• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe gitmekten çok sıkıldım .............

Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama kendince tabi. Bide yaptığı iş beş dk iş benim için ama ona göre bütün haftasonu bana yardım etti oluyor. O kadar konuşacağına yapmasın daha iyi. İnsan bir bulaşık makinesini boşaltmaz mı ? Eve geliyorum yediği tabak tezgahın üstünde. Ütü yapıyorum salonda. Ütülü gömleği dolabına asmak zor geliyor. Bu hafta deniyorum Çarşamba oldu ütülü 5 gömlek pazar gününden beri salonda asılı. Götürmüyor her sabah oradan giyiyor. Çıldırıcam.

o saatte yola revan olmak demek zaten pil ömrünüde kısaltır. :) şaka bir yana canım çok erken bir saat haliyle vücut tükenir akşama kadar eve geldiğinde istirahat etmelisin kesinlikle.kızkardeşimde aşağı yukarı senin durumunda maaşınızda aynı sayılır.ütü bile yapmaz evde yemek nadir pişer.gerçekten vakit yok akşam 6,30 da evde ve halini bizzat gördüm kaldım yanında akşamları pert.solmuş canım kardeşim.Allahtan kayınvalidesi destek birde temizlikçi alıyor haftada bir.annem hep der ne beklersin bundan diye. çocuğuda var 5 yaşında.

Bu maaş azmi!!
Aldığınız maaş çoğu insanın aldığı maastan çok çok iyi.
Bu maaşla gayet rahat temizlikçi tutabilirsiniz.
Esinizin de size bu konuda karışmaya hakkı yok.
Kendi paranız ister temizlikçi tutar yukunuzu hafifletirsiniz yoksa da böyle sagliginizdan olursunuz.
Hiç bisey sağlıktan onemli değil.

Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama kendince tabi. Bide yaptığı iş beş dk iş benim için ama ona göre bütün haftasonu bana yardım etti oluyor. O kadar konuşacağına yapmasın daha iyi. İnsan bir bulaşık makinesini boşaltmaz mı ? Eve geliyorum yediği tabak tezgahın üstünde. Ütü yapıyorum salonda. Ütülü gömleği dolabına asmak zor geliyor. Bu hafta deniyorum Çarşamba oldu ütülü 5 gömlek pazar gününden beri salonda asılı. Götürmüyor her sabah oradan giyiyor. Çıldırıcam.

İşte bu durumda ben eşinize degil size kızarım,
size fayda sağlamadıgı gibi düşünmüyor da,
2700 degil de 2500 aldıgınızı farzedip o 200 lirayı görmiceksiniz.
15 günde 1 yardımcı alsanız, geri kalan tüm vaktinizi özellikle haftasonunu kendiniz için degerlendirebilirsiniz.

Ben dediğim gibi 4 yıldır bu şirketteyim. Gerçekten iyi bir okul bitirdim 2 yıl staj yaptım. Aldığım ücret piyasaya göre düşük . Ayrıca ciddi kredi borçlarım var ve çok az para kalıyor geriye

hakettigin daha fazla olabilir buna lafım yok, ama şuan elimizdekiler üzerinden hareket etmeliyiz.
Yani demem o ki yardımcı almak senin için lüks degil zorunluluk. bu ay elektrik faturasını ödemicem ben diyebiliyormusun. hayır.
Ama kimse ruh saglıgını düşünmüyor. Vücudunun da enerjiye ihtiyacı var, bunuda dinlenerek, güzel uyuyarak, iyi beslenerek, ve iyi hissederek yapabilirsin.
atıyosunuz kendinizi geri plana sonra gelsin depresyonlar, mutsuzluklar, hastalıklar (allah korusun)
yapma lütfen.

en iyisi başka bir iş aynı şartlar altında bende çalışıyorum cumarteside burdayım daha iyi bir iş arayacağım sende öyle yap ne yazık ki özel sektör böyle

Alışmış
Bırak bulaşıklar kalsın
Gömleğini de ütüleme giyecek bişey bulamayınca jetonu düşer belki
Ütülü gömleği bile kaldırmaktan aciz, saygısızlık yapıyor sana

Alışmış
Bırak bulaşıklar kalsın
Gömleğini de ütüleme giyecek bişey bulamayınca jetonu düşer belki
Ütülü gömleği bile kaldırmaktan aciz, saygısızlık yapıyor sana

Hatta gömleği yıkamasın bile bence

En kötü ayda bir kere genel dip köşe temizliğe kadın alın siz de haftada bir toz alma, süpürge, banyoları ovma ,ütü gibi işleri yapın çok da her şeye titizlenmeyin bırakın mükemmel olmasın arada tozlu kalsın dinlenin kendiniz de zaman ayırın.

Ben eve temizlikçi alcaksam eşime sormam bile. Ev işlerine yardım etmezse ona neymiş ki. Temizlikçi olayını da kendim için gereksiz görüyorum çünkü eşime ne dersem yapar. Çalıştığımdan beri elime süpürge bile almadım. Ama yapmasaydı çağırırdım eve yardımcı keyfime bakardım.

bende aynen sen gibiyim birde üstüne çocuk
bana da bazen tek çalışan sen değilsin diyor ama artık hem asabi hemde hastalıklı bir insan oldum çıktım 2. çocuğu yapıp işten ayrılacağım :D

Çamaşır makinesini çalıştırmak, çamaşırları asmak
Bulaşık makinesini boşaltmak
Çöpleri atmak
Evi silip süpürmek gibi işler erkeğe daha uygun bence ( :

Kadınlar mutfak dolabını silsin, camı silsin, buz dolabını silsin, bulaşıkları yerleştirsin..
İnce işleri ince insanlar yapmalı :KK70:

Yemekse dönüşümlü olabilir, olmadı arada dışardan alınabilir
Çalışıyosak robot değiliz ev işleri tökezleyebilir bazen

Back
X