İşe girmek için ne yapabilirim?

konularını başından beri biliyorum.evliliğe hazır olmadan evlendin, her şey için eşini suçladın.çalışsan kpss'yi yapardın yapan nasıl yapıyor.ama sen ona bile eşine bahane buldun.koştur koştur hamile kaldın(bunlar hep karşılıklı aslında eşinin de saçmalıkları var).birbirinize karşılıklı olarak insan muamelesi yapmıyorsunuz ki.yok mu sizin aile büyükleriniz.alıcaklar sizi oturtup evli nasıl olunur onu anlatacaklar, danışmandan yardım alacaksınız.normalde erkenden evlendiniz boşanın derdim ama bir de çocuk var o kadar şeyin arasında.ona bunları yaşatmaya hakkınız yok.inatla küslükle hiçbir şey yürümez, çözülmez.herkes elini taşın altın koyacak.karşılıklı oturacaksınız, gururmuş kibirmiş senin yüzündenmiş bunları bir kenara bırakacaksınız.kimse sizi evlendirirken kafanıza silah dayamadı.çocuğu yaparken de.Allah korusun bu saatten sonra bu hır gür yüzünden o çocuğun başına bir şey gelse kendinizi nasıl affedeceksiniz?hepsi kör cehalet yüzünden.boşanmakmış , işmiş bırak bunları.her gün ayrı bir fikirle geliyorsun.hepsi de bir durup "ben napıyorum" dememekten oluyor.bir dur bir nefes al.önceliğin karnındaki.toplanın , oturun sakin sakin "karşılıklı konuşarak" çözüm sürecine girin.bir aile terapistine gidin muhakkak, ayrıca psikolog yardımı alın kendinize iki taraf da.olanla ölene çare yok.

Zaten en fazla 2 ay daha calisacagini dusunurler işe alacaklarini sanmiyorum. Bir de bunun dogum sonrasi izni de var. Hicbir yer bunu kabul etmez. Simdilik dogum yapana kadar evde yapabilecegin bir is bulmani oneririm. Dikis nakista iyiysen bir dikis makinesi alip bebek nevresimleri, puset ortusu, babynest, emzik zinciri falan yapabilirsin. Annen de biraz yatkinsa birlikte yaparsiniz. Cocugum olunca anladim ku bu iste saglam para var. Burdaki ev hanimlari baya kazaniyorlar bu isten. Instagram uzerinden de satiyorlar.

Başlığa cevap veriyorum: işe girmen için yapman gereken cumhurbaşkanının öz kızı olmak.

Dalga geçtiğimi düşünme. 6 aylık hamile bir kadın ancak bu şartlarda işe girebilir.

Memlekette işsizlik tırmanıyor. Ben tecrübeliyim gebelik yok. Gebelik düşüncesi yok ama yine iş bulamıyorum.

Senin konularını biliyorum. Gerçekten çaresizsin. Ama is bulamazsın. Başka bir çıkış yolu denemen lazım.

Keşke evlenmek ve hamilelik için ehliyet verilse. Toplumca o kadar muhtacız ki...

2 ay sonra ayrılacak deneyimsiz kişiyi velilerle yüz göz etmek istemezler. Ancak staj gibi ücretsize yakın çalıştırırlar onu da ayak işlerini göremeyeceğiniz için istemezler.
Deneyim ve süreklilik önemli özel sektörde.

seni anliyorum ama gebelik varken is imkansiz. bu surecte 2020 kpss icin calismaya basla. bebegin buyudugunde vaktin olmayacak.

Maalesef

Hamileyken işten çıkarıyorlar genelde, bir de hamileyken alacaklarını sanmam ama şu aylarında zor yani.

Şuan hamile olduğunuz için zor, ancak part time veya geçici işler verirler size ama en kötü ihtimalle kendiniz bu süreçte evde ilkokul öğrencilerine özel ders verebilirsiniz mesela.

2020 kpssye çalışayım ama bir sene o adamın suratını ve beş kuruşun hesabını yapmasını nasıl çekicem. Birikmiş param olmadan bebekle nasıl boşanıcam?
Bir sene sabreder cekersin sonra omur boyu kurtulmus olursun. Kpss calisirken motivasyon bile olur bu yasadigin zorluklar. Simdiden 2020 kpss icin calismaya baslamalisin bence.

Hamile, deneyimsiz ve PDR mezunu olmasına rağmen kendi söküğünü dikemeyen bir terziyi kurumuna danışman yapmaz hiçkimse. Boş hayallerle yaşayacağınıza pişmanlıklarınızdan ders alın artık. Oturun KPSS çalışın mesela. Ki o bile zor, bebekli bir hayat çünkü.

Doğum ne zaman olur bilinmez 7 aylık doğum yapanda var suanda kimse karni burununda birini ise almaz

Doğan Cüceloğlu da eşinden ayrılmış ya da YouTube'da çok fazla takipçisi olan Beyhan budak da evliliğinin ilk zamanlarında boşanma davası açılmış ve nafaka bile bağlandığı halde sonradan barışma olmuş. PDR psikolog diye üstün kişi kesinlikle sorun yaşamıyor diye mi düşünüyorsunuz. Ben en azından kendi arkadaşlarımda tanıdığım uzmanlarda öyle bir şeye rastlamadım. O zaman Dr olan biri de hiç hasta olmasın çğertmenin çocuğu öğretmene ihtiyaç duymasın böyle bir dünya mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…