İşe dönmek - mesai saati ve bebeğim..

üzülmeyin bn 3 aylıkken işe basladım öğlen geldim gerci ewe uzun zmn ilk zamanlar cok kaygılıydım önce bikaç ay annen sonra tanıdık birini buldum ewe kamera taktım merakettikçe özledikçe neyapıo diye girip baktım bn ewimde baktırıom cocugun düzeni bozulmuo kendi ewi heryönden iyi bnce. kameralar cok ğahalı dgl alın isterseniz. üzülmeyin sz ztn kocaman olmuş.

7 aylık başladım işe. Sabah 6 evden çıkıyorum akşam 6.30 geliyorum. Bakıcı bakıyor. Şu an 1 yaşına gelmek üzere.
Sabah emzirip çıkıyorum emerken uykuya dalıyor geri. gittiğimi görmüyor henüz büyüdükçe uyumaz muhtemelen. O zaman vedalaşırız diye düşünüyorum. Akşam geldiğimde bir tek yemek yediriyorum biraz oynuyorum yıkıyorum 8de uykusu geliyor uyutuyorum. Çok az görebilmiş oluyorum yavrumu. Ama yapacak bir şey yok. Artık şartlar böyle.
Diş çıkarma dönemlerimiz hastalıklı zamanlarımız zor geçiyor o zaman yapışıyor bırakmıyor işten izin alıyorum.
Sizin biraz daha büyük olduğu için daha kolay geçer. 2 yaşına kadar sabır sonrası zaten çok rahat olacak.
Ben bu yaz sonu kreşe başlayacağım. Çünkü evde yabancı bir kadınla yalnız başına bütün gününü geçirmesi beni rahatsız ediyor. Annenizin kıymetini bilin, içiniz rahat olsun bence

Evet kendi ev düzeni çok daha iyi olurdu ama şimdilik zor bizim için belki kışları annem gelebilir soğukta taşımamak için

Belki de evde düzgün çalışma ortamı olmayanlar, konforu olmayanlardır. Herkesin şartları bir olmuyor ya. Ben haftada 1 gün evden çalışıyorum şu an. Bebek bakıcı ben evde deliriyorum. Çıkıp kafeye falan gidiyorum gün içinde çalışabilmek için. Evim çok küçük. Çocuk ve bakıcı gürültüsü. Çocuğun sürekli evin içinde beni araması. Ne işime odaklnabiliyorum ne bebeğime.

19 aylık koca çocuğu emzirmek için uyandırmayın. Fazla mı duygusalsınız? Çevremde iş hayatına ortalama 6 ay -1 senede dönülüyor ve çalışma saatimiz aynı. sizin bir de anneniz bakacakmış. Bence pozitifliğe odaklanın.

İnşallah bebeklerimiz en güzel seçimleri yaparız. Büyüdükçe uyku zamanlar açılıyor daha çok vakit kalacaktır size

Bilmiyorum ya içgüdüsel bu hislerim annenin bebeğinden ayrılmama durumu gibi düşünüyordum buraya yazana kadar her gün ağladım ama galiba çocuğumdan çok kendi açımdan bir şeyler var gibi duruyor böyle anlıyorum artık

oğlum tam 19 aylıkken işe başladım
üstelik ev ile iş mesafem 1 saatlik mesafede
sizin gibi çok tereddüt ettim o saatte nasıl uyanacak nasıl o soğukta dışarı çıkarıcam diye
ilk 1-2 ay bana da ona da çok zor geldi tabi kolay diyemem
ama sonrası bir düzen oturtabilirseniz akşamları 1 saat bile olsa onunla ilgilenmeniz beraber yemek yemeniz vs.
zorluk olmuyor düşündüğünüz gibi karalar bağlamaya gerek yok inanın.
şuan 7 yaşında 1.sınıfa gidiyor hala o hareketlilik devam
ama o kadar özgüveni yerinde bir çocuk ki herşeyi kendi halleder ödevlerini yapar ben kontrol ederim.
asla pişman değilim onun iyiliği için iyiki çalışıyorum.

Bende pişman olacağımı düşünmüyorum zorlanacağım kesin ama dediğiniz gibi onun iyiliği için geleceği için en iyisini hazırlamak isterim inşallah da öyle olur .
Sizlerin cesaretiyle üstümden o duygusallığı attım gerçekten teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…