- 14 Ağustos 2018
- 21.138
- En iyi cevaplar
- 2
- 80.032
- 598
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Ailenin yaninda idare et. Mahcup ol. Ezil büzül. Ama idare et. Cocuk bi doğsun. Bi düze çık. Ancak o zaman çareler ararsın.Veriyor. Ama ben mahcup oluyorum.
MaalesefZaten en fazla 2 ay daha calisacagini dusunurler işe alacaklarini sanmiyorum. Bir de bunun dogum sonrasi izni de var. Hicbir yer bunu kabul etmez. Simdilik dogum yapana kadar evde yapabilecegin bir is bulmani oneririm. Dikis nakista iyiysen bir dikis makinesi alip bebek nevresimleri, puset ortusu, babynest, emzik zinciri falan yapabilirsin. Annen de biraz yatkinsa birlikte yaparsiniz. Cocugum olunca anladim ku bu iste saglam para var. Burdaki ev hanimlari baya kazaniyorlar bu isten. Instagram uzerinden de satiyorlar.
2020 kpssye çalışayım ama bir sene o adamın suratını ve beş kuruşun hesabını yapmasını nasıl çekicem. Birikmiş param olmadan bebekle nasıl boşanıcam?seni anliyorum ama gebelik varken is imkansiz. bu surecte 2020 kpss icin calismaya basla. bebegin buyudugunde vaktin olmayacak.
Şuan hamile olduğunuz için zor, ancak part time veya geçici işler verirler size ama en kötü ihtimalle kendiniz bu süreçte evde ilkokul öğrencilerine özel ders verebilirsiniz mesela.Acilen işe girmek ve kendi paramı kazanmak istiyorum. 6 aylık hamileyim. Evliliğimin konusunu açmak dahi istemiyorum. Bir önceki konuma bakabilirsiniz. PDR mezunuyum. Hamile olduğum için araba kullanarak uzak bir yere gidemiyorum kusuyorum. Yakın bir yerde iş ilanı gördüm. Eğitim danışmanlığı. Eğitimime göre düşük bir pozisyon diye düşünüyorum ama önemli değil. Bu işi alabilmek için neler yapabilirim benim için çok önemli. İş tecrübem yok. Geçen sene mezun oldum. Cv ye ne o yazabilirim? Yüzyüze görüşmek için çağırmalaırjı beklemeden gitsem nasıl olur? Görüşmede ikna etmek için ne diyebilirim? Ve ne kadar maaş verirler tahmini? Lütfen yardımcı olun
Bir sene sabreder cekersin sonra omur boyu kurtulmus olursun. Kpss calisirken motivasyon bile olur bu yasadigin zorluklar. Simdiden 2020 kpss icin calismaya baslamalisin bence.2020 kpssye çalışayım ama bir sene o adamın suratını ve beş kuruşun hesabını yapmasını nasıl çekicem. Birikmiş param olmadan bebekle nasıl boşanıcam?
Eczacı olmak istiyordum sayısal puanım düşük gelince tmden PDR okudumPdr mezunu olmanız sizin hayaliniz mi ?
Gerçi doğru erken doğum yapanlar oluyorDoğum ne zaman olur bilinmez 7 aylık doğum yapanda var suanda kimse karni burununda birini ise almaz
Sanırım bunu yapıcamBir sene sabreder cekersin sonra omur boyu kurtulmus olursun. Kpss calisirken motivasyon bile olur bu yasadigin zorluklar. Simdiden 2020 kpss icin calismaya baslamalisin bence.
Doğan Cüceloğlu da eşinden ayrılmış ya da YouTube'da çok fazla takipçisi olan Beyhan budak da evliliğinin ilk zamanlarında boşanma davası açılmış ve nafaka bile bağlandığı halde sonradan barışma olmuş. PDR psikolog diye üstün kişi kesinlikle sorun yaşamıyor diye mi düşünüyorsunuz. Ben en azından kendi arkadaşlarımda tanıdığım uzmanlarda öyle bir şeye rastlamadım. O zaman Dr olan biri de hiç hasta olmasın çğertmenin çocuğu öğretmene ihtiyaç duymasın böyle bir dünya mı var?Hamile, deneyimsiz ve PDR mezunu olmasına rağmen kendi söküğünü dikemeyen bir terziyi kurumuna danışman yapmaz hiçkimse. Boş hayallerle yaşayacağınıza pişmanlıklarınızdan ders alın artık. Oturun KPSS çalışın mesela. Ki o bile zor, bebekli bir hayat çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?