Haklısın canım ama ben çalıştığım zaman da bütün parama el konuluyor ve acikcasi kendimi kullanılmış gibi hissediyorumBöyle olunca da çalışmak istemiyorum
Böyle bir adama nasıl dayanıyorsunuzMerhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorumama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden ((
Tabiki çirkin. Baskının her türlüsüne karşıyım. Ama kadınlar da erkek bana bakcak moduna girmemeli.
Böyle bir adama nasıl dayanıyorsunuz
Haklısın canım bugün hırpaladı ama eskiye dayalı şiddet de varBence bu adam hirpalamaya filan basladiysa calismak lazim. Kocaniz icin degil kendiniz icin. Yarin birgun isler iyice kotuye giderse ekonomik ozgurlugum var der vurursunuz tekmeyi. Zira hirpalamak da şiddettir ve artmasi muhtemel
Çok üzüldüm, boşan demek haddim değil kimsenin de günahına giremem ama ben çalışmam için zorlayan bir adamı gurur meselesi yapardım herhalde ve istemezdim, ne okuyordunuz((hiç sorma yerim de kim olsa katil olurdu
Çok mantıklı ama bebeğimi bırakmaya korkuyorumDuygusal değil rasyonel ve uzun vadeli düşün derim zira adam sinyal vermeye başlamış bebek çok ufak değil 10 ay sen bakmışsın stajı bile bitirsen kar
Bebegim büyüyen e kadar baksın yani ne olacak lüks bir şey istemiyorum ki yeme içme ve bebeğime bakmak
Çalışan bir kadınım.
Kocama güvenim yok.
Mesleğim olmasaydı kafayı yemiştim.
Kadının meslek sahibi olması mükemmel kocaya sahip olmasından daha önemli..
Yine de evlenmek isteyen erkek eşinin çalışmasına değil sadece kendine güvenerek evlenebilmeli bence.
O güveni yoksa da bekar dursun :)
Çalışan bir kadınım.
Kocama güvenim yok.
Mesleğim olmasaydı kafayı yemiştim.
Kadının meslek sahibi olması mükemmel kocaya sahip olmasından daha önemli..
Yine de evlenmek isteyen erkek eşinin çalışmasına değil sadece kendine güvenerek evlenebilmeli bence.
O güveni yoksa da bekar dursun :)
Neden? Evlenen iki kisi. Maddi gucu yuklenen neden sadece erkek? Maddi gucune guvenmiyorsa degil ev islerine ortak olmuyorsa,maddi zorluklari paylasmiyorlarsa, aile iliskilerini yonetemiyorlarsa evlenmesinler.
+++++Ben olsam bir gün bosanabilecek olma ihtimalini göz önünde bulundurup çalışırdım
E kimse girmesin işte. Herkes kendine güvensin önce. Yine de iki tarafın çalıştığında daha rahat bir hayat olacağı realitesi var diyorum.
Maddi gücüne güvensin önce karısının çocuklarına bakma gibi durumlarda çalışmak istememesi durumunda
ben hepimize bakarım diyecek kafası olsun.
Ev işlerine ortaklık ikinci sırada benim için.
Haa ben de çalışıyorsam zaten seve seve değil afedersiniz eşek gibi ev işlerine ortak olacak :)
Nerede kaldi calistirmayan yigitler diyen kisinin sanmiyorum ev islerine yardim edecek birini bulmasini.
Nerede kaldi calistirmayan yigitler diyen kisinin sanmiyorum ev islerine yardim edecek birini bulmasini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?