İşe girmek için ne yapabilirim?

Eşim pişman evet sabah beni aramış sbaah namazına kaldırmak için telim kapalıydı. Zaten eve çağırıp duruyor ama içimde birşeyler koptu aklımdan gitmiyor o yaptıkları.

Malesef ise almazlar.
Bu azmi gecen sene gostermeniz lazimdi.
Suanda kpss ye ve bebeginize odaklanmaktan baska cikar yol yok gibi.

O neyin kafası öyle ya. Ya YouTube kanalı açsam o da üç ay dört ay sonra para kazanılmaya başlanıyor sanırım. Onun da çok yüksek olmadığını biliyorum yanlış bilmiyorsam. Of.

Eşim pişman evet sabah beni aramış sbaah namazına kaldırmak için telim kapalıydı. Zaten eve çağırıp duruyor ama içimde birşeyler koptu aklımdan gitmiyor o yaptıkları.
Ama mecbursun canim. Ailenin evinde cok kalamayacagini soylemistin. Ablan zaten oyle.
Bir de bebegini dusunmen lazim bu saatten sonra. Madem cocugu yaptiniz oturup anne baba olarak dogum icin gerekli sartlari hazirlayacaksiniz.

O neyin kafası öyle ya. Ya YouTube kanalı açsam o da üç ay dört ay sonra para kazanılmaya başlanıyor sanırım. Onun da çok yüksek olmadığını biliyorum yanlış bilmiyorsam. Of.
Youtube kanalında abonelerine ne sunmayı düşünüyorsun? Eşinle kavgalarını mi?

Kpss 85 yapmam gerekiyor ve onun için de geç kaldım. Bu sene için en azından
Yani bana kalirsa normal bir ise girmek icin de gec kaldiniz.
Doguma 3 ay var galiba. 2020 sinavi icin ufak ufak baslasaniz 3 ayda baya yol katedersiniz.
2020 icin erken olabilir ama cocuk dogmadan ne kadar konu hallederseniz o kadar iyi olur.

Ama mecbursun canim. Ailenin evinde cok kalamayacagini soylemistin. Ablan zaten oyle.
Bir de bebegini dusunmen lazim bu saatten sonra. Madem cocugu yaptiniz oturup anne baba olarak dogum icin gerekli sartlari hazirlayacaksiniz.
Çocuk kıyafetleri çoğu alındı. Bebek Arabası alındı. Beşik kaldı. Ivır zıvırlar bir de.

Aileniz maddi destek vermiyor mu? Bebek doğup en azından 3-4 aylık olana kadar iş bakmayın, sonrasında düşünün bence.

6 aylık hamilesiniz demek ki 2-3 ay sonra Doğum iznine ayrılacaksınız. Kim sizi neden işe alsın? 3 ay sonra ayrılacak elemanı hiçbir işletme işe almaz. Maalesef bunu daha önce düşünmeliydiniz. Mezun olduğunuz gibi bir yerde beklentinizden düşük bir pozisyonda da olsa işe girseydiniz en azından tecrübeniz olsaydı o zaman hamile kalsaydınız veya belli bir süre çalışıp işten ayrılsaydınız en azından Doğumdan sonra iş bulma imkanınız fazla olurdu. Şu an onun bile garantisi yok. Evden yapılabilecek günlük işleri araştırın derim, belediyelere vs de görüşmeye gidebilirsiniz bazen yardımcı oluyorlar belki size bir yol gösterirler

youtubedan para kazanman için minimum aylık 10 bin izlenmeye ulaşman gerekiyor.o da çok az bir miktara denk geliyor maddi olarak.

Çocuk kıyafetleri çoğu alındı. Bebek Arabası alındı. Beşik kaldı. Ivır zıvırlar bir de.
Saglikli bir anne ve ilgili babaya ihtiyaci var bebeginizin. Keske sorunsuz guzel bir hamilelik gecirseydiniz. Esinizi bir sure unutun. Bu gergin haliniz bebegi de geriyor. Erken doguma bile sebebiyet verir bu durum. Kari koca guzelce oturun konusun,ne oldugunu degil bundan sonra kimin ne yapacagini. Sonra evinize gidin,sadece doguma ve bebeginize odaklanin. Saglikli bir bebek dunyaya getireceginizin garantisini mi aldiniz da bu tehlikeyi yok sayiyorsunuz. Esiniz eve,size ve cocuguna bakmakla mukellef. Hayirliyisla dogum sonrasi duruma bakar netlestirirsiniz ne yapacaginizi. Hepimiz okuduk, okudugumuzun hakkini vermek istedik. Cok dogal. Ama en kiymetli varliginiz sizden ilgi ve sakinlik istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…