işe gelirken mutsuz gelmek

Profilinizde Dis Ticaretci oldugunuz yaziyor. Konularinizda cizim (teknik resim?) vb uygulamali orneklerden belirtiyorsunuz. Su an calistiginiz tempoda (full yabanci dil, sehir disi ve yurt disi seyahatlerin haftada bir oldugu) 22 sene calistim. Goreviniz tam olarak nedir? Ona gore yorum yapacagim.

aaa mesleği o şekilde yazdım ifşaa olmamak için,
işiim endtüsryel tasarım tarzı

kaftada kaç gün çalışıyorsunuz.

O iş yerinde mutlu değilseniz başka iş bulup çıkın bir an önce. Kafa huzuru en önemlisi bu hayatta.

Ayrıca eşiniz de bu kadar karışmasın nerede çalışacağınıza . Çalıştığınıza şükretsin bu devirde. Tötüne güvenmiyorsa da evlenmeseymiş bir zahmet. Kadın her zaman ve her şartta çalışamıyor ne yazık ki.

Kesinlikle, sadece emeklerinin karşılığını almanı istiyorum diyor... Ama ne kadar çok fazla para o kadar stres..
Şuan sadece çocuğum önemli...eve gelince kafa rahatlığıyla verimli vakit geçirmek..

Para kazanıyorsun ama kafan rahat olmdıktan sonra harcayasın bile gelmiyor. Benim kişliğim bu iş için uygun değil

Kızlar yaa o iş için görüştüğüm kadın seni arayacağım dedi perşembe günü aramadı hala, hatta ben aradım 2-3 kere izne çıkacağım yoğunum dedi. Off çok üzüldüm acaba aramayacak mi ki (?

+1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…