İse gitmeli miyim ?

çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi.60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:KK43: (([/QUOTE]

Nasıl pis bi zihniyetiniz var sizin ya. bu borcun içinde neden çocuk yaptınız? Eşiniz enayi mi o zaman çalışıp size para getiriyor size bakıyor?

Bi de şey diyen olmuş nerde karısını çalıştırmayan mert erkekler. Hey yavrum hey. siz de eşinizi kullanıyorsunuz o zaman çok net.

Sizi hırpalaması konusuna girmiyorum bile tamamen yanlış. O size fiziksel şiddet uyguluyor siz ona psikolojik şiddet uyguluyorsunuz. Borç ne borcu onu da çok merak ettim.

Konu sahibi ben baktım eski konuna o konuda biraz haksızlık ettim galiba sana kusura bakma
Bu konuda daha samimisin içimde hissettim ikilemini, bak ailenden de fayda yok mutlaka çalışıp o mesleğe sarılmalısın
Açıkçası o gün bende sana kırılmıştım :(
Ama bugün ıyi anlaşıyoruz:)))

Eşiniz borca nasıl girdi ev kredisi gib birsey mi ?
Yok canım ben evlenmeden önce ailem için kredi çektim .evliliğimi istemediler 20 bine yakın borçla evlendim ben.sonra evlendik eşim askere gitti borçları kapatan kredi aldık biraz daha yükselmiş oldu.askerden dönünce de ben evimizi yeniden kurmak için 30 bin tl çektim.sonra eşim hastalandı ıssız kaldı ikimizin de ailesi borç para vermediği için krediyle aldığım eşyaları da satmak zorunda kaldik derken borclar yigildi boyle :(

Şimdi eski konularınıza baktım bakmadan önce çalışmayın diyecektim ama artık çalışın bian önce başlayın diyorum yoksa bu adamdan kurtulma şansınız yok başka kaç defa boşanmanın eşiğinden donmussunuz aileniz istememiş sizi tekrar baştan baslamissiniz çalışırsanız herşey daha kolay olur sizin için
Degilmi en mantiklisi o olacak ama çocuğum için endiseliyim

Asil hirpalandiginiz icin calismalisiniz, kendi ayaklariniz uzerinde durmalisiniz.

Esiniz istiyor diye degilde bebeginiz 2 yasina geldikten sonra kendiniz ve bebeginiz icin calisin derim. 60 binlik "borcunuz" var ama tek odeyen esiniz. Ne kadar etik bilemem bekar oldugum icin.

Bu sekilde elinize para saymasini beklemek daha da zor bir durum bence. Bu dunyada neyin belli olacagi belli olmaz. Velev ki yollarinizi ayirmaya karat verdiniz kendiniz ve bebeginz icin hem stajiniz hem icra borcunuz maddiyat icin en buyuk sorununuz olur. 20 sene sonra ayrilan insanlar var. Hic bi yerden tek kurus geliri olmadigi icin aldatilmaya da dövülmeye de razi geliyorlar. Kendiniz icin calisin, esim parami yiyecek dusuncesini bi kenara birakin.

Calismasina izin vermeyen sığ dusunce bitti artik, malum kullaniciyi banlanmamak adina etiketlemiyorum.
Haklısın canım çok haklısın

Eski konularına bakmadım. Durum dediğin gibiyse tabiki kötü hissedersin. Eşinin tavrı normal olsaydı eminim sen de isterdin çalışayım, beraber halledelim borcu diye..
E nasıl yapıyorki bunu? Bütün paraya el koymak derken ne yapıyor? Ozaman bir şekilde başla derim işe, boşayacaksan bunun zeminini oluştur, boşamayacaksan sorununuzu halletmeye çalışın. Bu şekilde olmaz.
Ya maaşı aldığım gibii elektrik su.kirayi benim maaşla ödüyor zaten

Çalışan bir kadınım.
Kocama güvenim yok.
Mesleğim olmasaydı kafayı yemiştim.

Kadının meslek sahibi olması mükemmel kocaya sahip olmasından daha önemli..

Yine de evlenmek isteyen erkek eşinin çalışmasına değil sadece kendine güvenerek evlenebilmeli bence.
O güveni yoksa da bekar dursun :)
Çok doğru bir düşünce

Çalışırsam eşimin hesaplarına göre 3000 tl kalacak elimize .
Hafta ici 8 30 dan 6 ya kadar haftanın 5 günü tüm resmi tatiller de bende tatil yapıyorum.
Kaynımın 17 yaşındaki kızı bakacak bir iki ay kaynanam la beraber bakacaklar
17 yaşında bir ergene emanet edemezdim ben olsam bende çalışmaktan yanayım ama bebeğin çok küçük en az iki yaşına kadar yanında olman birbirinize alışıp doyması açısından çok daha iyi..bir kadının erkeğe ihtiyacı olmadan kendi ayakları üzerinde durmasından yanayım ama ortada bir bebek var ve onun paradan daha çok anneye ihtiyacı var madem bu kadar üstesinden gelemiyor sorumluluklarının ne diye evlendi ..kadin da erkekte birine güvenmeden hayatını çocuğunu ailesini idare edebilmeli bence ..senin eşin bunu yapamıyor malesef

Back
X