsa. :( calismak isteyipte calisamayan cok kadin var diye dusun haline sukret bak nasil guzel oluyor hersey :))

Sabah 5 bucukta uyanıyorum. Mutlu ve enerjik mi uyaniyorsun dersen hayır. :KK53: Ama maaş günleri coguzel oluyor.:KK45:
Bu arada yeni ortam için tavsiyem: mesafeli ol, insanları incele, sormadan fazla anlatma birden eteğindeki taşları dökme. Zamanla kimlerle samimi kimlerle mesafeli olman gerektiğini anlarsın zaten.

bende yakında 6da kalkıcam...şartları çok guzel ama çok çok erken gelıyor...düşündükçe bı yanım uzuluyo bı yanım sevınıyo

öğlen 1lere kadar yatardım eskiden şimdi bir işim var ve ben hep nasıl kalkacağım diye stres yapıyordum şimdi yenide evliyim 6.30gibi kalkıp eşimle kahvaltı yapıyoruz sonra işe gidiyoruz çokta rahat kalkıyorum artık haftasonları bile aynı saatte ayakta oluyorum bünye alıştı artık zamanla sende alışırsın ayrıca geç yatmıyoruz uykuyu iyi almak gerekir

Evli misin?
Evliysen, ''Kocamın parasına muhtaç değilim istediği zaman kapı orada EHE,''
Bekarsan verecek motivasyon kaynağım yok geçmiş olsun :KK53:
Pahalı makyaj malzemeleri markasından bu ay kendime 1 ruj alacağım gibi motivasyonlar koyabilirsin maaşını almak için gün sayarsın ne bileyim. :KK64:

Gece saat 12 gibi yatarım.
İş saat 8 de başlar ben telefonumun alarmını 6:30 ve 7:00 kurarım .
6:30 da çalan alarm uykumu açmak için .
7:00 de alrm çaldığında benım kedıler zaten kafama vurmaya başlıyor. Acıktıkları için .
Onların öyle cebellendiğini görunce yuzumde bı gulumsemeyle uyanıyorum her sabah . Sonrada eşimi öpücüklerle uyandrıyorum ve gun başlıyor.
İlk gun en fazla zorluk yaşarsınız sonra herkese alışırısıınız. Kendınızı rahat bırakınn...

İlk hafta hep gergin olur. Mesafeli olmak her zaman işe yarar.

Böyle bir işsizliğin içerisinde çalışıyor olmak en büyük motivasyon. Ben 05.30 da kalkıyorum acele etmeden yavaş yavaş hazırlanıyorum. İş yerine gidene kadar uykum açılmış olur.

İşi severseniz isteyerek gidersiniz bu da önemli.

Uyumayı sevmiyor muyum. Sonuna kadar seviyorum. Ama hafta içi açılmadan beş karış suratla işe gitmeyi sevmiyorum, hafta sonları da kendime ayırabileceğim tek zaman. Dolu dolu yaşamayı tercih ediyorum. Günüm ölüp bitsin istemiyorum. Her anımı değerlendiririm. Onun için 09.00 da yataktan zıplarım.

Gibi şeyler.

Yarın işe başlıcam ama sabahları nasıl uyanicam yatagimdan nasıl ayrilcam :)
Uzun bi donem çalışmadım, suanda ne kadar calismayi istesemde sabahları uyanmak o kadar zor geliyo ki..

Sorum şu, sabahlari siz neler yapiyosunuz mutlu uyanabilmek için ve güne enerji dolu baslayabilmek icin?

Bideee,
Yeni ortam yeni kisilerle tanışmak beni çok geriyo. Nasil bir tutum sergilemeliyim?

Var mi önerisi olan?[/QUOTE

bende işe başlayalı 1.5 ay falan oldu. okulu bu sene bitirdim iki senedir doğru düzgün erken uyandığım zaman olmamıştı. işimde ilk hafta açıkçası çok yoruldum zaten uzak biyerde çalışıyorum belki o yuzden dicem ama bünyemde alışmamış zaten düzenli bi işe erken kalkmata ilk hafta canım çıktı bi hafta on gün sonra hersey yoluna girdi artık haftasonları bile erkenden uyanıyorum uyumak istesemde olmuyor :)

Başta zorluk çekeceksin elbette. İşini seversen kısa sürede alışacaksın mutlu ya da normal bir bir şekilde uyanacaksın zaten.
Ben her sabah işe ayaklarımı sürüyerek geliyorum tabiri caizse

Back
X