- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi cancangunes
2700 maaşım .
hakikaten çok azmış, asgari ücretin birazcık üstü mü ne :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2700 maaşım .
Ben dediğim gibi 4 yıldır bu şirketteyim. Gerçekten iyi bir okul bitirdim 2 yıl staj yaptım. Aldığım ücret piyasaya göre düşük . Ayrıca ciddi kredi borçlarım var ve çok az para kalıyor geriyehakikaten çok azmış, asgari ücretin birazcık üstü mü ne :)
Eşim yardımcı olmaya çalışıyor ama kendince tabi. Bide yaptığı iş beş dk iş benim için ama ona göre bütün haftasonu bana yardım etti oluyor. O kadar konuşacağına yapmasın daha iyi. İnsan bir bulaşık makinesini boşaltmaz mı ? Eve geliyorum yediği tabak tezgahın üstünde. Ütü yapıyorum salonda. Ütülü gömleği dolabına asmak zor geliyor. Bu hafta deniyorum Çarşamba oldu ütülü 5 gömlek pazar gününden beri salonda asılı. Götürmüyor her sabah oradan giyiyor. Çıldırıcam.
Ben dediğim gibi 4 yıldır bu şirketteyim. Gerçekten iyi bir okul bitirdim 2 yıl staj yaptım. Aldığım ücret piyasaya göre düşük . Ayrıca ciddi kredi borçlarım var ve çok az para kalıyor geriye
Çok da fena değil hani.2700 maaşım .
mesela ben :) bende cok düsük düyünce asgari ücret sandım gaytte cok iyi bide cumartesi tatilbence maaşınız gayet iyi.
Asgari ücretle haftanın 6 günü çalışan kadınlarımız var..
bunu yeni gördüm haftanın 6 günü çalışıyorum özel sektördeyim çok büyük bir şirket hem yönetici asistanıyım hem satış hem pazarlama asgari ücret alıyorum. şükredin.2700 maaşım .
AlışmışEşim yardımcı olmaya çalışıyor ama kendince tabi. Bide yaptığı iş beş dk iş benim için ama ona göre bütün haftasonu bana yardım etti oluyor. O kadar konuşacağına yapmasın daha iyi. İnsan bir bulaşık makinesini boşaltmaz mı ? Eve geliyorum yediği tabak tezgahın üstünde. Ütü yapıyorum salonda. Ütülü gömleği dolabına asmak zor geliyor. Bu hafta deniyorum Çarşamba oldu ütülü 5 gömlek pazar gününden beri salonda asılı. Götürmüyor her sabah oradan giyiyor. Çıldırıcam.
Alışmış
Bırak bulaşıklar kalsın
Gömleğini de ütüleme giyecek bişey bulamayınca jetonu düşer belki
Ütülü gömleği bile kaldırmaktan aciz, saygısızlık yapıyor sana