Ise donmek bebbek ?

Yok vazgecilmez bir is degil kesinlikle. Sadece yabanci bir şirket, ve rahat bir isim var.donmeyi dusunmuyordum zaten ama evde bunaldigim icin dusunmeye basladim

ne kadar moral veren bir yorum olmuş böyle!!!!!
6 aylıkken nasıl bırakıyormuş
kusura bakmayın da sizin gibi konuşanlar çok cahil benim gözümde

konu sahibi anneanne veya babaanne bakabilir mi? güveniyorsanız tabi
o zaman çok daha içiniz rahat eder.

Cnm ikiside cok yakin ama bakmazlar.. haftada 1 gun 2 saat bile zor bırakıyorum ikisi de cocuk bakmaktan bıkmışlar..

Açıkçası bunun illa ki elzem bir ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

Deneriz olursa, alisirsa güzel olur, olmazsa seneye olur.

3 yaşında krese baslamamis, hatta şöyle söyleyim, direk ilk okula gitmiş bunun da hiçbir eksisini yaşamamış biri olarak söylüyorum.

Böyle şeyler keyif alındığı sürece güzeldir, ihtiyaçlar değişken ve kişiseldir diye düşünüyorum.

Tıpkı daha yaşına girmemis bebekleri, sıkıldıklari için bırakıp ise giden anneler ne kadar olağansa, bence aynı şekilde benim düşüncemin de gayet saglikli bir psikolojide olduğunu düşünüyorum.

Bende sen gbiyim 3 yas kizim var maddi acidan zorlanmaya basladik ise girsem tum gun kizimi krese verme fikrj beni cok dusunduruyor cok fazla saat napicak ne edecek neden okadar saat orda dursunki diyorum ne bileyim duygularim karmakarisik.. konu sahibi calisan insan evde durmaya can atiyordum ama 3 yildir evdeyim doguma kadar calismistim ve suan gercekten bunaliyorm evde calismaya alismismiyiz sosyal ortam eksikligi mi cocuk bakiminin zorlugu mu ne boyle dusunduren blmiyorm

ilk iki yil yaninda durun bebeginizin maddi olarak ihtiyaciniz yoksa. 1. de hemen ise basladim mecburiyetten. 2. de genelde yanindaydim. neler kacirdigimi sonradan anladim. yasarken cok anlasilmiyor.

evde bunalmak zorunda da degilsiniz. ise giderken biraktiginiz gibi arada kayinvalidenize birakip gezmeye gidebilirisniz yada kurslara gidebilirsiniz. ben calisirken firsat bulup yapamadigim cogu seyi yapiyorum. hic sıkılmaya fırsat olmuyor. bebeginizle de gezebilirsiniz. digeri bir anda kocaman oldu. kucukluk resimlerine bakiyorum cogu seyi hatırlamiyorum bile. zorunlu hallerde elbette calisilir ama mecbur degilseniz cocugunuz sizden vagimsizlasincaya kadar bekleyin. 2 yasa kadar anneye cok ihtiyaci var.

Yardımcı mı vardı ben ev işleri bitirip kızıma zaman ayıramıyorum evde çok sorumluluk var

sadece emme acisindan bile farkeder. 6 aylikken ki emme sıklığı ile 1 yas ayni mi.
Bu aradaki mesajımı okuduysanız bi sonraki mesajlarımıda okusaydınız keske
Yine de size de cevap vereyim;
Bebek acısından değil anne acısından zorlugunu söylüyorum söylemek istiyorum orda

Yardımcı mı vardı ben ev işleri bitirip kızıma zaman ayıramıyorum evde çok sorumluluk var

Bakıcı vardı

Bebek küçükken iyi uyurdu bakıcı arada yemek yapardı

Akşam vs de eşim toplardı

Bakıcı süpürürdü vs

Yani sonuçta sofra toplama yarım saat onları eşim yapardı

Bebek uyuyunca da yatardım ben

Suan 3 aylik olmak uzere diyemi bukadar zor bilmiyorum ama bırakıp hicbiryere çıkamıyorum. Annem ablamin yaninda oda dogurdu cunku kayinvalidem yazliga gitti belki de ondan bukadar bunaldim. Bebegim cok gazlı surekli ağlıyor. Goren herkes nekadar sıkıntılı bir bebek diyor :/ cok yalniz kaldim sanırım oyuzden is konusu gelince bukdr düşündüm...

Ay ne güzel hayat

ama ise gidince rahatlamiyor ki. gece uykusuzlugu cekip iste yine performans sergilemek gerekiyor. evdeyken o uyurken uyursun yine. gerekirse hic birsey yapmadan gunu bitirirsin. isteyken oyle degil. calisinca daha kolay olmuyor. sut de azaliyor falan. buyuk oglum ogle uykusu bile uyumaz beni beklerdi. ben gelince emerken yuzumu oksar oksar uzunca beni seyreder oyle olurdu. kucuk istedigi zaman keyfince emdi mesela. keske buyukde de izin haklarim olsaydi.

Bu aradaki mesajımı okuduysanız bi sonraki mesajlarımıda okusaydınız keske
Yine de size de cevap vereyim;
Bebek acısından değil anne acısından zorlugunu söylüyorum söylemek istiyorum orda
evet sonradan gördüm. zaten tum sayfalari okuyamiyorum her zaman. anne acısından hemen hemen ayni olur evet. hatta buyudukce birakmak daha zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…