İse gitmeli miyim ?

Haklısın canım ama ben çalıştığım zaman da bütün parama el konuluyor ve acikcasi kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:KK43:Böyle olunca da çalışmak istemiyorum

Eski konularına bakmadım. Durum dediğin gibiyse tabiki kötü hissedersin. Eşinin tavrı normal olsaydı eminim sen de isterdin çalışayım, beraber halledelim borcu diye..
E nasıl yapıyorki bunu? Bütün paraya el koymak derken ne yapıyor? Ozaman bir şekilde başla derim işe, boşayacaksan bunun zeminini oluştur, boşamayacaksan sorununuzu halletmeye çalışın. Bu şekilde olmaz.

Merhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:KK43: ama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden :KK43:((
Böyle bir adama nasıl dayanıyorsunuz

Tabiki çirkin. Baskının her türlüsüne karşıyım. Ama kadınlar da erkek bana bakcak moduna girmemeli.

Çalışan bir kadınım.
Kocama güvenim yok.
Mesleğim olmasaydı kafayı yemiştim.

Kadının meslek sahibi olması mükemmel kocaya sahip olmasından daha önemli..

Yine de evlenmek isteyen erkek eşinin çalışmasına değil sadece kendine güvenerek evlenebilmeli bence.
O güveni yoksa da bekar dursun :)

Bence bu adam hirpalamaya filan basladiysa calismak lazim. Kocaniz icin degil kendiniz icin. Yarin birgun isler iyice kotuye giderse ekonomik ozgurlugum var der vurursunuz tekmeyi. Zira hirpalamak da şiddettir ve artmasi muhtemel
Haklısın canım bugün hırpaladı ama eskiye dayalı şiddet de var :( böyle düşününce çalışmam gerek diyorum tabi

Bebegim büyüyen e kadar baksın yani ne olacak lüks bir şey istemiyorum ki yeme içme ve bebeğime bakmak :KK43:

Burda demek istediğim o değil. Bazıları olayı " koca parası yemek" e getiriyor. Bu çirkin. Yoksa evde çocuğunuza bakıyorsun zaten. Adamın " bakıyorum" diye de nitelendirmemesi gerek bu durumu..

Çalışan bir kadınım.
Kocama güvenim yok.

Yine de evlenmek isteyen erkek eşinin çalışmasına değil sadece kendine güvenerek evlenebilmeli bence.

Neden? Evlenen iki kisi. Maddi gucu yuklenen neden sadece erkek? Maddi gucune guvenmiyorsa degil ev islerine ortak olmuyorsa,maddi zorluklari paylasmiyorlarsa, aile iliskilerini yonetemiyorlarsa evlenmesinler.

Çalışan bir kadınım.
Kocama güvenim yok.

E kimse girmesin işte. Herkes kendine güvensin önce. Yine de iki tarafın çalıştığında daha rahat bir hayat olacağı realitesi var diyorum.

Neden? Evlenen iki kisi. Maddi gucu yuklenen neden sadece erkek? Maddi gucune guvenmiyorsa degil ev islerine ortak olmuyorsa,maddi zorluklari paylasmiyorlarsa, aile iliskilerini yonetemiyorlarsa evlenmesinler.

Maddi gücüne güvensin önce karısının çocuklarına bakma gibi durumlarda çalışmak istememesi durumunda
ben hepimize bakarım diyecek kafası olsun.

Ev işlerine ortaklık ikinci sırada benim için.

Haa ben de çalışıyorsam zaten seve seve değil afedersiniz eşek gibi ev işlerine ortak olacak :)

E kimse girmesin işte. Herkes kendine güvensin önce. Yine de iki tarafın çalıştığında daha rahat bir hayat olacağı realitesi var diyorum.

Eee tabi ki öyle..
Daha kaliteli bir yaşam isteyen kadın zaten çalışmayı tercih eder.
Millet el kadar bebesini boşuna annesine ya da bakıcıya bırakmıyor..

Ama ben çocuğumu bir yaşa kadar kendim büyütmek istiyorum lüks yaşam beri kalsın
diyen kadından da para bekleyecek durumda olmamalı erkek bana göre..

Maddi gücüne güvensin önce karısının çocuklarına bakma gibi durumlarda çalışmak istememesi durumunda
ben hepimize bakarım diyecek kafası olsun.

Ev işlerine ortaklık ikinci sırada benim için.

Haa ben de çalışıyorsam zaten seve seve değil afedersiniz eşek gibi ev işlerine ortak olacak :)

Nerede kaldi calistirmayan yigitler diyen kisinin sanmiyorum ev islerine yardim edecek birini bulmasini.

Nerede kaldi calistirmayan yigitler diyen kisinin sanmiyorum ev islerine yardim edecek birini bulmasini.

Buldum..
Ev işlerine yardım ediyor.
Dün 3 tane balkonu yıkattım mesela yıkadı da..
Süpürmek de onun işidir.
Başka aradıklarımı bulamadım o başka :)

Eşinden para beklemeyen çalışma özgürlüğünü kadına bırakan yiğit oluyor benim için.
Zorla çalıştırmam çalışmasa da olur ben bakarım desin.
Heyt höyttt çalıştırmam kıskanırım diyeni kastetmedim bayan :)

Back
X