Iktisat canım.bende tam böyle düşünüyorum baskı yaptığı için .Çok üzüldüm, boşan demek haddim değil kimsenin de günahına giremem ama ben çalışmam için zorlayan bir adamı gurur meselesi yapardım herhalde ve istemezdim, ne okuyordunuz
Benim koca parası yemek gibi bir derdim yok ki ben konu da yazdım zatenBurda demek istediğim o değil. Bazıları olayı " koca parası yemek" e getiriyor. Bu çirkin. Yoksa evde çocuğunuza bakıyorsun zaten. Adamın " bakıyorum" diye de nitelendirmemesi gerek bu durumu..
Ama kadin ve bebekli olunca zor oluyor bence hayat o kadar da müşterek degilNeden? Evlenen iki kisi. Maddi gucu yuklenen neden sadece erkek? Maddi gucune guvenmiyorsa degil ev islerine ortak olmuyorsa,maddi zorluklari paylasmiyorlarsa, aile iliskilerini yonetemiyorlarsa evlenmesinler.
Ya maaşı aldığım gibii elektrik su.kirayi benim maaşla ödüyor zaten
Yok ona da maaş vermeyecem bir kaç larca hediye alırız telefon üst baş gibi+++++
Ayrıca kaynınızın kızı mı 1000tl alacak kayınvalideniz yardım ettiği halde? Kv baksın daha iyi o zaman?
Tamamen evimiz için harcanan evlilik bekarken aileme çektiğim kredi karışık hepsiBorç ne borcu peki? Çalışıyım hepsi benim mi olsun diyorsun?
Haklısın canım evde kaldıkça daha kötü oluyor herseyEski konularını biliyorum.
Kocan seni öldüresiye dövüyor.
Şu an çalışmamak gibi bir lüksün olmamalı
Bu adamdan kurtulup çocuğunun başında sağ salim kalıp bakmak istiyorsan çalış!!
Evet 6000 lik düzenli ödediğimiz borcu bitirmeyeDoğru mu anladım eşin sana 2 ay çalış sonrasına karışmam mı dedi? Neye yarayacak bu 2 ay??
Tamamen evimiz için harcanan evlilik bekarken aileme çektiğim kredi karışık hepsi
Bence calisin esinizede dyinki ben ise baslicam ama sirf stajim yanmasin die senin bu davranisina gore sana yardmci olmak için degl hirpalamak nedemk benle bi dogru duzgn kons ilk once de 6 ay sabrediver cnm snde bebeğine bakan vrsaMesleğim de kademeli olarak staj var son aşama da doğum yaptım 2 yıllık staj şartı vardı 1 bucuk yila yakini tamam yaklasik 6 aylik eksigim var .gümrük müşaviri olacam eğer tamamlarsam inşallah. Şuan çalışmıyorum
çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi.60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum((
Ailene cektigin paraysa tabi ki calisacaksin. Adam neden senin ailenin bircunu odesin ki?Tamamen evimiz için harcanan evlilik bekarken aileme çektiğim kredi karışık hepsi
Yok etmezlerablanız kardeşiniz sizi evinde 6 ay masrafları karşılama karşılığında kabul edecek kimse yok mu
17 yaşında bir ergene emanet edemezdim ben olsam bende çalışmaktan yanayım ama bebeğin çok küçük en az iki yaşına kadar yanında olman birbirinize alışıp doyması açısından çok daha iyi..bir kadının erkeğe ihtiyacı olmadan kendi ayakları üzerinde durmasından yanayım ama ortada bir bebek var ve onun paradan daha çok anneye ihtiyacı var madem bu kadar üstesinden gelemiyor sorumluluklarının ne diye evlendi ..kadin da erkekte birine güvenmeden hayatını çocuğunu ailesini idare edebilmeli bence ..senin eşin bunu yapamıyor malesef
Benim maasimla ödüyor ben mi bencil oluyorum. Ben çalışırken aylarca evde yattı yeri geldi aldattı beni dövdü beni bunun adı bencillik mi oluyor sizce ?Üzgünüm ama bencilsin ozaman.. elektrik su ödüyor diyorsun da maaşınla e bi zahmet bunun yapılmasını sen de iste yani.. borç da ev için yapılan borçmuş.. tuhaf.
Öyle yapacam canım işime gelir zaten staj olmadan hiç bir şey yapamam kendim ve bebeğim için en doğrusu buBence calisin esinizede dyinki ben ise baslicam ama sirf stajim yanmasin die senin bu davranisina gore sana yardmci olmak için degl hirpalamak nedemk benle bi dogru duzgn kons ilk once de 6 ay sabrediver cnm snde bebeğine bakan vrsa
Benim maasimla ödüyor ben mi bencil oluyorum. Ben çalışırken aylarca evde yattı yeri geldi aldattı beni dövdü beni bunun adı bencillik mi oluyor sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?