İşe girdiğim için pişmanım...

senin sorunun nasıl.

tek olmadığıma sevinsemmi üzülsemmi bilemedim. ben üzülmeyi seçiyorum yinede

ilkokul mezunu seviyesindeki insanlar başımızda o kadar küçük görüyorlar ki bizi. ben yüksek lisansımı yaptım adam kadar kibirli kendini beğenmiş değilim.

bende 3 aylık tapu müdürlüğünde bilgisayar işletmeniyim nefes alamıyorum aynen senin gibiyim hangi kurumda çalışıyorsun cnm merak ettim

Bunları şikayet edebileceğiniz bir merci makam bişey yok mu?

bence kimse kimsenin işini yapmasın.
iş ortamında senelerin getirdiği güven varsa iş yapın.
bir de amiriniz istediğinde.
herkes sorumluluğunu bilsin.
sizin durumunuz farklı çünkü siz fedakarlık yapmışsınız ama benim bir iş arkadaşım vardı:
sadece sınava hazırlanmak için izin alırdı ve ben de aynı sınava hazırlanıyordum.
o gelmiyor (öğretmenim)öğrencileri bana kalıyordu.
eğer aynı şey başıma glirse bense o işi ekstra gelerek kesin tamamlarım.
kimse öğrencimi almaz ben de bırakmam zaten.
baktım iş iyice yüzsüzlüğe vurdu öğretmenler odasında rezil ettim.
hastalıktır eyvallah ama enayi yerine konmak beni çok sinirlendirdi.

dediğim gibi senin durumun başka çünkü sen benim gibi kendi işini başkasına bırakmamışsın.
ama senin zor gününde kimse yok.
maalesef çoğu yer böyle şanslısın ki devlettesin.
güvencelerin var.
sen kendini kormalısın.
önlemler almalısın.
yoksa daha çok üzülürsün.

bir de öyle bir gruplaşma var ki. iğrenç ya anlatmakla olmaz.

ilkokul mezunu seviyesindeki insanlar başımızda o kadar küçük görüyorlar ki bizi. ben yüksek lisansımı yaptım adam kadar kibirli kendini beğenmiş değilim.

sorma bende yüksek lisanslıyım. seviyeleri ilkokul, ama lisans mezunları yada önlisans. okumayada bakmıyor işte...

bende 3 aylık tapu müdürlüğünde bilgisayar işletmeniyim nefes alamıyorum aynen senin gibiyim hangi kurumda çalışıyorsun cnm merak ettim

geçmiş olsun. kurumu söylemiyeyim. dedektifleri vardır felan aman uğraşamam birde...

Bunları şikayet edebileceğiniz bir merci makam bişey yok mu?

var. ama kimi kime şikayet ederim ki. çok sıkışırsam yaparım. yada gideceğim zaman. yoksa birşey çıkmaz. hepsi bir olur, ispat edemem. ispatlanmasa bu sefer onlara hak doğar. iftira etti diye savcılığa kadar gider, iş.

evet devletteyim hakkım var. ancak amirim zaten adil bir adam değil. kesinlikle değil. daha önce yazdığım gibi onlar bir kaç gün izinsiz gelmeyebilirler, yada işi hakkaniyetli dağıtmazlar. yanımdaki memurun hakkını yiyemem, yinede çalışır. ancak şefe iş vermezler. tüm işi yığarlar üstümüze. hangi işin nasıl yapıldığından haberleri olmaz.

ben böyle insanlara sinir oluyorum.
devlete bir şekilde girmiştir ve şimdi yatma zamanı diye düşünüyorlar.
bence bir sistem olmalı bunları denetleyen.
resmen devlette bazı yerler uyku kliniği gibi.
çalışanlar ağırdan alıyor işleri.
gerçekten kalıcılık yerşne dinamiklik olmalı artık devlet dairelerinde de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…