İse gitmeli miyim ?

Eşimin su anda üzerine 3 kredi var biri araba 2 si ev kredisi 2 tane çalışan vb... Ve suan dipleri görmüş gibi bir durumdayiz gbi ben çalışıyim en azından kredinin .birini ben öderim dediğimde ben bu borcu ödeyebileceğime inanaip da yaptım senden beklentim yok evinde otur ibadetini yap ben başka bir şey istemem der

Kadın su durumda çalışsa eşi elinden alacak nediye çalışsın

Tamam siz evde oturup ibadetinizi yapın, konu sahibi de dayağını yesin. Ne diyim daha.

Merhaba kızlar sabahtan beri eşimle yine tartışıyoruz açıkçası biraz da hırpaladı beni .sebep şu bana çalış diyor bende bebeğim küçük olduğu için çalışmak istemiyorum .çalışırsam eğer zaten maaş haczim var maaşım 4 te 1 biri direk kesilecek .bakıcılar en az 1000 tl istiyor .bende elimde birşey kalmayacağından dolayı ve eşimin bana bu yaptıklarımdan dolayı çalışıp ona para getirmek istemiyorum acikcasi .bebeğim henüz 10 aylık ve ben bebeğimi büyütmek istiyorum .60 bin tl ye yakın borcumuz var ama eşim bana haksızlık yaptığı için çalışıp destek olmak istemiyorum ona .zoruma gidiyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum:KK43: ama calisirsam stajimi da tamamlamis olacagim ve okulumu da yazin bitirsem meslegimde en ust duzeye gelmis olacagim ki o zaman çok daha iyi maaş alma şansım olacak .siz olsanız benim yerim de ne yapardınız kızlar kafam durdu sabahtan beri çok yoruldum akıl istiyorum sizlerden :KK43:((
Bu konuda bişey yazmak çok kolay insana empati yapmak lazım . bence önce çocuğunu düşün sonra mesleğinde en iyi yere gelip maaşının iyi olmasını düşün sonrada istersen eşini düşünürsün o senin muhabbetine kalmış

Mecbur çalışacaksınız. Hiç olmazsa gelecekte sizin ve bebeğiniz için. Ama lütfen darp raporu da alın. Elinizde dursun. İşinizi oturtunca da sakın bu adamı çekmeyin.
Allah yardımcınız olsun.

hayata koca parası yemeye gelmek normal mi ya? Ayrıca konu sahibi paspasla dayak yedi, aldatıldı , darp raporu davası vs. var sanırım bunlara rağmen koca eline bakıyor?! Çocuğu dayak yiyen anneyle büyüdüğünde gerçekten ailesine saygı duyacak ilerde. Benim annem bu kadar aciz olsa yüzüne bakmazdım büyüdüğümde affedemezdim onu. Konu sahibesinin çocuğuyla ayrı bir gelecek kurması için çalışması şart ! Ama o dayağı aldatmayı sindirip evde yatmayı seçiyor, akıl fikir...

Tamam siz evde oturup ibadetinizi yapın, konu sahibi de dayağını yesin. Ne diyim daha.

Ya ikinizde anlamıyorsunuz kadın çalışsa da boşanmayacak öyle bir cesareti yok neden çalışsın dese ki bize boşanacagim tamm gitsin çalışsın birikim yapsın bir şey değişmeyecek bu adam bu kadın çalışsa bile dayak atacak

Burda sorun zaten çalışıp çalışmaması değil ya boşanacak ya boşanacak olması ama konuyu sahibi bunu hiç de istemiyor boşuna kocaparasi muhabbetine grmeyin koca parası kadın parası olmaz bir eve .ortak ise eve gelen para ortak olur bu zihniyet yüzünden bir çok evlilik bitiyor

Ya ikinizde anlamıyorsunuz kadın çalışsa da boşanmayacak öyle bir cesareti yok neden çalışsın dese ki bize boşanacagim tamm gitsin çalışsın birikim yapsın bir şey değişmeyecek bu adam bu kadın çalışsa bile dayak atacak

Burda sorun zaten çalışıp çalışmaması değil ya boşanacak ya boşanacak olması ama konuyu sahibi bunu hiç de istemiyor boşuna kocaparasi muhabbetine grmeyin koca parası kadın parası olmaz bir eve .ortak ise eve gelen para ortak olur bu zihniyet yüzünden bir çok evlilik bitiyor

Hanımefendi ilerde evlenirsem eşimden ayırmam paramı elbette, bir olacağız. Kastettiğim bu değil, erkeklerin karısını evde oturtması da matah bir şey değil. Bugun melek olan kocalar yarın el olabilir, bu forumda her gün böyle konular açılıyor ve kadınlar zamanında çalışmadım şimdi boşanamam diyor. İnsan beşer şaşar, kadınlar o yüzden çalışmalı. Konu sahibesi dayak yemeğe devam etsin eşi sevdiği için dövüp aldatıyordur. Adam hapse girer mi diye konu açtıktan sonra zaten pes demiştim.

Zıkkım yesinler karnım burnumda metrobüsler de hamile halimle çalıştım hala çalış diyor doğum parasin issizlik parasini verdim hepsini ona hala bana 2 ay çalış destek ol sonra karışmam sana diyor ama benim 6 7 aylık stajım var çalışırsam stajımı tamamlar sonra bırakırım işi:KK43: ama işte bende en az iki yıl bakmak istiyordum bebeğime:KK43:
Haketmiyor bunlarin cogu ..kadin mi adama bakacak adam mi kadina bakacak valla utanmiyorlar da yaa

Hanımefendi ilerde evlenirsem eşimden ayırmam paramı elbette, bir olacağız. Kastettiğim bu değil, erkeklerin karısını evde oturtması da matah bir şey değil. Bugun melek olan kocalar yarın el olabilir, bu forumda her gün böyle konular açılıyor ve kadınlar zamanında çalışmadım şimdi boşanamam diyor. İnsan beşer şaşar, kadınlar o yüzden çalışmalı. Konu sahibesi dayak yemeğe devam etsin eşi sevdiği için dövüp aldatıyordur. Adam hapse girer mi diye konu açtıktan sonra zaten pes demiştim.

O duruma gelirsem eğer Allah korusun satabilecegim kendime ait yerim var en az beni 3 yıl idare eder ;)
Ben bayanların hep çalışma taraftarı oldum kendi kız kardeşime de söylerim ama bu bayan apayrı birşey ne boşanmak istiyor ne de çalışmak hem çalışıp dayak yemesi var hemde çalışmayıp konu sahibi onu seçmiş boşanmayı düşünmüyor bile benim kv der mesela şuan görümcem çalışıyor iyi bir eşi olursa istemem çalışmasını diyor haklı kadın ama bana şimdiye kdr kimse çalıştırmam ben seni diye baskı yapmadı

Hayat müşterek, kadın erkek eşit falan filan diye naralar atıp daha sonra da karısına çalışma evde otur diyen erkeği yüceltmek nasıl bir ikilemdir anlamadım.

Kadın çalışmalı. Kendisi için, geleceği için, evi için çalışmalı. Bir maaşla geçinilmiyor. Erkek evine bakacak ben çalışmayacağım demek tüm maddi yükleri erkeğe yüklemek vicdansızlıktır bence. Haaaa eşiniz alıyordur 10 bin maaş çalışmayın. (Gerçi o zaman da çalışın çünkü yarının size ne göstereceği belli olmaz.)

Burada çocuğuma bakacağım, kocacığm bana çalışma otur evinin kadını ol dedi diyip sonrada aldatılınca, ne yapayım mesleğim yok, çalışma hayatım hiç yok o yüzden ayrılamıyorum diyerek kocaya mahkum olanları gördü bu gözler.

Bu ifadelerim genel içindir.

Olaya gelirsek, madem böyle bir durumunuz var lütfen çalışın ve bu adamdan kurtulun. Size çalışmamak değil çalışmak gerekli şu sıralarda. Paranızı da vermeyin çünkü eşiniz bunu hak etmiyor.

Böyle adama fayda mi sağlayacak yani peehh yüzüne tükürür çatır çatır yerim parasını....
Ben callisicam dedikçe eşim.ben sana bakıyorum der bana miras kaldı hiç düşünmeden verdim ama bu adama fayda sağlayacak oylemi bırak Allah aşkına kadını çalışmak için almadı sonuçta bebeği var otursun ilk önce çocuğuna baksın
Valla ınsanlar hem cocuguna bakıp hem calısabılıyorlar.. dedim ya gurur meselesi..
Kadın şu mantıkta olursa zaten birşeyler anlatmak çok zor.. kocama fayda sağlayacam diye bi dönüm bostan yan gel yat osman diye diye boşa geçmiş tuketmeye alışmış,bir seye faydası olmayan,dunyaya ulkesıne.. omur gecırıyorsunuz işte..
Kendine saygısı olan kadın zaten üretmek ister,sosyal hayata karışmak ister ( günlerde hanurişi yemek gigi değil) ama zor yani anlamazsınız adamı düşman görüp ‘çatır çatır para yemek’ zihniyetindeyseniz..

Senin kocan ilk mahkemede yediği cezayı paraya çevirdi ya ikincisinden de yiyeceği cezayı paraya çevirip onu da sana ödetme derdinde.
Onun için iki ay çalışsan yeter bana diyor ki iki aylık maaşına denk geliyor zaten cezası
Pislik seni döverken yediği cezayı seni çalıştırıp sana ödetecek
Ama bu ayı inşallah ikinci mahkemeden hapis yer sende biraz rahat edersin

Bir de şu ‘çocuk yetiştirmeyi’ Allah aşkına atomu parçalamayla bir tutmayın.. nice kadın hem çalışıp hem cocuguna bakıyor.. kendını gelıstıren kadının cocuga daha cok faydası olur,cocuk bıle saygı duyar bir kere annesine..

Valla ınsanlar hem cocuguna bakıp hem calısabılıyorlar.. dedim ya gurur meselesi..
Kadın şu mantıkta olursa zaten birşeyler anlatmak çok zor.. kocama fayda sağlayacam diye bi dönüm bostan yan gel yat osman diye diye boşa geçmiş tuketmeye alışmış,bir seye faydası olmayan,dunyaya ulkesıne.. omur gecırıyorsunuz işte..
Kendine saygısı olan kadın zaten üretmek ister,sosyal hayata karışmak ister ( günlerde hanurişi yemek gigi değil) ama zor yani anlamazsınız adamı düşman görüp ‘çatır çatır para yemek’ zihniyetindeyseniz..

Pooffffff peki sıkıldım:kusmuk: zihniyet zihniyet zihniyet zaten çalışmayan bütün bayanlar anlaşılan size göre salak

Senin kocan ilk mahkemede yediği cezayı paraya çevirdi ya ikincisinden de yiyeceği cezayı paraya çevirip onu da sana ödetme derdinde.
Onun için iki ay çalışsan yeter bana diyor ki iki aylık maaşına denk geliyor zaten cezası

Aynene katiliyorum
Konu sahibesi mahkemeye gitsin, sikayetci olsun, para cezasina itiraz etsin
Hem parayi odememis olur hem de adamdan kurtulur!

:işsiz:offf ara satırları okumadım tabi adam cezayı kapamak için çalıştırıyor. Ben olsam itiraz ederim para cezasına, o pislik içeri girsin akıllansın. Hem dayak atıyor hem dayağın para cezasını sana ödetecek :oha:

Bir de şu ‘çocuk yetiştirmeyi’ Allah aşkına atomu parçalamayla bir tutmayın.. nice kadın hem çalışıp hem cocuguna bakıyor.. kendını gelıstıren kadının cocuga daha cok faydası olur,cocuk bıle saygı duyar bir kere annesine..
+1
çalışan anne çocuğuyum ne yemeğimiz ütümüz temizliğimiz ne de ilgimiz eksik olmadı iyi ki çalıştı hayat standartlarımız çok güzeldi :KK200: yokluğunu da yaşamadım annemin.
Evde oturmak isteyenlerin bahanesi çocuk olunca samimi gelmiyor. bu çocuk 10 yaşına gelse "bensiz büyümesin yavruuuuuum " komşumuz vardı ev hanımı bi gün onlara gittim anneannemle ; sabahtan akşama kadar tv, realite programları, göbek atmaca, kuşum aydın, arada çizgi film. Beynim yanmıştı çok güzel kaliteli zaman geçirmiştik :deli: Kendi isteğiyle çalışmak istemeyenlere lafım yok, böyle şeyleri bahane edenler saçma geliyor sadece.

+1
çalışan anne çocuğuyum ne yemeğimiz ütümüz temizliğimiz ne de ilgimiz eksik olmadı iyi ki çalıştı hayat standartlarımız çok güzeldi :KK200: yokluğunu da yaşamadım annemin.
Evde oturmak isteyenlerin bahanesi çocuk olunca samimi gelmiyor. bu çocuk 10 yaşına gelse "bensiz büyümesin yavruuuuuum " komşumuz vardı ev hanımı bi gün onlara gittim anneannemle ; sabahtan akşama kadar tv, realite programları, göbek atmaca, kuşum aydın, arada çizgi film. Beynim yanmıştı çok güzel kaliteli zaman geçirmiştik :deli: Kendi isteğiyle çalışmak istemeyenlere lafım yok, böyle şeyleri bahane edenler saçma geliyor sadece.
Ben dıyecektım siz yazmıssınız, çok merak edıyorum bu cocugunu bırakmamak ıcın calısmayan annelerın kaçı seda yı bırakıp ıkı etkınlık yapıyor evde

Valla çok kötü bir durum.. illa da çalış diye hırpalayacak kadar vicdansız bir eş,ama bunun yanında da tüketmeye alışmış,gururunu hiçe sayıp ille de çalışmayacağım diyen bir kadın..
çocuğu olup çok çalışan insan var.. bence siZe yatışş iyi gelmiş
Bence siz konuyu basyan okuyun .hamilelik hormonlarınız devrede galiba .

Ya bir de ,adama fayda sağlama yazan arkadaslar ve fayda saglamak ıstemeyen konu sahıbı,ne kadar alısmıssınız arkadas yattıgınız yerden TÜKETMEYE..
kimse size BAKMAK zorunda değil ya..
Siz bireysiniz,evlilikte bu mantıkta olursanız e o adam da size FAYDA sağlamak istemeyebilir? Neden bir boğaz beslesin evde? Ben erkek olsam şu mantıkta olan bir kadın yerine kedi beslerim..
Sırf erken kalkmak çalışmak zor geliyor diye gururunu hiçe sayıp sopa yiye yiye evde oturmaya devam edecek,bütün ihaneti aldatılmayı sineye çekecek kadınlar var ya ne acı..
Bunları benim için mi yazdınız eğer öyleyse kabul etmiyorum .bana kötü yorumlar yapın diye açmadım bu konuyu insanı daha da karansarlastirmakta üstünüze yok yani .

Çalışırsam eşimin hesaplarına göre 3000 tl kalacak elimize .
Hafta ici 8 30 dan 6 ya kadar haftanın 5 günü tüm resmi tatiller de bende tatil yapıyorum.
Kaynımın 17 yaşındaki kızı bakacak bir iki ay kaynanam la beraber bakacaklar

ben 17 yaşında ki ergene çocuk emanet etmezdim
17 yaşındaki çocuk sevgili buldumu onunla konuşurken telefon ile uğraşırken çocuğa bakmaz
sonra da çocuğunuza pencere önünde battaniye açarlar pişman olursunuz

Back
X