İse gitmeli miyim ?

Valla kıskanç dangozluktan diyenler için öyle ama karımın çalışmasına gerek yok
ben ona en kralından bakarım diyen adam adamdır.
Başka falsoları olmayacak tabi :)

Haa o kadar kusursuzu dünyada kaç adet var orası tartışılır :KK70:

Evet daha makul oldu şuan :) ama yine de ne olursa olsun kadının da çalışması gerektiğini düşünüyorum.

Zıkkım yesinler karnım burnumda metrobüsler de hamile halimle çalıştım hala çalış diyor doğum parasin issizlik parasini verdim hepsini ona hala bana 2 ay çalış destek ol sonra karışmam sana diyor ama benim 6 7 aylık stajım var çalışırsam stajımı tamamlar sonra bırakırım işi:KK43: ama işte bende en az iki yıl bakmak istiyordum bebeğime:KK43:
Ya ben de çalışıyorum şuan,ama bu kadar kullanılmış gibi hissettirseler itiraz ederdim heralde,bütün bi ömür ev hanımlığını biçok açıdan doğru bulmuyorum ben de,ama bu şekilde de değil

Ya ben de çalışıyorum şuan,ama bu kadar kullanılmış gibi hissettirseler itiraz ederdim heralde,bütün bi ömür ev hanımlığını biçok açıdan doğru bulmuyorum ben de,ama bu şekilde de değil
Iste bende o duyguyu hissetmeswm çalışırdım ama için elvermiyor:(

Önceki konuya istinaden yazıyorum ceza alır ve paraya çevrilirse onu da burnundan getirir senin yüzünden diye
O durum da var bunu düşünüyorum ola ki hapis cezası aldı benim kesinlikle çalışmam gerekecek diye düşünüyorum öyle düşününce ki boşanma olayları ve oğluma bakma durumu olacak

Şimdi eski konularınıza baktım bakmadan önce çalışmayın diyecektim ama artık çalışın bian önce başlayın diyorum yoksa bu adamdan kurtulma şansınız yok başka kaç defa boşanmanın eşiğinden donmussunuz aileniz istememiş sizi tekrar baştan baslamissiniz çalışırsanız herşey daha kolay olur sizin için

Asil hirpalandiginiz icin calismalisiniz, kendi ayaklariniz uzerinde durmalisiniz.

Esiniz istiyor diye degilde bebeginiz 2 yasina geldikten sonra kendiniz ve bebeginiz icin calisin derim. 60 binlik "borcunuz" var ama tek odeyen esiniz. Ne kadar etik bilemem bekar oldugum icin.

Bu sekilde elinize para saymasini beklemek daha da zor bir durum bence. Bu dunyada neyin belli olacagi belli olmaz. Velev ki yollarinizi ayirmaya karat verdiniz kendiniz ve bebeginz icin hem stajiniz hem icra borcunuz maddiyat icin en buyuk sorununuz olur. 20 sene sonra ayrilan insanlar var. Hic bi yerden tek kurus geliri olmadigi icin aldatilmaya da dövülmeye de razi geliyorlar. Kendiniz icin calisin, esim parami yiyecek dusuncesini bi kenara birakin.

Calismasina izin vermeyen sığ dusunce bitti artik, malum kullaniciyi banlanmamak adina etiketlemiyorum.

Bu zaman da mi walla babayiğit varmi ki pek sanmam erkekler kadının maaşı işi varmi bakar oldu arttık öyle bir devirde yüz:KK66:))

Öyle bir devirdeyiz çünkü hayat pahalı.. tek maaş nasıl geçinilir bilmiyorum bu devirde zor.. anormal gelmiyor oyuzden erkeğin buna da bakması, tek ölçütü buysa sıkıntı olur tabiki..
Kadınlar zengin koca arayınca normalleştirip, erkek çalışan kadın istiyorsa bunu anormalleştirmeye gerek yok.
Evlilik durumu varsa zaten bu bir olabilmek.. kimse kimseye yüklememeli maddi sorumluluğu. Iki taraf da elinden geleni yapmalı.

Öyle bir devirdeyiz çünkü hayat pahalı.. tek maaş nasıl geçinilir bilmiyorum bu devirde zor.. anormal gelmiyor oyuzden erkeğin buna da bakması, tek ölçütü buysa sıkıntı olur tabiki..
Kadınlar zengin koca arayınca normalleştirip, erkek çalışan kadın istiyorsa bunu anormalleştirmeye gerek yok.
Evlilik durumu varsa zaten bu bir olabilmek.. kimse kimseye yüklememeli maddi sorumluluğu. Iki taraf da elinden geleni yapmalı.
Haklısın canım ama ben çalıştığım zaman da bütün parama el konuluyor ve acikcasi kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:(Böyle olunca da çalışmak istemiyorum

Back
X