- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Eşim pişman evet sabah beni aramış sbaah namazına kaldırmak için telim kapalıydı. Zaten eve çağırıp duruyor ama içimde birşeyler koptu aklımdan gitmiyor o yaptıkları.Senin konularini takip ediyorum. Doguma surada kalmis 3 ay. Esinle en sonki olaylari ailene anlat, adam zaten pisman olmus. Annen baban esinle bir guzel konusma yapsin. Biraz da olsa akli basina gelir. Bu saatten sonra doguma hazirlan. Kiyafet besik hastane arayisi vs. Bebegin dogsun lohusaligi atlat esin hala ayni sekilde davranirsa o zaman düsünürsün bunlari.
Zaten ben senin bosanacagini dusunmuyorum.
Pdr mezunusun az sıksan kendini atanirsin be güzelim. Evlilik cocuk konusunda neden bu kadar acele ettin?
O neyin kafası öyle ya. Ya YouTube kanalı açsam o da üç ay dört ay sonra para kazanılmaya başlanıyor sanırım. Onun da çok yüksek olmadığını biliyorum yanlış bilmiyorsam. Of.Beni erkek arkadaşım var belki ileride evleniriz de ben hamile kalırım diye işe almamışlardı bir keresinde
Evden yapılacak işler için de sizin yeteneklerinizi bilmemiz gerek. Zaten hamileliğinizin sonuna yaklaşıyorsunuz işle uğraşabileceğinizi sanmıyorum.
Kpss 85 yapmam gerekiyor ve onun için de geç kaldım. Bu sene için en azındanMalesef ise almazlar.
Bu azmi gecen sene gostermeniz lazimdi.
Suanda kpss ye ve bebeginize odaklanmaktan baska cikar yol yok gibi.
Ama mecbursun canim. Ailenin evinde cok kalamayacagini soylemistin. Ablan zaten oyle.Eşim pişman evet sabah beni aramış sbaah namazına kaldırmak için telim kapalıydı. Zaten eve çağırıp duruyor ama içimde birşeyler koptu aklımdan gitmiyor o yaptıkları.
Ama şuan annenizin yanındasınız annenizin evine mi yoksa eşinizle kaldığınız eve miBulduğum iş evime arabayla on beş dk
Youtube kanalında abonelerine ne sunmayı düşünüyorsun? Eşinle kavgalarını mi?O neyin kafası öyle ya. Ya YouTube kanalı açsam o da üç ay dört ay sonra para kazanılmaya başlanıyor sanırım. Onun da çok yüksek olmadığını biliyorum yanlış bilmiyorsam. Of.
Yani bana kalirsa normal bir ise girmek icin de gec kaldiniz.Kpss 85 yapmam gerekiyor ve onun için de geç kaldım. Bu sene için en azından
AnnemAma şuan annenizin yanındasınız annenizin evine mi yoksa eşinizle kaldığınız eve mi
Çocuk kıyafetleri çoğu alındı. Bebek Arabası alındı. Beşik kaldı. Ivır zıvırlar bir de.Ama mecbursun canim. Ailenin evinde cok kalamayacagini soylemistin. Ablan zaten oyle.
Bir de bebegini dusunmen lazim bu saatten sonra. Madem cocugu yaptiniz oturup anne baba olarak dogum icin gerekli sartlari hazirlayacaksiniz.
Veriyor. Ama ben mahcup oluyorum.Aileniz maddi destek vermiyor mu? Bebek doğup en azından 3-4 aylık olana kadar iş bakmayın, sonrasında düşünün bence.
Öncrlikle bu düşüncenizdem vazgeçmelisinizEğitimime göre düşük bir pozisyon diye düşünüyorum ama önemli değil.
Annemin yanındayım şu an.Yaşadığınız çaresizlik boyunuzu aşmış. İçinde oldugunuz stres bebeğinizi de etkiliyor. Lütfen annenizin yanına gidin. Tatile diyip gidin ve asla geri dönmeyin. Hatta koruma kararı çıkartın. Pdr okumuş bir insansınız lütfen silkelenip kendinize gelin.
Bence iyi düşünün herkes eşi ile tartışır hatta kavga eder bunu büyütmeyin barışın zaten pişman olmuş çocuğunuzu da düşünün işe girmekten vazgeçip eşinizle barışın ve kalan süre ile mutlu olun doğum anına kadar Huzurunuz kaçmasın
youtubedan para kazanman için minimum aylık 10 bin izlenmeye ulaşman gerekiyor.o da çok az bir miktara denk geliyor maddi olarak.O neyin kafası öyle ya. Ya YouTube kanalı açsam o da üç ay dört ay sonra para kazanılmaya başlanıyor sanırım. Onun da çok yüksek olmadığını biliyorum yanlış bilmiyorsam. Of.
Saglikli bir anne ve ilgili babaya ihtiyaci var bebeginizin. Keske sorunsuz guzel bir hamilelik gecirseydiniz. Esinizi bir sure unutun. Bu gergin haliniz bebegi de geriyor. Erken doguma bile sebebiyet verir bu durum. Kari koca guzelce oturun konusun,ne oldugunu degil bundan sonra kimin ne yapacagini. Sonra evinize gidin,sadece doguma ve bebeginize odaklanin. Saglikli bir bebek dunyaya getireceginizin garantisini mi aldiniz da bu tehlikeyi yok sayiyorsunuz. Esiniz eve,size ve cocuguna bakmakla mukellef. Hayirliyisla dogum sonrasi duruma bakar netlestirirsiniz ne yapacaginizi. Hepimiz okuduk, okudugumuzun hakkini vermek istedik. Cok dogal. Ama en kiymetli varliginiz sizden ilgi ve sakinlik istiyor.Çocuk kıyafetleri çoğu alındı. Bebek Arabası alındı. Beşik kaldı. Ivır zıvırlar bir de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?