Yok canım ben evlenmeden önce ailem için kredi çektim .evliliğimi istemediler 20 bine yakın borçla evlendim ben.sonra evlendik eşim askere gitti borçları kapatan kredi aldık biraz daha yükselmiş oldu.askerden dönünce de ben evimizi yeniden kurmak için 30 bin tl çektim.sonra eşim hastalandı ıssız kaldı ikimizin de ailesi borç para vermediği için krediyle aldığım eşyaları da satmak zorunda kaldik derken borclar yigildi boyle
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim canim yaBen anladm sizi merk etmeyn eski konularnizi bu saatte usenmedm okudm tebbeti okuyun eşinize defolsn gtsin yuzune bkmayn daha cok gencsunz sizn rabbimin verms oldgu bir gucunuz vr evladniz vr neguzl
O şartı koydum ve kabul etti ama ben yine korkuyorum .benim hatam bu adamla evlenmek oldu.evet bebek de borç da ikimiz in ama bana çok haksızlık yapıldı cokAma su an bu yazdıklarınıza gore sizin de hataniz var. Borclari birlikte yaptiysaniz birlikte ödemelisiniz. Evet bir bebek var ama o da ikinizin bebegi ve geleceği için çalışmanız bence daha hayırlı olur. Tabi bunların yaninda siddet cok ayri bir mevzu siddet olan yerde saglikli bir aile hayati pek mümkün degil. Sizin her halükârda çalışmanız daha iyi olur bence. Maddi özgürlük her zaman iyidir. Cocuga bakmasi icin de babaanne sarti koyun bence o bakarsa calisirim deyin. Torunu sonucta daha iyi olur.
Kiamam ulkede okadr insan var ki bu drumda olan kendinize iyi bakin onemli olan sizsiniz staji bitirin bitrdkten sbra ise yine ara verrsiniz buyurtsnuz 2 3 sene bebisinizi iyigeclrZaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim canim ya
Gerçekten rabbimizin yardımı ile direndim ve durdum bu acılara karsi
Ne kadar kaldiniz?Sığınma evine girdim annem bebekle orda yapamazsın buraya gel dedi ciktim
Eski konularinizi okumadim ama evliliginiz pek iyi değil sanırım. O zama neden bekliyorsunuz 6 aylikken cocugunu bakiciya verenler var. Bir an once isinize baslayip kurtulun size bunlari yasatan insandan. Hem kendinize hem evladiniza yazik etmeyin. Ne guzel maasinizda var belki de bunun icin sizinle. Kendinizi daha fazla kullandirtmayin lutfen.O şartı koydum ve kabul etti ama ben yine korkuyorum .benim hatam bu adamla evlenmek oldu.evet bebek de borç da ikimiz in ama bana çok haksızlık yapıldı cok
6 saatNe kadar kaldiniz?
6 ay mi asla bakmaz kaç kere sordum olmaz diyorlarKendi anneniz baksa çocuğa 6 ay cik deglmi icinz rahat eder
Kesinlikle söylüyor zaten çalışmasan evlenmezdim diyor senleEski konularinizi okumadim ama evliliginiz pek iyi değil sanırım. O zama neden bekliyorsunuz 6 aylikken cocugunu bakiciya verenler var. Bir an once isinize baslayip kurtulun size bunlari yasatan insandan. Hem kendinize hem evladiniza yazik etmeyin. Ne guzel maasinizda var belki de bunun icin sizinle. Kendinizi daha fazla kullandirtmayin lutfen.
Teşekkür ederimKiamam ulkede okadr insan var ki bu drumda olan kendinize iyi bakin onemli olan sizsiniz staji bitirin bitrdkten sbra ise yine ara verrsiniz buyurtsnuz 2 3 sene bebisinizi iyigeclr
NeeeKesinlikle söylüyor zaten çalışmasan evlenmezdim diyor senle
Nasıl zorbalığı ile oldu? Ailen var mı? Varsa ailene, yoksa en yakınlarına anlat yardım iste. Bu şekilde ömür geçmez. Kendin için susuyorsun ama ilerde çocuğun da mutsuz olacak onu düşün. Bazen çekilen sıkıntılar ileride rahat ve mutlu olmak içindir. Zorluklardan korkma. Ama yanına destek bul. Belki de işe girmen en mantıklısı bilmiyorum. Zor bir durum ciddenCanim 24 yaşım da evlendim .açıkçası evlilik de eşimin zorbalığı ile oldu bir anda neye uğradığımi şaşırdım hayatım karardı
Epey kısa sürmüş. Bilemiyorum şimdi koşulları yardım alıp stajinizi tamamlama şansınız olabilir miydi acaba?6 saat
Yok.canim kabul etmezler ailem yok diyeyim en iyisi ya çünkü hiç bir anne baba bile bile cehenneme yollamaz evladınıAilen kabul etmez mi seni ya
Dangoz herif hem seni dövdü hem seni dövdüğü için kendisine gelen para cezasını sana ödetecek
Çıkıp ailenin yaninda calisamaz mısın
Bir bilsem bir kurtulabilsemNeeee siz bu adamla neden halâ evlisiniz?
O zor olur işte canım bebekleEpey kısa sürmüş. Bilemiyorum şimdi koşulları yardım alıp stajinizi tamamlama şansınız olabilir miydi acaba?
Evet canım boşanıp geleceğine cenazen gelsin diyen ailem doğru hatırlıyorsun. Ben bebekle nereye sigacamPardon şimdi hatırladım ailen zaten esin kafada gerekirse orada ol diyen insanlar
Bence sık dişini maaş hacizin geçene kadar çalış orada
Sonra bebeğini de al başka sehre kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?