İse gitmeli miyim ?

Siz hala boşanmadiniz mi? İmzani attiginiz ilk gunden şiddet goruyorsunuz. İhanet bile gordunuz. Daha neyi bekliyorsunuz, sizi öldurmesini mi? Vileda sopasiyla dovulen siz deyilmiydiniz? Ustune ofis sandalyesi firlatilan siz deyilmiydiniz? Bi de konu açmışsiniz ise gideyim mi gitmeyim mi diye. Ya lutfen boşanin. Cocugunuza yazik ...

Ben olsam çalışırım. Bunun da 2 nedeni var. Birincisi, böyle bir adamın eline bakmak istemem ve boşanma planlamalarıma başlarım. 2.si, maaşa haciz konulacak kadar, 60 bin lira borcu olan bir insanın evde oturma lüksünün olduğunu düşünmüyorum.
Eklemeden geçemeyeceğim. Şiddet gördüğünüz ve gırtlağa kadar borç içinde yüzdüğünüz evliliğinize çocuk yapma cesaretiniz takdire şayan.

Şimdi çocuğuma bakmak istiyorum, onun ruh ve fiziksel sağlığını düşünüyorum vs diyorsunuz ama çocuğunuz için böyle bir hayatı siz seçmişsiniz zaten. Merak etmeyin, çalışmanız çocuğunuza annesini dayak yerken görmekten daha çok zarar veremez.

Bi
Merhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:KK43: ama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden :KK43:((

eN AZ 4 5 ay daha çalışmayın . Bebeğiniz ne kadar büyürse kardır . Birde eşinizin burnu sürtülsün değerinizi anlasın . Başlarkende kısa süre çalışırım sonra izne ayrılırım diye şartınızı söyleyin.

Valla çok kötü bir durum.. illa da çalış diye hırpalayacak kadar vicdansız bir eş,ama bunun yanında da tüketmeye alışmış,gururunu hiçe sayıp ille de çalışmayacağım diyen bir kadın..
çocuğu olup çok çalışan insan var.. bence siZe yatışş iyi gelmiş

Merhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:KK43: ama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden :KK43:((
Haciz kısmını anlamadım

Beni kocam hırpalasa çalışırdım her lde

Ya bir de ,adama fayda sağlama yazan arkadaslar ve fayda saglamak ıstemeyen konu sahıbı,ne kadar alısmıssınız arkadas yattıgınız yerden TÜKETMEYE..
kimse size BAKMAK zorunda değil ya..
Siz bireysiniz,evlilikte bu mantıkta olursanız e o adam da size FAYDA sağlamak istemeyebilir? Neden bir boğaz beslesin evde? Ben erkek olsam şu mantıkta olan bir kadın yerine kedi beslerim..
Sırf erken kalkmak çalışmak zor geliyor diye gururunu hiçe sayıp sopa yiye yiye evde oturmaya devam edecek,bütün ihaneti aldatılmayı sineye çekecek kadınlar var ya ne acı..

Benim maasimla ödüyor ben mi bencil oluyorum. Ben çalışırken aylarca evde yattı yeri geldi aldattı beni dövdü beni bunun adı bencillik mi oluyor sizce ?

Evet bencillik oluyor hanımefendi. Seni aldattı dövdü bunlar boşanma sebebi, çalısmama sebebi değil önce ikisinin ayrımını yap lütfen.
Senin maaşınla kendine kişisel aldığı birseyi ödemiyor kendin söyledin faturalar vs diye.. bi arkadaş da söylemiş okadar borcu olanın yatma lüxü yok diye aynen öyle katılıyorum. Ama dayak yedim aldatımdım deme. Boşayacaksın ozaman.

Ya bir de ,adama fayda sağlama yazan arkadaslar ve fayda saglamak ıstemeyen konu sahıbı,ne kadar alısmıssınız arkadas yattıgınız yerden TÜKETMEYE..
kimse size BAKMAK zorunda değil ya..
Siz bireysiniz,evlilikte bu mantıkta olursanız e o adam da size FAYDA sağlamak istemeyebilir? Neden bir boğaz beslesin evde? Ben erkek olsam şu mantıkta olan bir kadın yerine kedi beslerim..
Sırf erken kalkmak çalışmak zor geliyor diye gururunu hiçe sayıp sopa yiye yiye evde oturmaya devam edecek,bütün ihaneti aldatılmayı sineye çekecek kadınlar var ya ne acı..

Böyle adama fayda mi sağlayacak yani peehh yüzüne tükürür çatır çatır yerim parasını....
Ben callisicam dedikçe eşim.ben sana bakıyorum der bana miras kaldı hiç düşünmeden verdim ama bu adama fayda sağlayacak oylemi bırak Allah aşkına kadını çalışmak için almadı sonuçta bebeği var otursun ilk önce çocuğuna baksın

Evet bencillik oluyor hanımefendi. Seni aldattı dövdü bunlar boşanma sebebi, çalısmama sebebi değil önce ikisinin ayrımını yap lütfen.
Senin maaşınla kendine kişisel aldığı birseyi ödemiyor kendin söyledin faturalar vs diye.. bi arkadaş da söylemiş okadar borcu olanın yatma lüxü yok diye aynen öyle katılıyorum. Ama dayak yedim aldatımdım deme. Boşayacaksın ozaman.

Bence konu sahibine çok yüklendiniz ya bencillik o zaman benimde yaptığım 2 yıldır evde yatıyorum ve isteklerim hiç bitmiyor ama eşim beni hiç hirpalamadi

Bence konu sahibine çok yüklendiniz ya bencillik o zaman benimde yaptığım 2 yıldır evde yatıyorum ve isteklerim hiç bitmiyor ama eşim beni hiç hirpalamadi

Evde yatıyor diye hırpalansın demişmiyiz? Once doğru okuyun mesajları öyle yapalım kritiğini . Iki konu bagimsiz. Hırpalanmak hiç-bir zaman kabul edilebilir bişey değil bunun için zaten boşanmalı.
Diğerine gelince de aile olan insan okadar borç varken yatamaz evde çalışma imkani varsa - ki insanlar bir şekilde imkan buluyor- çalışıp borçlar beraber ödenmeli
.

Kocandan bukadar sikayet ediyorsan kesinlikle bence calisman gerekir. Stajinida okulunuda bitirirsin maasin yukselir. Esinle ise baslamadan once anlasma yaparsin, kendi maasin uzerinde kendin hukum verecegine dair, olur biter.

Evde yatıyor diye hırpalansın demişmiyiz? Once doğru okuyun mesajları öyle yapalım kritiğini . Iki konu bagimsiz. Hırpalanmak hiç-bir zaman kabul edilebilir bişey değil bunun için zaten boşanmalı.
Diğerine gelince de aile olan insan okadar borç varken yatamaz evde çalışma imkani varsa - ki insanlar bir şekilde imkan buluyor- çalışıp borçlar beraber ödenmeli
.

Eşimin su anda üzerine 3 kredi var biri araba 2 si ev kredisi 2 tane çalışan vb... Ve suan dipleri görmüş gibi bir durumdayiz gbi ben çalışıyim en azından kredinin .birini ben öderim dediğimde ben bu borcu ödeyebileceğime inanaip da yaptım senden beklentim yok evinde otur ibadetini yap ben başka bir şey istemem der

Kadın su durumda çalışsa eşi elinden alacak nediye çalışsın

hayata koca parası yemeye gelmek normal mi ya? Ayrıca konu sahibi paspasla dayak yedi, aldatıldı , darp raporu davası vs. var sanırım bunlara rağmen koca eline bakıyor?! Çocuğu dayak yiyen anneyle büyüdüğünde gerçekten ailesine saygı duyacak ilerde. Benim annem bu kadar aciz olsa yüzüne bakmazdım büyüdüğümde affedemezdim onu. Konu sahibesinin çocuğuyla ayrı bir gelecek kurması için çalışması şart ! Ama o dayağı aldatmayı sindirip evde yatmayı seçiyor, akıl fikir...

Back
X