Benim maasimla ödüyor ben mi bencil oluyorum. Ben çalışırken aylarca evde yattı yeri geldi aldattı beni dövdü beni bunun adı bencillik mi oluyor sizce ?
Fedakarlık değil kullanılmış olarak gördüğüm için arkadaş bana bencilsin dediBencillik değil, bu artık kendinden vazgeçmek, ödün vermek.
Sen fedakarlık sanıyorsun, ama alakası yok.
Fedakarlık değil kullanılmış olarak gördüğüm için arkadaş bana bencilsin dedi
Ev yaptılar ev satılınca hakkımi alacağım onlardan tabiAileniz bu parayla ne yapti? Bir mülk aldilarsa payiniza düşeni isteyebilirsiniz
Yapacam yapacam canım az kaldı diyorum ya az kaldıYapma...
Çok gençsin.
Annesin.
O çocuk büyüyecek.
Aklı erecek, ve gördüğü şiddetten ve sarsıntılı çocukluk anısından öte bir şey olmayacak.
Git.
Ailen almıyorsa sığınma evine git, ama orada kalma.
Ölmeyi mi bekliyorsun?
Kolunu, bacağını tamamen kaybetmeyi mi?
Okumuyor muyuz onlarca cinayet haberlerini haberlerden?
Görmüyor muyuz, yorulmadık mı şiddetten?
Yorulmadık mı üçüncü sınıf görülmekten?
Yapma.
Konularını içim acıyarak okuyorum.
Geçen bir tanesini okurken gözlerim dolu, kalbime taş oturdu.
Yapma, rica ediyorum.
Sen evlat yetiştiren anne, bu denli vazgeçme kendinden.
İmkanları kullan, şikayetlerde bulunup çekmekle olmaz o iş.
İşe gireceksin, yine dayak, yine şiddet.
Bitmiyor yahu, adam sıkıldıkça spor yapar gibi şiddete baş vuruyor...
Eşimi çalıştırmam diyen maço saygısız erkekler de onların temsil ettiği anlayış da ölsün gebersin zatenNerede o eşimi çalıştırmam diyen mert adamlar..
Şimdi hepsi maaş hesaplıyor gün sayıyor falan..
Erkeklik öldü yeminle.
Neden okulunu stajını bitirmeden evlendin? Kaç yaşındasın? Kocan çok kaba biri ve seni sevdiğinden şüpheliyim malesef. İyi bir eş ve baba olduğu düşüncesiyle mi çocuk yaptın peki? Çocuğun bu kadar küçükken kocan zorluyor diye calismamalisin. İş dayağa varırsa darp raporu al şikayetçi ol. Bu ne böyle çocuğunu mendil satmaya yollayan serseri herifler gibiMerhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorumama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden ((
Canim öncelikle yediğim dayaklar beni doğuran ananın hiç umrunda değil. Ilk dayağı yiyip gidip söylediğimde elalem e der diye sahip çıkmadi.babam da onların istemediği bir evlilik yapmış olduğum için hoşuna gitti galibaCnm eski konularınida okudum sen neden hala birliktesin ki siddet varms aldatms ayril seviyomsn yoksa bu adami? Calismalimiym die baslik atmissin bu adamdan nasil kurtulurum diye bir an once isine bak o birclu oldugundan napacagni sasirnis senin yakani ondan birakmiyor kendi ödememek icin bosansan belkide umrunda olmayacak o borçları odetip naparsan yap dicek karar sana kalmis ama koruma kararimi cikarttrsin sana siddet uygulrkn ses kaydi yap video cek ispatla ve sunu dusun ben 6 ay bu adama sabredip borcuna az yardim edip (onuda senden vazgecmesi icin yardm edcksin) bekliceksin yada yarin gidip cok ciddyim bosanma davasina basvrcaksin bunu iyi dusun senide bi ana dogurdu yazik deglmi her gun dayak o pidlik insan nasil kiyabiliyo cocugun var ona bir evlat vermssin ilgisiz baba kac kurtul daha iyilerini bulrsun elbet seni anlayan biri cikacaktr mutlu bor yuva kurarsin etrafta cok ornegi var-Mihrimah
Evet canım öyle yapmaliyimŞimdi çalışıp stajını tamamlayıp okulunu bitirip ayakların üstünde durmazsan nasıl boşanacaksıb. Eşin değil kendin ve çocuğun için yapmalısın sanki bunu.
Okudum onlarn hepsni sen bana sunu de o adama sabredip 6 ay calisip biraz para verip borcunu odeyip tmaamen sendne kurtulmasini mi istiyosn yoksa sahip ckmadilar demeye devmmi etcksin mecbr etckler polisle git annenlerin kapisina o borc bitmeden ondan ayrlmak istemiyor snden bence rabbim kmsenin basina vermesn cok üzücü ben yenievliyim insan korkuyorCanim öncelikle yediğim dayaklar beni doğuran ananın hiç umrunda değil. Ilk dayağı yiyip gidip söylediğimde elalem e der diye sahip çıkmadi.babam da onların istemediği bir evlilik yapmış olduğum için hoşuna gitti galibaçocuk olmadan önce defalarca kapılarına gittim ayrılacam dedim kızdılar geri gonderdiler her defasında mahkeme kapısından döndük.iki kere şikayet ettim ve uzaklastirma aldım
Şu an uzaklastirma kararına rağmen ailem.beni geri yolladı. Sığınma evine girdim annem bebekle orda yapamazsın buraya gel dedi ciktim beni geri yolladılar daha yazamiycam((
Canim 24 yaşım da evlendim .açıkçası evlilik de eşimin zorbalığı ile oldu bir anda neye uğradığımi şaşırdım hayatım karardıNeden okulunu stajını bitirmeden evlendin? Kaç yaşındasın? Kocan çok kaba biri ve seni sevdiğinden şüpheliyim malesef. İyi bir eş ve baba olduğu düşüncesiyle mi çocuk yaptın peki? Çocuğun bu kadar küçükken kocan zorluyor diye calismamalisin. İş dayağa varırsa darp raporu al şikayetçi ol. Bu ne böyle çocuğunu mendil satmaya yollayan serseri herifler gibi
Allah kimsenin başına vermesin .mecburen sabretmeliyim yoksa oğlumun ve geleceğimi garanti altına alamam .ama eşimin hapse girme ihtimali var daha önce ki şiddet olayında şikayet ettiğim içinOkudum onlarn hepsni sen bana sunu de o adama sabredip 6 ay calisip biraz para verip borcunu odeyip tmaamen sendne kurtulmasini mi istiyosn yoksa sahip ckmadilar demeye devmmi etcksin mecbr etckler polisle git annenlerin kapisina o borc bitmeden ondan ayrlmak istemiyor snden bence rabbim kmsenin basina vermesn cok üzücü ben yenievliyim insan korkuyor
Insallah girer ins rabbim buyuk e bisandktn snra garanti altina alamiyormsn 1 yasina gelck hadi 2 3 4 5 kaca kadr sabretcnAllah kimsenin başına vermesin .mecburen sabretmeliyim yoksa oğlumun ve geleceğimi garanti altına alamam .ama eşimin hapse girme ihtimali var daha önce ki şiddet olayında şikayet ettiğim için
Ya ben bugüne kadar ne aile parası ne koca parası yemedim zaten 10 aydır çalışmıyorum. Doğum parası ve 6 ay boyunca işsizlik maaşı aldım maaş bitti koca çalış diyor bazı arkadaşlar yorum yapmış ama yani hamileyken de karnım burnumda metrobüsler de gittim geldim ayakta perişan haldeBoyle dusunmekte cok uzucu eski aile hayatlari yok . . Ama ben suan calisiyorm kendim icin emekli olabilmek icin senelerce devm ediyorm 8 senedir calsyrm evlendim devm ettm evlendgmde 5 senelik calisyrdum. . Dunyann bin birturlu hali var kendim icin yatirim ypmak istiyorm cnku ailende biyere kadr sana para verr destekler emekli olamassmda zor gunlr icn biriktrmek istyrm esim ile harcamak istiyorm ama adam olurlarsa
Ben anladm sizi merk etmeyn eski konularnizi bu saatte usenmedm okudm tebbeti okuyun eşinize defolsn gtsin yuzune bkmayn daha cok gencsunz sizn rabbimin verms oldgu bir gucunuz vr evladniz vr neguzlYa ben bugüne kadar ne aile parası ne koca parası yemedim zaten 10 aydır çalışmıyorum. Doğum parası ve 6 ay boyunca işsizlik maaşı aldım maaş bitti koca çalış diyor bazı arkadaşlar yorum yapmış ama yani hamileyken de karnım burnumda metrobüsler de gittim geldim ayakta perişan halde
Şimdiki sabrım mahkeme sonucuna göre canım mahkemeyi bekliyirumI
Insallah girer ins rabbim buyuk e bisandktn snra garanti altina alamiyormsn 1 yasina gelck hadi 2 3 4 5 kaca kadr sabretcn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?