İse gitmeli miyim ?

Çok üzüldüm, boşan demek haddim değil kimsenin de günahına giremem ama ben çalışmam için zorlayan bir adamı gurur meselesi yapardım herhalde ve istemezdim, ne okuyordunuz
Iktisat canım.bende tam böyle düşünüyorum baskı yaptığı için .

Burda demek istediğim o değil. Bazıları olayı " koca parası yemek" e getiriyor. Bu çirkin. Yoksa evde çocuğunuza bakıyorsun zaten. Adamın " bakıyorum" diye de nitelendirmemesi gerek bu durumu..
Benim koca parası yemek gibi bir derdim yok ki ben konu da yazdım zaten

Neden? Evlenen iki kisi. Maddi gucu yuklenen neden sadece erkek? Maddi gucune guvenmiyorsa degil ev islerine ortak olmuyorsa,maddi zorluklari paylasmiyorlarsa, aile iliskilerini yonetemiyorlarsa evlenmesinler.
Ama kadin ve bebekli olunca zor oluyor bence hayat o kadar da müşterek degil

Eski konularını biliyorum.
Kocan seni öldüresiye dövüyor.
Şu an çalışmamak gibi bir lüksün olmamalı
Bu adamdan kurtulup çocuğunun başında sağ salim kalıp bakmak istiyorsan çalış!!
Haklısın canım evde kaldıkça daha kötü oluyor hersey

Bence calisin esinizede dyinki ben ise baslicam ama sirf stajim yanmasin die senin bu davranisina gore sana yardmci olmak için degl hirpalamak nedemk benle bi dogru duzgn kons ilk once de 6 ay sabrediver cnm snde bebeğine bakan vrsa

Nasıl pis bi zihniyetiniz var sizin ya. bu borcun içinde neden çocuk yaptınız? Eşiniz enayi mi o zaman çalışıp size para getiriyor size bakıyor?

Bi de şey diyen olmuş nerde karısını çalıştırmayan mert erkekler. Hey yavrum hey. siz de eşinizi kullanıyorsunuz o zaman çok net.

Sizi hırpalaması konusuna girmiyorum bile tamamen yanlış. O size fiziksel şiddet uyguluyor siz ona psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Borç ne borcu onu da çok merak ettim.[/QUOTE]
Keşke eski konularimi bi okusaydiniz o zaman bana bu yorumu yapmazdiniz .

Ben eski konularına şimdi bir baktım da.. daha da ağır eleştiresim geldi mesela anlayışlı olmak yerine.. hızlı geçtim ama aldatma da var anladığım kadarıylaa.. şiddet de var ziyadesiyle..
Kim ne derse desin beklemeyeceksin bacım ozaman bu adamın başını. Öyle hayat mı yaşanır .

evet canım yapamıyor 1 yil daha dur diyorum ama yok

Üzgünüm ama bencilsin ozaman.. elektrik su ödüyor diyorsun da maaşınla e bi zahmet bunun yapılmasını sen de iste yani.. borç da ev için yapılan borçmuş.. tuhaf.
Benim maasimla ödüyor ben mi bencil oluyorum. Ben çalışırken aylarca evde yattı yeri geldi aldattı beni dövdü beni bunun adı bencillik mi oluyor sizce ?

Bence calisin esinizede dyinki ben ise baslicam ama sirf stajim yanmasin die senin bu davranisina gore sana yardmci olmak için degl hirpalamak nedemk benle bi dogru duzgn kons ilk once de 6 ay sabrediver cnm snde bebeğine bakan vrsa
Öyle yapacam canım işime gelir zaten staj olmadan hiç bir şey yapamam kendim ve bebeğim için en doğrusu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…