- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Acilen işe girmek ve kendi paramı kazanmak istiyorum. 6 aylık hamileyim. Evliliğimin konusunu açmak dahi istemiyorum. Bir önceki konuma bakabilirsiniz. PDR mezunuyum. Hamile olduğum için araba kullanarak uzak bir yere gidemiyorum kusuyorum. Yakın bir yerde iş ilanı gördüm. Eğitim danışmanlığı. Eğitimime göre düşük bir pozisyon diye düşünüyorum ama önemli değil. Bu işi alabilmek için neler yapabilirim benim için çok önemli. İş tecrübem yok. Geçen sene mezun oldum. Cv ye ne o yazabilirim? Yüzyüze görüşmek için çağırmalaırjı beklemeden gitsem nasıl olur? Görüşmede ikna etmek için ne diyebilirim? Ve ne kadar maaş verirler tahmini? Lütfen yardımcı olun
Acilen işe girmek ve kendi paramı kazanmak istiyorum. 6 aylık hamileyim. Evliliğimin konusunu açmak dahi istemiyorum. Bir önceki konuma bakabilirsiniz. PDR mezunuyum. Hamile olduğum için araba kullanarak uzak bir yere gidemiyorum kusuyorum. Yakın bir yerde iş ilanı gördüm. Eğitim danışmanlığı. Eğitimime göre düşük bir pozisyon diye düşünüyorum ama önemli değil. Bu işi alabilmek için neler yapabilirim benim için çok önemli. İş tecrübem yok. Geçen sene mezun oldum. Cv ye ne o yazabilirim? Yüzyüze görüşmek için çağırmalaırjı beklemeden gitsem nasıl olur? Görüşmede ikna etmek için ne diyebilirim? Ve ne kadar maaş verirler tahmini? Lütfen yardımcı olun
Yaşadığınız şehire uzak değil miAcilen işe girmek ve kendi paramı kazanmak istiyorum. 6 aylık hamileyim. Evliliğimin konusunu açmak dahi istemiyorum. Bir önceki konuma bakabilirsiniz. PDR mezunuyum. Hamile olduğum için araba kullanarak uzak bir yere gidemiyorum kusuyorum. Yakın bir yerde iş ilanı gördüm. Eğitim danışmanlığı. Eğitimime göre düşük bir pozisyon diye düşünüyorum ama önemli değil. Bu işi alabilmek için neler yapabilirim benim için çok önemli. İş tecrübem yok. Geçen sene mezun oldum. Cv ye ne o yazabilirim? Yüzyüze görüşmek için çağırmalaırjı beklemeden gitsem nasıl olur? Görüşmede ikna etmek için ne diyebilirim? Ve ne kadar maaş verirler tahmini? Lütfen yardımcı olun
Bulduğum iş evime arabayla on beş dkYaşadığınız şehire uzak değil mi
Evden para kazanabileceğim birşey yok mu peki benim kendi paramı kazanmam gerekiyor32 en fazla 37.haftaya kadar çalışabilirsiniz bu yüzden tercih edeceklerini pek sanmıyorum bu kadar kısa süre için.
Katalog ürünler satabilirsiniz aklıma ilk bu geldi.onun içinde iyi bir çevreniz olursa iyi olur.cevreniz yoksa pek satış yapamayabilirsiniz.Evden para kazanabileceğim birşey yok mu peki benim kendi paramı kazanmam gerekiyor
Katalog ürünler satabilirsiniz aklıma ilk bu geldi.onun içinde iyi bir çevreniz olursa iyi olur.cevreniz yoksa pek satış yapamayabilirsiniz.
Çok fazla eşyası olan ya da çok kaliteli marka şeyleri olan biri değilim ki 40 TL'ye aldığım ayakkabıyı satmaya kalksam biri alsa bile 5 10 TL kazanırımkanunen çalışamazsınız zaten iş yeri sizi bayılsa bile.eve iş veren yerler varsa etrafınızda boncuk nakış işi falan onları araştırabilirsiniz.gereksiz kullanmadığınız eşyalarını 2. el uygulamalarında satın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?