- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi cancangunes
Dayanamiyorsan hedef tarih ayarla. Artik borclar bitince mi, eliniz kolaylasinca mi bilmem. O tarihte cikacam de. Kocani da ikna et cik. Hem is, hem ev, hem cocuk cooook zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2700tl az bir maaş mı?
Ben bu kadar maaş alsam çocukta yaparım kariyerde.
Gerçi 2700tl maaş almadan da hem çalışıp hem çocuk yapacağım inşallah.
Ayrıca temizlikçi istemeyen şahıs yan gelip yatmayacak bir zahmet.
Bir kadınla anlaşın ve çağırın. Eşiniz kadın geldiğinde görsün. Kadını evden kovacak hâli yok ya? Lütfen kendinizi yıpratmayın, her işe siz yetişemezsiniz.Bu arada çocukta olsun çok istiyorum . Çünkü yaşım 29 . Hemen olur mu olmaz mı bilmiyorum. Hayalim 2 çocuğumun olması ama ben 3 yıl daha beklersem ilk çocuk için 2. çocuğu yapamayabilirim. Bilmiyorum kafam iyi karışık. Yorgun hissediyorum kendimi. Hayat çok pahalı. Temizlikçi ile ilgili de şöyle bir durum var . Ayda 2-3 kere temizlik alabilecek durumumuz var ama eşim bunun gereksiz olduğunu düşünüyor. Bende yardım ederim yaparız diyo. Ama yardım ettiği yok tabi.
Bir kadınla anlaşın ve çağırın. Eşiniz kadın geldiğinde görsün. Kadını evden kovacak hâli yok ya? Lütfen kendinizi yıpratmayın, her işe siz yetişemezsiniz.
Ben dediğim gibi 4 yıldır bu şirketteyim. Gerçekten iyi bir okul bitirdim 2 yıl staj yaptım. Aldığım ücret piyasaya göre düşük . Ayrıca ciddi kredi borçlarım var ve çok az para kalıyor geriye
Bende haftasonuı 2 gun temızlık ıcın cok fazlaBu arada çocukta olsun çok istiyorum . Çünkü yaşım 29 . Hemen olur mu olmaz mı bilmiyorum. Hayalim 2 çocuğumun olması ama ben 3 yıl daha beklersem ilk çocuk için 2. çocuğu yapamayabilirim. Bilmiyorum kafam iyi karışık. Yorgun hissediyorum kendimi. Hayat çok pahalı. Temizlikçi ile ilgili de şöyle bir durum var . Ayda 2-3 kere temizlik alabilecek durumumuz var ama eşim bunun gereksiz olduğunu düşünüyor. Bende yardım ederim yaparız diyo. Ama yardım ettiği yok tabi.
vitamin hapı al bnce hatta multivitaminBen İstanbul 'da yaşıyorum. İyi bir şirkette iyi sayılabilecek bir pozisyondayım. Buna karşın aldığım maaş düşük. Herkesin çok iyi bildiği prestijli bir şirket olmasına karşın maaşlar düşük genel olarak şirkette. 4 yıldır bu şirketteyim.1 buçuk yıllık evliyim. Ve gerçekten çok yoruldum. Zaten evliliğe adapte olmak yeterince zorken bide iş . Sabah 6 :25 te evden çıkıyorum . Akşam eve geliyorum yemek hazırla evi toparla zaten erkenden uykum geliyor. Cumartesi pazar ev temizliği yapıyorum. Çamaşır yıkıyorum ve ütü yapıyorum. Günlerim böyle geçiyor. Temizlikçi almak istiyorum. Ona da eşim karşı çıkıyor. Boşa para vermeyelim diyor. Haklı. Aslında çocuk düşünüyorum. Onuda eşim istemiyor evlenirken kredi borçları yaptık. Onların ödemeleri var. Ben fiziksel anlamda kendimi çok güçsüz hissediyorum. Gerçekten akşam kıpırdayacak halim olmuyor. Biliyorum benim gibi çalışan çok insan var ama benim dermanım kalmadı. Hep gergin sinirliyim. Eşimle de geriliyoruz. Nasıl yapsam bilemiyorum.